- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sofya
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy: van egy 2 és fél éves MSI VR602 laptopom. Most vettem észre, hogy a monitor bal alsó sarkában szétvált a borítás, mintha valami szétfeszítené, és ami ott van, kis gumi izé félig kijött a helyéről, fogalmam sincs, miért. Gondolom, a megoldás szervíz, de örülnék, ha válaszolnátok pár kérdésemre: javítják ezt garanciálisan? Ha igen, nagyjából mennyi ideig kell nélkülöznöm a gépet? Használhatom így még pár napig? Vizsgaidőszak közepén vagyok, és csak 20-án végzek... Seítsetek, légyszi! -
win7777
aktív tag
milyen vga drivert ajánlotok az MSI GX600 lapi alá?8600gt vga van benne!köszi előre is
-
lonshool
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy MSI MEGABOOK M673 laptopom.
És hát figyelmetlenségemben rossz biost raktam fel rá. ( frissiteni szerettem volna)
Le futott a bios frissítés, laptop kikapcsolt, és azóta a laptopot nem lehet bekapcsolni.
meg nyomom a power gombot, világit kéken, majd kikapcsol.. monitor be se kapcsol.
Ha valaki tudna segíteni várom válaszát...
Köszi előre is . -
lonshool
csendes tag
Sziasztok.
Van egy MSI MEGABOOK M673 laptopom.
És hát figyelmetlenségemben rossz biost raktam fel rá. ( frissiteni szerettem volna)
Le futott a bios frissítés, laptop kikapcsolt, és azóta a laptopot nem lehet bekapcsolni.
meg nyomom a power gombot, világit kéken, majd kikapcsol.. monitor be se kapcsol.
Ha valaki tudna segíteni várom válaszát...
Köszi előre is . -
ace05
senior tag
Valaki tudna mutatni oldalt ahol elmagyarázzák hogy hogyan kell szétszedni egy msi gx701 laptopot vagy azt a szériájú laptopot aminek ugyanaz a háza mint a gx701nek.Mert beszart az egyik zsanér és szeretném megcsinálni!
-
elmepocok
tag
Sziasztok!
Az létezik, hogy x410es gépből nem tudom kiolvasni a hőmérsékleteket? Elég sok programmal próbáltam már és egyikkel sem ment... Csak azért szerettem volna, mert igencsak forrófejű és állandóan lekapcsolja a hővédelem...
Köszi! -
csenger41
tag
Üdv!
Nekem egy olyan problémám lenne egy MSI EX600 notebookkal, hogy használat közben véletlenszerűen megszakad az internetkapcsolat olyan módon, hogy a WiFi erősségét jelző ikonon (Win7) megjelenik egy felkiáltójel, miszerint nincs internetkapcsolat, de csatlakozva marad a hálózathoz.
WiFi ki-bekapcsolása nem segít, pár perc után megától megjavul és ismét hibátlanul működik fél-1 óráig.
A hálózattal nincsen semmi gond, mellette megy egy másik notebook is WiFi-ről, azon nincsen semmi gond az internettel.
Bekapcsolás után változó idővel jelenik meg, van hogy szinte rögtön, van hogy csak 1 óra használat után,
A használat foka nem durva, egyszerű böngészés során szakad meg.
Driverek a legfrissebbek, az MSI Live Update 5-öt futtattam le rajta, nem talált semmi újabb drivert. Amíg nem szakad meg, addig tökéletes a sebesség, egyik pillanatról a másikra történik.
Valakinek valami ötlete lenne?
Szétszedtem a gépet, a WiFi modul csatlakozásai nem lazultak meg, fizikailag tökéletesek. -
Szendwich
tag
Sziasztok!
Tegnap hivott az egyik baratom, hogy van neki egy CX600-as laptopja es O ugy tudja, hogy lehet benne videokartyat cserelni. Segitsek mar neki ebben.
Google nem dobott olyan eredmenyt, hogy barki is cserelte volna benne a videokartyat, itt a forumon se irtatok ilyet. Erositse mar meg valaki, hogy tenyleg nem lehet benne cserelni.
Elore is koszi.
Udv -
válasz
fracture333 #15485 üzenetére
ha kifejezetten csak a játékok szempontjából nézed, akkor a gx620 notiban lévő 9600m gt videókártya erősebb, mint a n5010 notiban lévő hd5470 - lásd; link
külön a videókártyák teljesítménye; 9600m gt; link és hd5470; link (lefelé görgetve, találsz játékos eredményeket is!)
utána jön a proci, listát lásd itt; link
a többi szempont már csak az ár, a garancia fontossága, egyéb paraméterek...stb, ezek mind rajtad múlnak...a fórum ezen részlegében történő hozzászólás esetén e-mail címre kérhetsz értesítést, ha a kedvencek közé emeled a témát, és kipipálod az értesítős boríték jobb felső sarkában adott opciót!
-
fracture333
aktív tag
ja még annyi hogy valahol fogja nekem jelezni ha válaszoltak?
-
fracture333
aktív tag
én gondolkodom egy msi gx 620-ason de nem vok benne biztos hogy a black opsot és a crysis 2-t maxon elviszi e?valaki tud valamit mondani ezzel kapcsolatban?
a másik lehetőség egy dell n5010?csak azt drágábban tudnám megvenni.örülnék ha valaki segítene a válaszaival. -
chros
őstag
Nos, (egyenlore
) ugy tunik, hogy megjavitottam a dolgot
Sok keresgetes utan a kovetkezore jutottam (nem tudom, hogy minden lepes kell-e hozza, de nem art neki egyik sem, az biztos) :
- toltorol levesz
- aksi kivesz
- hatlap leszed
- elem lehuz
- hutorendszer leszed
- proci ki es megken
- vga-kari ki es megken
- memoriak ki
- majd mindent visszarak, es elinditIgy most jo
(Kerdes, hogy meddig
)
-
csenger41
tag
-
chros
őstag
Sziasztok!
Egy MSI GX620-as notiban valszeg gajra ment a videokartya (nvidia 9600GT), a tunetek pontosan ezek, amit a srac ir ebben a topicban: http://forum-en.msi.com/index.php?action=printpage;topic=143406.0
Azaz: nincs kep mar boot-nal sem, s erdekes sipolo hangot ad a noti (olyan mintha egy lufibol lassan szivarogna a levego.)
Talalkozott valaki ilyennel mar? Mi a megoldas?
Es a GX620-nak nincs kulon topic-ja? (Nem talaltam meg ...)Koszi
-
csenger41
tag
Sziasztok!
Nemrég szereztem be egy MSI GX710X-et. Tökéletesen működik, az egyetlen gondom vele, hogy a bekapcsoló gomb mellett vannak ugye dedikált gombok. Ezek közül jobbról az elsőnek a felirata P1, feltételezem hogy programozható tetszőleges program indtására.
Valaki tudna nekem segíteni, hogy hogyan lehet ezt megcsinálni? Én sehol nem találtam erről infot, talán valaki meg tudja mondani.
Barátnőmnek EX600-asán is van ilyen gomb, ott sem tudunk vele mit kezdeni. -
válasz
darazsa #15474 üzenetére
a noti a fejhallgatós kimeneten spdif képes, de szükséges az is, hogy az ellenoldalon - a házimozi erősítőjén - legyen olyan digitális bemenet (és nem pedig kimenet!), ami kezeli adott jelet, és az erősítő képes a "mono" rca csatin kapott jelet visszaalakítani a szükséges formátumra - mert ugye bizonyos formátumban "mono" csatornán - egy rca kábel - is átvihető 5.1 vagy akár 7.1, csak mind a két oldalnak kezelnie kell!
-
darazsa
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy MSI VR630X notebook! Összeakarom kötni a házimozival optikai kimeneten! A gép specifikációja szerint van benne SPDIF a kérdésem az lenne, hogy megoldható-e az összeszerkesztés a képen szereplő kábellel? http://prohardver.hu/dl/upc/2011-05/15/217872_s3vatjwqbhynjgw8_8c65_1_big.jpg
Valaki oldott már meg ilyen problémát?
Köszi -
Sziasztok él még ez a fórum ?mi a véleményetek az MSI GT 627 laptoprol ?
-
peti1616
csendes tag
Ezen a linken lévő változatról lenne szó:
[link]
Intel® Core2™ Solo SU3500 (1.4GHz / 800MHz / 3MB L2)
4GB / 800MHz (MAX:4GB)
ATI Mobility™ Radeon® HD4330 512MB DDR2 VRAM
2.5" 500GB SATA 5400RPM
Leginkább internezésre, szövegszerkesztés, filmek valamint néha egy kis játék. És windows7-et szeretnék rátenni csak attól félek, hogy a processzor kevés neki és belassul a rendszer. -
peti1616
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek ez a gép:
MSI X600 Slim
http://www.msi-notebook.hu/msi/msi-notebookok/msi-x-slim/msi-x600.html
Használtan 68e-ért megérné?
Valamint hogy akinek esetleg hasonló gépe van mennyire használható? Gondolok itt az egymagos processzorra.
Előre is köszi a válaszokat. -
ballesz
csendes tag
+++Közben észrevette, hogy a szürke halál, amikor az elején elszürkül a képernyő, és a videókártya halkan "sikít sír" akkor van, ha nincs bedugva táppal a gép. Nem tudom ez jelenthet-e valamit
-
ballesz
csendes tag
Sziasztok tudna valaki segíteni,. van egy gx 630x notim. A bajom, hogy heti 1 alkalommal, fogja magát és kifagy. Piros vagy kék képernyő, mintha megszakadna a videókarival a kommunikáció, mert a gép tölt tovább meg mindent csinál. Reggelente néha van, hogy szürke a kép, és nem tudom bekapcsolni. Ilyenkor hátlap lepattint, és a videókarit megmozgatva, illetve a feszítőcsavarokat ki és visszatekerve megy megint, kb 1 hétig. Nem tudjátok mi lehet ez? Esetleg a rézvezető hűtő és a videókari között kiment a hővezető paszta? Nehéz azt leszedni róla? (ventit már kiszedtem takarítás céljából)
Köszi előre is a válaszotokat -
peti4ever
csendes tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy SiS Mirage 3 Graphics(256 MB) mit tudok csinálni hogy jobban működjön vagy kidobjam?
-
Nhorbee
aktív tag
Sziasztok!
Anno talán ezen a fórumon olvastam msi ex600 zsanérproblémáról. Sajnos engem is utolért az "msi átok", a panel bal alsó sarka, a zsanér mellett, megrepedt. Már a csavar se sokat segít rajta. Mit tudok tenni ebben az esetben? Van valakinek valami ötlete, tapasztalata? Garancia már nincs rá. Be lehet valahol szerezni másik panel-burkolatot? Előre is köszi a választ! -
xardas
tag
Köszi a válasz. Megpróbálom most a gyári visszaállítást, ha nem megy akkor a BIOS újra rakást(remélem nem kell idáig eljutni, Win7 x64 alá idáig nem találtam működő BIOS flashert....) , memóriákkal kapcsolatba lehet visszarakom az eredeti 2GB-t.(most 2x2GB Kingmax van benne)
-
válasz
Mr.QwErT #15454 üzenetére
igen, ezen típushoz sajnos nem írják a bluetooth modult, csak előkészítés van!
xardas; bios; gyári állapot visszaállítása, majd újrakonfig! amennyiben nem segít, úgy húzd újra az utolsó bios verziót, majd gyári állapot visszaállítása és végül újrakonfig! a memóriá(ka)t, a merevlemezt...stb is érdemes lenne tesztelni - előbbit nem oprendszer alól!
-
xardas
tag
Hali!
Egy MSI CR610-236XHU tulaj vagyok, nagyon meg is vagyok vele elégedve egy problémát kivéve. van hogy használom a gépet, és lefagy vagy újra indul és bootoláskor ezt írja ki: "hypertransport sync flood error occurred on last boot" és F1-el tovább lehet lépni, de olyankor is előfordul hogy szimplán bekapcsolom a gépet, tölti a rendszert újra indul és megint ez.... kicsit idegesítő. Külföldi fórumokon már nézegettem hogy van-e még valaki aki így járt, ilyen problémát leginkább asztali gépeseknél találtam de ott egy BIOS update megoldotta. Ehhez a géphez még nincs új BIOS. találtam egy másik C610 tulajt az vhonnan arra következtetett hogy a wifi kártya hibája nem tudom honnan gondolja. kiváncsi lennék hogy Ti mit tudtok erről, esetleg tudtok-e valami megoldást rá.
A válaszokat előre is köszi. -
Mr.QwErT
csendes tag
MSI CX623-076XHU
most, hogy mondtad a bolt honlapján megnéztem nem írják.[link]
de az eSATA/USB 2.0 csatit sem irják és ez van rajta csak, hogy 3xUSB2.0
Részletes tulajdonságok:Kijelző: 15.6" WXGA HD (1366 x 768)
Processzor: Intel Core i3-370M (2.4GHz, 4.8GT/s FSB, 3MB Cache, 64-bit, 32nm, 35W)
Memória: 4GB DDR3 1066MHz
Merevlemez: 500GB, 5400rpm, SATA
Optikai meghajtó: DVD Super Multi
Videókártya: Nvidia Geforce G 310M, 1024MB GDDR3
WiFi: 802.11b/g/n
Kártyaolvasó: 4-in-1 (SD/MMC/MS/xD)
Interfész: 3xUSB2.0, 1xHDMI, 1xExpressCard, 1xVGA, 1xfejhallgató kimenet, 1xmikrofon bemenet
Webkamera: 1,3 Mpixel
Akkumulátor: 6 cellás, 4400mAh
Tömeg: 2,48 kg -
Mr.QwErT
csendes tag
Hello Mindenki
Adott egy msi cx623
a bluetooth-ot nem tudom működésre bírni nem akar menni, a lemezen lévő drivert felraktam de semmi Fn+F9 be kapcs de semmi
rejtet ikonok megjelen. ott virit a bluetooth on PC
az ikonra jobb klikk bluetooth device not found
a feletelepitett my bluetooth progival ugyan ez a helyzet, el indul de nem lehet benne állítani semmit / bluetooth radio device is not available-bluetooth rádióeszköz nem elérhető .
röviden ennyi WIN 7 64bit -
válasz
<maxim> #15448 üzenetére
először is a hiba okát kellene megtalálni, mert közel sem biztos, hogy illesztési hiba van!
- bios látja az optikai meghajtót?
- oprendszer látja az optikai meghajtót?
- az olvasással nincs gond adott optikai meghajtó esetében?
- az íráshoz használni kívánt alkalmazás látja az optikai meghajtót?
- az optikai meghajtó látja és felismeri az íráshoz használni kívánt lemezt?
- valamilyen védelmi, virtuális, klónozó, emuláló...stb alkalmazás nem kavar(hat) be?
- oprendszernek megfelelő alkalmazással történne az írás?
- megfelelő lemezekre (típus, médiakód) történne az írás? -
dre75
tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem!
Szerintetek megéri a csere?Laposom:
ASUS K50ABKijelző: 15.6" WXGA HD LED (1366 x 768)
Processzor: AMD Athlon 64 X2 QL-65 2,1 (2100Mhz)
Memória: 3GB DDR2 800(2GB 800 Kingston+1GB Hynix 800)
Grafikus kártya: ATi Mobility Radeon HD4570 512MB(dedikált memóriás,különálló kártya)+
ATi Mobility Radeon HD3200 256MB(integrált megosztott memóriás)
Merevlemez: SAMSUNG HM320I (320 GB, 5400 RPM, SATA-II)
Akkumulátor: 2óra használattól függően(HD3200al több!,elhasználódottság 7% Everest szerint)
Hang: Altec Lansing hangszórók és HD Audio hangkártya
Webkamera:1,3MP
WLAN(802.11a/b/g/n Atheros AR9285 Wireless Network Adapter),4xUSB 2.0.kártyaolvasó 3v1,1xVGA,: DVD/RW SuperMulti DL)Laposra:
MSI GX-70017" WSXGA 1400x900
még egy kijelző 1600x1050 hibája annyi hogy a billenytű pereme miatt keletkezett rajta egy hajszál karc de tökéletesen működik és bekapcsolt állapotban egyáltalán nem lehet látni
T7250 (2Ghz/2M/800Mhz)
4GB RAM + 1 GB Turbo Vista alatt
nVidia 8600 GT 512mb 128bit mai játékokkal is nagyon jól elbír (nem max grafikán)
320 GB HDD (tökéletes hd sentinel szerint 100/100-%-os
DVD Super Multi (működése és az írása is tökéletes)
magyar bill, 1,3 Mpixel webcam, WLAN, LAN, USB, Bluetooth, HDMI, stb, stb
akku:kb 1-30perces használattól függöen +még 1 aksi 7%-os elhasználótság (mindkettő gyári aksi)(szerintem nem lenne jó üzlet!!!)
-
<maxim>
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Egy CX700-as notebookkal problémázom, ugyanis nem hajlandó DVD/CD-t írni (több programmal próbáltam).
Létezik ehhez valami olyan driver, ami megoldja a problémát?
Ami linkeket eddig találtam az vagy halott, vagy más gyártók (Samsung, Dell) ugyanilyen íróihoz (TSS Corp. TSS-L633C) való, amit az MSI-vel nem működik.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
maga a széria nem problémás, de hibás memória előfordulhat bármelyik széria esetén, illetve szériától függetlenül is!
amennyiben még garanciális a noti, és gyári modul(ok) van(nak) benne, úgy gari, ellenkező esetben más módon garis vagy cserés a hibás(nak titulált) memória, és majd kiderül, hogy valóban annak következménye a probléma, vagy sem... -
mcp77mh
wyk72; bios verziója az utolsó? a régebbi bios verziókkal volt olyan probléma, hogy eltérő bios volt/kellett xp és vista/win 7 alá, amennyiben ellentétes verzió volt fent, akkor adódtak problémák! szerencsére egy ideje már összevont bios verzió van, érdemes frissíteni, amennyiben régebbi van fent!
-
wyk72
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI VR630X-051hu laptopom amiben egy SI-40 -es proci ketyeg. Az lenne a kérdésem miért nem lát két magot ha kicserélem egy Turion X2 RM-75 -ös procira? A socket ugyan az és elméletben kiváltható vele a régi proci is. Ja próbáltam QL -es procival is és azzal is csak egy magot lát.
-
szoftveres, illesztős...stb hiba teljesen kizárva? memória, memrevlemez...stb tesztek rendben? terheléses teszt mit mutat? a táp hibája adott esetben szerintem nem valószínű, de kipróbálható másik táppal, akkor kiderül!
bios frissítése/újrahúzása? (utána fontos a gyári állapot visszaállítása, majd újrakonfig!) -
erew
csendes tag
Üdv.
A 2011-04-07-i problémám után jött még egy...
Az a helyzet, hogy a gép néha spontán resetel... Csökkentett módban is. Akksival és nélküle is.
Szóval bármit csinálok, egyszer csak puff (kb: 3-300 percig bírja), és újraindul; de az újraindulás se mindig sikerül neki, mert többnyire a maga a gép elkezd újraindulni, de az opredszerig már nem jut el.
Alaplap vagy táp? Utóbbit le lehet valahogy ellenőrizni? -
válasz
headhunter #15438 üzenetére
szerintem nem rossz széria, 146 e ft környékén elég jó vétel!
-
headhunter
addikt
150.000 Ft-ból ez egy jó ár/érték választás?
-
Bpeter91
csendes tag
Sziasztok!
Szóval, volt a lefagyása (teljes kép egy szín majd csak ki és bekapcsoláskor lesz oké) az MSI VR630-amnak. Visszavittem szervizbe (megint) csak most írtam egy naplót arról hogy mikor fagyott le, csináltam egy videót, majd leadtam. Alaplapot kellett cserélni, hűtőbordát és ventilátort, és most úgy néz ki minden oké!!! Az egész gép felgyorsult, nem melegszik annyira, és most már ablakmódba ha Audiosurf-özök akkor sem 10 fps hanem magas grafikai beállítások mellett is stabil 30+. -
ace05
senior tag
Nem tudom hogy milyen wifi van a gépedbe de próbált meg hogy letiltod és egy másikat használsz ha van nálam állandóan kékhalálozott de ez megoldotta a problémát az msi gx701 enmnél
-
erew
csendes tag
Üdv
1 hete kaptam vissza szervízből a gépem (alaplapot cseréltek) és pár napja észrevettem, hogy csak 2 giga memot érzékel a 4-ből. De nagy ritkán előfordul, hogy mind a 4-et látja...
Kiszedtem az egyik memóriát és kipróbáltam mindkét foglalatban, majd a másik memoval is megcsináltam ugyanezt, és mind a 4 alkalommal látott 2 gigát. Tehát valószínű nem a memóriák mentek tönkre benne.
Mi lehet a probléma szerintetek? (win7 64bit van rajta már jó ideje)A szervízelés valóban gyorsult. Az eddigi 4 hét alatt nekem 3 hét alatt kicserélték az alkatrészt. Még mindig nem valami gyors, de azért mégis csak fejlődés.
-
válasz
Vîncent #15432 üzenetére
- vga sorrend; Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List (jelenleg hely; 157 )
- adott vga játék szempontjából; NVIDIA-GeForce-310M (lefelé görgetve, láthatsz néhány játékos eredményt!)
- proci sorrend; Mobile-Processors-Benchmarklist (jelenlegi hely; 137)
- adott proci; Intel-Pentium-P6100-Notebook-Processor
a többi keresztmetszet adott, a 4 gigabyte memória bőven ok...stb! -
válasz
Colonel993 #15431 üzenetére
most akkor tv vagy monitor ként akarod használni a notit? tv tuner létezik usb, pcmcia...stb csatolással, de a monitoros megoldás is kivitelezhető hasonló módon, csak nem kimondottan olcsó, szerintem nem ér annyit...
-
Vîncent
csendes tag
Sziasztok!
Kiszeretném kérni véleményeteket első laptop vásárlásom előtt!
A célszemély egy MSI CX623X-055XHU lenne és arról szeretnék érdeklődni hogy szerintetek ez játékra mennyire alkalmas?? Amelyik játékok fontosak lennének WoW, Cod4 meg hasonlók!Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.
-
válasz
Colonel993 #15429 üzenetére
mint te is írtad, az kimenet!
-
Colonel993
senior tag
Sziasztok...
lenne egy Buta kérdésem... De hátha
Van egy MSI M662-m.... adott rajta egy S-videó vagy miaszösz kimenet... tehát TV-re lehet kötni... etcetera...
Ha én mondjuk akarnék egy olyat hogy Adott egy PS2 Slim... és ráakarnám kötni a gépre... Al-a TV-ként használni a Laptopot... Megoldható volna vagy inkább bele se kezdjek mert leégetem az alaplapot?Előre is köszönöm a vállalkozó szelleműeknek...
Tisztelettel: -Gábor-
-
erew
csendes tag
válasz
tomee77 #15408 üzenetére
Innen tölts le egy régebbi vga drivert. Nálam is folyamatosan fagyott (és kékhalál) a gx701-esem. 3 hónapot volt szervízben (3X1 hónap 1-2 napos "szünetekkel"), végül én jöttem rá, hogy a régebbi driverrel nincs probléma...
Az enyém a 197.16-ossal működött rendesen.
Szerintem egy próbát megér -
válasz
lordcortez #15421 üzenetére
Nyugodtan cserélt le a 7300-asnál sokkal gyorsabb lesz!
-
lordcortez
csendes tag
válasz
t-bali3 #15422 üzenetére
T-bali3 köszönöm válaszod!
Mindenképpen benézek az általad ajánlott topikba.
Manapság már nem nagyon játszom. A korábban írt két játékot viszont még ifjú koromban nagyon megkedveltem és még ma is gamelek velük egyet-egyet, ezért nem örülnék, ha gond lenne velük az új konfig alatt.
A gépet egyébként elsősorban hirdetésszerkesztésre használóm, szóval a corel, illetve a photoshop megfelelő futása alapelvárás.
Szerintetek a régi játékokat nem zavarja meg, hogy a monitor felbontás 1366*768-as?
-
t-bali3
senior tag
válasz
lordcortez #15421 üzenetére
Szia!
A benchmark lista szerint2x5x annyit tud 3dmark06-ban a 310, mint a 7300-as.
Így szerintem nem lesz vele gond, de esetleg benézhetsz a következő topikba is, tanácsot kérni. -
lordcortez
csendes tag
válasz
KillHates #15420 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást!
Hát ha akár csak belassulna rajta az UT, akkor már elég csalódott lennék. Jelenleg egy ASUS A6000-em van, amin gyönyörűen fut az előbb említett progi, de a gépet jobban lefogó játékok (pl.: SimCity 4) is .
Azért akarom csak lecserélni, mert a Windows 7-et nem támogatja. Sajnos kevés benne a ram.
A GeForce Go 7300-as kártyánál azért jobbnak találtam (pusztán az adatok fényében) a 310-es Ge Force-t. Valóban az, vagy tévedek?
Cortez
-
válasz
lordcortez #15419 üzenetére
A 310-es GeForce nem egy 3D szörnyeteg. Régi játékok szépen elmennek rajta, de inkább a videók feljavítására és egyszerűbb 3D-s környezet (pl aero) futtatására lett kitalálva.
-
lordcortez
csendes tag
Sziasztok!
Épp készülök venni egy MSI CX623X-055X típusú notebookot, s kíváncsi lennék a véleményetekre. Szerintetek megéri az árát (120 ezer Ft-ot)? Mik a gyenge pontjai? Szerintetek futnak rajta a régebbi klasszikus játékok (konkrétan az Empire Earth és az UT2004)? Egyéb vélemények?
Hálás lennék, ha mondanátok róla pár dolgot, mert látatlanba nem szívesen vásárolok.
Előre is kösz a segítséget!
További szép napot!
Cortez -
orionpro
tag
Nekem megoldódott. Nem foglalkoztam a lemezen lévő nv driverrel, hanem töltöttem újat. Ez volt a hiba. A gyári lemezessel tökéletesen viszi a gef310, ha kell. Viszont akkor az a kérdésem, hogy nem is lehet frissíteni?
-
gacsoi
senior tag
Sziasztok!!!
MSI CR500x -nél eltünt a rendszerből a webcam.
az eszközkezelő USB2.0 Camerának ismeri fel, de csak feketeség van.
Valakinek nincs ötlete, hogyan tudnám visszavarázsolni???
A rendszer win7. -
orionpro
tag
CX720
Valaki tudja esetleg hogy lehet működésre bírni a Geforce310M-et? Mert csak az intel hd graphics-el hajlandó menni játékok alatt is. Eco gombbal gaming mode-ba tettem, mást mit lehet? Köszi. -
Sziasztok!
Igyekeztem utána olvasni, de nem találtam; van valaki akinek GT663 keseríti az életét?
-
válasz
tomee77 #15408 üzenetére
akkor lehet, hogy csak mostanság frissült/települt olyasmi, ami beakasztott a rendszernek!
esetleg megpróbálhatod újrahúzni a 64 bit rendszert is, ha korábban jól ment, akkor újbóli telepítéssel jó lehet, aztán figyeled, hogy mi akaszt be neki a későbbiekben!
a szerviz sajnos elég lassú(nak mondható), szerintem nem ér annyit az egész, ecset, porszívó, venti lefog, hogy ne pörögjön túl a porszívótól, és tisztítás! -
tomee77
csendes tag
Köszi a választ.
Azaz igazság, hogy egy ideje használom ezt a rendszert és csak most jött elő ez a lefagyásos dolog.
Akkor felteszek egy 32bites win7-et.
A melegedésre visszatérve, szted vigyem be szervizbe, hogy kiporolják? Augusztusig garis még, és nem akarom addig szétszedni. Egyáltalán megcsinálják gariba a tisztítást? -
válasz
tomee77 #15406 üzenetére
utólag tesztelni sajnos nem egyszerű, általában a telepítés során szokott kiderülni, hogy melyik idegen illesztő okoz(hat) gondot, ha látod, hogy melyik után dől be a rendszer!
mivel a honlap szerint hivatalos gyártói támogatás nincs 64 bit alá, ezért sajnos nem egyszerű a dolog...
én az egyik notimon - pont nem az msi - 4 gigabyte memória mellett is win 7 32 bit oprendszert használok, mivel nincs normális 64 bit támogatás, inkább csak bő 3 gigabyte legyen használva, de menjen minden normálisan!
vista oprendszerre nem térnék már vissza win 7 után! -
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!