Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• p_adam

addikt

válasz Zalaymate #1 üzenetére

Az egyetlen vélemény az a chilei gyorsteszt volt amire ráakadtam tegnap :-)
    itt olvasható

Szerintem egyértelműen jobb mint az eee, viszont hamarosan jönnek konkurensek jópáran és akkor lesz még miből válogatni árverseny meg miegymás de most egyértelműen ez lesz majd a legjobb vétel. Persze az alapmodellre gondolok, a 6 cellás akksi, +fél giga ram, bluetooth és windows xp együttes felára aligha éri meg azoknak akik egy ilyen olcsó laptopot keresnek de az alapmodellt illetően beigazolódnak a jóslatok az árra akkor simán rámondanám már most is, hogy kitűnő vétel. (Ha valamibe belekötnék az az, hogy a webcam se létszükséglet sokaknak) Persze ha ez igaz, akkor hozzájutni se lesz könnyű. Főleg akkor ha beigazolódnak a sejtések arról hogy az Intel Atom gyártása egyelőre csak korlátozott darabszámban lehetséges.

Nem tudom másnak mi a véleménye de a képek alapján (ha nem a feketét nézzük) a design eléggé csajosnak tűnik - a csajom szerint is akinek tulajdonképpen ezt kinéztem és ezért tudok róla mindent amit tudni lehet :-) Elég csak a 'takaróra' ránézni :))

Remélem hamarosan valami újdonsággal is szolgálhatok. Itt egy link pár gyári képről dobozban meg ilyesmik:
    [link]
    Ez pedig egy interjú pár új gyári képpel:
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák