Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ludsimon #11661 üzenetére
Hát szerintem lesz az vagy 400- 450 k is ha maga a készülék mai ráfolyammal 340k huf (amazon szerint) ha még rászámoljuk az áfát 25 % (addigra kb annyi lesz) és ha hozzáadnak oprendszert is. minimum ennyi lesz....
Egyébként jó kis gép 3 Ghz-s progi.. no meg a videókari... de asszem én is maradok a gx720 nál
-
törölt tag
Azt még hadd kérdezzem meg ha pl külföldről akarok rendelni laptopot, akkor lehetséges hogy magyar billenytüzet legyen? (eredetileg) szóval már úgy rendelni külföldről? Mert feltételezem nem itt gyártják őket...
Esetleg van valakinek valamilyen tapasztalata? ezzel kapcsolatban? (mert pl akkor még olcsobban is kijöhetnék)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ahogy igy olvasgatok vissza is, azt tapasztalom jobb a környéken személyesen egy üzletben megrendelni mint neten...
"Azt még hadd kérdezzem meg ha pl külföldről akarok rendelni laptopot, akkor lehetséges hogy magyar billenytüzet legyen? (eredetileg) szóval már úgy rendelni külföldről? Mert feltételezem nem itt gyártják őket...
Esetleg van valakinek valamilyen tapasztalata? ezzel kapcsolatban? (mert pl akkor még olcsobban is kijöhetnék)"
Meg sokat olvasok a gx620 as ról viszont a gx720 asról nem sok infót láttam eddig (vagy tapasztalatott ) de lehet jobb is igy
mondjuk nekem ez lenne az 1 laptopom... (majd ha lesz, már közel 1 éve tervezem... )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Batmause #11728 üzenetére
Én amikor váltottam pentium3 asról 4 re a tesom sims 2 jével teszteltem... (igaz nem laptop volt, hanem asztali)
Érezhető volt a külömbség... (nem csoda 60-800 mhz proci után közel 3 ghz es) a videókártyámja is jobb lett persze, igaz a csúcskategoriástól ég és föld, de az előzőhőz képest 2x jobb ... (eddig nem volt gond vele minden játék elfutott amit kiprobáltam, és szépen összevan kötve dvi-n a tv-vel a gép)Igaz a mai játékok már kevésbé mennének el pl gta IV...
Már csak azért is mert nem dual a proci... (és úgy olvastam az kell neki)
Bár nekem spec a San andreas jobban tetszik több a lehetőség (föleg a repülök miatt szeretem) a iv annyira nem tettszik, pedig már láttam...
Egyébként elsődleges szempont nem a játék (az csak mellékes, de jó ha mennek rajta újabbak is... Legalább kiprobálhatom őket..)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Batmause #11739 üzenetére
Én mondjuk semmi esetre se válnék meg a asztalitól (külömben is összevan kötve a tv-vel, saját tv állomás ként is funkciónál. Igy azt nézek amit akarok, nem vagyok időponthoz kötve... de alaptopnak éppen az a nagy előnye hogy mobil pl nyáron akár a kertből is netezhetek vagy bármi más...
Eleinte biztos persze újdonságot fog jelenteni, mint anno a net... (aztán meg megunta és vagy 3 hétig feléje sem néztem xd ) Azóta persze már eltelt pár év is..
"De persze ha megtehetném akkor megvenném, de most kiadni rá 100 ezret."
SSD -re 100 ezret abból már simán veszek 1 terrás vinyot lehet még 2 is... (pc-be) szerintem az jobban megéri...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van valakinek valami tapasztalata, véleménye? a
http://www.notebookzone.hu/
oldalról? esetleg rendelt már valaki onnan? vagy ismerőstöl hallot már valamit? -
törölt tag
Na most hirtelen úgy gondoltam hogy 2 verzió van gx720 és gx720x ... de hogy látom én is az utobbit néztem ki, ill a csak utobbi létezik... legalább is ahol néztem úgyan ezt irta... csak az x-et nem jegyeztem meg a végén.
-
törölt tag
válasz ludsimon #11838 üzenetére
Ezzel cska az a gond, hogy akkor "ne használd" akkor nem vmi fejlett egy technologia, nem igaz hogy nem tudnak olyant előállitani ami használható is.
Mert most, pl ha van egy gépet és nem használod x ideig órát és benne marad az aksi....
Viszont ha használtad, de épp azért hogy ne romoljon kiveszed és hálozatról meg, aztán meg hirtelen el kéne menni vhova és elfelejted hogy nincs benne aksi.. az igy elég macerás nem?Vagy ha veszel 1 aksit tartalékba akkor azért mert az "ritkábban használod akkor tönkre megy?
De mondjuk mi van akkor ha hálozatról használom a gépet aksival? akkor elvileg töltödik nem? (már ha nincs tele, utána ugysem tölti gondolom)
És mi van ha pl a szabadban netezek otthon? (és van benn aksi?) akkor inkább szerezek hálozati árramforrást (és/ vagy vegyem ki a akut? mert az aku-t inkább ne használja?)
Azért ez elég ...
-
törölt tag
Én még ezt találtam..
Mindenkinek: Akkuhasználat: Nem kívánom, hogy visszakeresd, de kábé 15-20 oldallal ezelőtt leírtam részletesen, hogy hogyan bánjunk az aksikkal. Az első bekapcsolásnál formázzuk (12h-át konnektoron, aztán amíg magától ki nem kapcsol járatni)x3. Ha ez megvan, akkor jöhetnek a mindennapok: Ha már töltőre rakjuk, akkor töltsük fel 100%-ig. Ha lemerítjük, akkor legalább 30%-alá, mielőtt töltőre rakjuk. Ha vélhetően sokáig konnektorról akarjuk használni a gépet, akkor vegyük ki a gépből az akksit(vannak olyan modellek, amelyek töltésvezérlővel működnek, ezt általában feltüntetik az útmutatón vagy feltűnhet onnan is, hogy a gép lába az akksin van). Ha nagyon sokáig(hónapokig) akarjuk csak konnektorról használni, akkor úgy vegyük ki a gépből az akksit, hogy durván 40-50%-on van töltve, mert így romlik a legkevésbé. Ha sokáig a polcon van(már néhány hónapja), akkor tegyük vissza a gépbe és merítsük le, aztán töltsük fel, végül 40-50%-on hagyva vegyük ki és tegyük vissza a polcra. Nagyjából ennyit érdemes tudni. Ezenfelül még van un. kalibráció is, ha úgy érezzük, hogy hamar 1%-ig merül feltöltés után a gép (ezt majd később, vagy kérésre).
Remélem hasznos információkkal szolgáltam. rolleyes.gifludsimon egyébként nem miattad irtam. Csak gondotlam megkérdem...
De akkro ha benen van az aksi és 100% osan fel van töltve akkro is használja za aksit (is?) amikro hálozatról meg.. ezek szerint...
akkro ezekre azért majd jó lesz figyelni...
Egyébként ha nincs a laptopban aksi és nincs árram forrásra sem rákötve pl hálozat, akkor nem lesz adatvesztés valamilyen téren? gondolom ez csak hosszabb idő után álhatna fent..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyébként 12 hónap az akkumulátorra akkor mire adják a jotálást? ha nem használod? (ne értsem félre senki nem azt mondom hogy tönkre kéne tenni, csak azt hogy nem az "asztalban kellene tartani" csak)
ludsimon ezt nem én irtam.. csak copy
Ez így ismét badarság. Az asztali PC-k elvesztik az adatot reggelre?
A tesom gépén simán, jó ideig (évekig is) nem volt használva... és ha lekapcsoltad az áramot (teljes áramtalanitás) akkor pl az óra vissza állt egy korábbi dátumra ... minden bekapcsoláskor meg más is...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sajnos linket nem tudok adni mert a hsz-t tx-tből másoltam ki... és nem tudom már hányas számu hsz volt
(egyébkétnt ezért lett kimásolva)De akkor azt mondod hogy baromság amit irt a srác?
Nem használja a laptop, hanem tölti. Ha hosszabb ideig (reggelig) nincs hálózati áramforrásba dugva a laptop, veszít a kapacitásából az akku, vagyis magától merül (kisül), ezért van az az effektus, hogy mikor bekapcsolod a laptopot feltölti 100%-ra az akku-t, ezt a visszajelző leden keresztül is mutatja, ha van (nekem mutatja).
Hm akkor te hogy /hol tartod az aksid? hol jobb ? xd kint vagy bent?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ludsimon #11855 üzenetére
Igen tudom... de a legujjabb megfigyelésem szerint (valaki lekapcsolta a kapcsolot xd) És vissza kapcsolás meg bekapcsolás után már úgyan úgy volt ahogy hagytuk amikor kilett kapcsolva lehetséges hogy töltödött?
Ez céges laptop, lesz*rom az aksiját. Úgyis visszakerül majd nyár végén hozzájuk
És ha saját lenne?
Erre most amikor elhoztam az Msi-t- mondta a gyerek hogy formázzam.
Igen formázásról én is olvastam asszem a fentebb bemásolt hsz ben is van róla szó.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ÉS miután visszatetted ?
-
törölt tag
Igaz nem msi de ez sem nézki rosszul (sőt bizonyos tekintettben jobb is mint a gamer gépek)
http://www.notebookzone.hu/mid.php?l=TOSHIBA+SATELLITE+PRO+A300-1ND&mid=1&lkod=106&skod=1826
-
törölt tag
válasz Vikipizsama #12032 üzenetére
_Nekem pont ezért lesz xp és win7 majd...
xp már csak azért is mert nagyon jó oprendszer...Aztán ha meg beválik a win7 lehet később csak az lesz....
-
törölt tag
Már lehet a sims 3 alatt is teszteni a gépeket
-
törölt tag
Nekem asztali gépnél volt ilyen, és utolag derült ki a daemon tool-sal akadt össze...(amikor frissitettem) minden megoldodott...
Lehet nálad is valamivel össze akad...
És lenne 1-2 kérdésem...
egy win xp 32 bit és egy win7 szintén 32 bit miben különbözik?
Mert pl ha felraknák egy 32 bites win7et akkor sem tudna töbet mint egy xp pl ramok terén jól gondolom? de bárminemű eltérés érdekelne.Igy ebből kifolyolag egy 64 bites oprendszernél viszont a 32 bites alkalmazások men müködnek ha jól tudom. ( kompatibilitási modban sem, igaz ?)
És még valami ha pl neten rendelek egy laptopot akkor gondolom a garanciát csak abban az üzletben lehet érvényesiteni, más szervizben nem igy van?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vodkaboy22 #12281 üzenetére
Értem.
és ehhez ?
egy win xp 32 bit és egy win7 szintén 32 bit miben különbözik?
Mert pl ha felraknák egy 32 bites win7et akkor sem tudna töbet mint egy xp pl ramok terén jól gondolom? de bárminemű eltérés érdekelne.Egyébként egy msigx720 as gépre akkro a 32 vagy 64 bites oprendszer ajánlanál?
Ésm ég egy kérdés.. a Hp-król mi a vélemény ? pl a hp pavilion dv7 1030ep -ről? vs msi gx720? tekintetben pl ?
-
törölt tag
MÁr korábban is irtam de talán most hogy lendületesebb a forum talán valaki válaszól is rá.
1. Egy win xp 32 bit és egy win7 szintén 32 bit miben különbözik?
Mert pl ha felraknák egy 32 bites win7et akkor sem tudna többet mint egy xp pl ramok terén jól gondolom? de bárminemű eltérés érdekelne. (de pl a win7 tudja kezelni a diretx10 et) iylen külömbségekre gondotlam hardware ill szoftver szinten.2. Egyébként egy msigx720(x) as gépre akkor a 32 vagy 64 bites oprendszer lenne jobb? és ha lehet akkor miért mivel jobb elönyök hátrányok.
3. És még egy kérdés.. a Hp-król mi a vélemény ? pl a hp pavilion dv7 1030ep -ről?
hp pavilion dv7 1030ep vs msi gx720? tekintetben pl ? melyiket lenne érdemesebb ? egyenlőre én több dolog miatt is a msi felé hajlok. Bár probáltak meggyőzni az ellenkezöjéről is.A válaszokat előre is köszönöm
-
törölt tag
válasz Coolmat #12309 üzenetére
ÉS a xp-n futok programok többséges is megy? pl gondolok itt a néro 6 ra. (most más nem jut eszembe)
Coolmat én épp a minap olvastam egy olvasó levelet ami nem régi (annyira nem hogy ebben a hónapban irták)
És ott elégé sok hsz -panaszt is olvastam a hpről... (bár több céget is kritizáltak az msi nem votl köztük vagy csak elfelejtették xd) Én ezért azt a konzekvenciát vontam le, hogy maradok az msinél...de egyébként te melyket választanád? egyébként egy repack újra csomagolt hpről vna szó igy az ára megegyezne a msivel.. bár én vacsináltam kicsit de úgy döntöttem maradok az msinél..
-
törölt tag
Egyébként tud valaki valamit erről:
http://ipon.hu/?art=457
Komment:
Alvin_ti4200 (felülről kb a 4 hsz)
d311c: jövő héten eljön a te időd, úgyhogy addig ne vegyél notit! ;-)d311c:Mondjuk a meglebegtetett ár után már úgysem vagyok célcsoport, pedig kellene már vennem egy jó és kis méretű laptopot.
Szerintetek a jövöhéten az msinél is lejebb mehetnek az árak?
-
törölt tag
válasz whitewolfika #12457 üzenetére
Nem le megy hanem fel...
-
törölt tag
Nem rég érkezett meg a nem rég rendelt gx720-as laptopom még ( 20% áfával ) Az első szembetűnő dolog az volt hogy hiányzik a táska és az egér mindjárt fel is hívtam őket hogy azt hol felejtették, erre azt mondják hogy ehhez nem járt, meg szerintem külön csomagban kellett volna lennie, nem a laptop dobozában. Én úgy tudtam hogy minden gx620 és 720 hoz jár most akkor hogy van ez?. A csomagolást felbontva viszont találtam benne egy sinbox vegas 2 eredeti játékot (jobban örültem volna az előzőknek)
Az érdekelne aki rendelt ilyen laptopot (gx 620 /720) az mit kapott hozzá?
Ill. akinek van ilyen táskája az írhatna róla néhány sort, mert megtaláltam egy helyen, és érdekelne hogy milyen, a szállítás szempontjából praktikus lenne mindenképp. Így ha lehet egy kis szöszenetett írhatna róla az akinek van.
Egyenlőre xp-t tettem fel minden rendben is megy bár sata volt beleintegrálva kékhalál jött elő aztán kikapcsoltam az achit úgy semmi gond nem volt. Viszont érdekelne, hogy win alól lehet –e felrakni sata drivert a xpre?
És még valami a tápkábel nekem a konnektorba be van dugva (tehát csatlakozik a hálózati áramforáshoz) és a táp meg a laptoppal össze van kötve, akkor is, ha nem használom a notit (tehát nem megy). Ekkor nem tapasztalok semmi különös dolgot, viszont érdekelne, hogy ez árthat –e vagy lehet –e negatív hatása?
Még egyszer csak összevan dugva a noti a tápkábellel, ami csatlakozik a hálózati áramforásba, még akkor is ha nincs bekapcsol.
Egyenlőre ennyi asszem, remélem, nem hagytam ki semmi, ha igen akkor majd leírom ah eszembe jut -
törölt tag
válasz wector81 #12520 üzenetére
Hali
A echo gomb kivételével mindnél müködik (legalábbis reagál --> világit)
A webkam nekem elsőkapcsolásra azt irta hogy új usb-s eszköz kicsivel utána nem léehet felismerni, ezt követöen kikapcsoltam majd újra be és utána felismerte.
Nekem a saját gép a asztal jobb oldalára van húzva, és ha odaviszem az egeret akkrop ez az ablak megjelenik, na már most nekem ezt követöen ott jelezte a kamerát, és be is tudtam kapcsolni semmi gond nélkül.
azóta is érzékeli...
Nekem sp3 as xp-m van. ÉS még nincs telepitve az smc sem.
A mikrofont is észleltem csak elggé halk de aszsem megtaláltam a progiban hogy hol kell beállitani.
Eddig amiket letöltötem driereket az msiről azok nagyon jók (sőt magyar nyelvüek
Colmat
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz wector81 #12532 üzenetére
Amiket irtál azon kívül még kaptam egy sin box vegas 2 eredeti játékot. (a táska és egér helyett) ez már mint a játék bennt volt a dobozba.
Nekem él xp alatt is a média gombokat is kiprobáltam ma, most, és tökéletesen reagál, ha elinditotál egy lejátszóprogramot (meg én a msi.eu ról szedtem le drivert a hang kártyához.)
Csak az eco gomb az ami egyáltalán nem reagál (xpnél előtte nem probáltam)dettó nekem is
"Rá van nyomva egy Windows Vista matrica a numerikus bill alá, ezért gyanítom, hogy ez már talán tényleg igényli a Vistát, ahhoz, hogy menjen a cam."És mégis megy a cam xp alatt...
"2 hete vettem egy GX720-at. Volt hozzá táska és egér is. Mo-on, br 244-ért. Ennél nem tudok olcsóbbat. A táska egészen kiváló (nem bosszantás miatt írom, tényleg az). Egyetlen hibája, hogy nincs külön A4-es papírok tartására alkalmas rekesz, de ha benne a gép, akkor ez kb. meg is oldódik, amellé befér a fak"
Hát ez kár nem tudom akkor nekem miért nem adtak... pedig direkt megkérdeztem, és akkor mondták hogy akkor bitos jár..)
Szóval akkro azt mondod minőségi/tartos a táska? Alkalmas a gép szálitására? véd valamiT?
meg mondom őszintén azért kérdezem mert találtam egy helyen ilyen táskát csak a képek nem nagyon gyöztek igy meg.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ziggi_zug #12540 üzenetére
És neked külön volt a táska vagy a csomaggal együtt? (úgy értem csomagolva)
Egyébként én mindjárt fel is hivtam őket, és azt mondták ami jött azt mind tovább is küldték...
egyébként milyen egér volt hozzá? (mondjuk ez a legkevesebb mert max veszek microsoftosat )Akkor szerinted vonaton/tömegközlekedésen lehet szállitani esetenként azzal a táskával alkalmas rá?
te hol rendelted?
ui: nekem csak a game volt
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tyutyu1983 #12542 üzenetére
Hát épp ez az nekem a futár csak a normál dobozt hozta ki (azaz nem a kartont hanem a bennelévő laptop dobozát. ) Nekem csak az van
Régen valaki irta még itt hogy nem kapott hozzá semmit. csak nem tudom miért... és azt sem tudom ha igy jött meg akkor nekem miért csak a laptopdobozát hozták?
-
törölt tag
Hy
Lenne megint egy észrevétel, a gx720 as laptopban van tvtuner? mert driver van hozzá.
Vagy van akinek van benne?
És még 1 a keningston zár az hogy müködik?meg mév vmi:
A msi.eu-n letölthető driver (gx720hoz) Intel Matrix Storage Management Drivers for GX720 hogy kell felrakni? mert nem találtam semmilyen inditható állományt
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ludsimon #12630 üzenetére
Azért ne ess tulzésokba
Az nem csak az új eszközre vonatkozik? szerintem nem az egész gépre...600 dvd 15 /nap nem kis pályások vagytok
Én eddig ha egyszer itam napi 15 dvdt de azt sem közvetlenül egymás után hanem 15-30 perces szünetekkel...
És csak azért mert kelett a hely (És már elővolt készitve mit lehet kiirni )De még egyszer ez 1 szer történt a 7-8 év alatt kb amióta meg van a dvd irom...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ludsimon #12636 üzenetére
hm?
Én ritkán irogatok...
és és irok is (ami Nem gyakori) akkro is általában 1 dvd/nap
IGen persze miért? eddig szerencsére nem nagyon volt gondom a dvdimmel...
az meg hogy menyit irogatok, kb 2 éve vettem 1 50 darabos dvd-t az több mint 1 évig nem fogyott el...
ebből lelehet szürni hogy nem sürön irogatok veletek ellentétben.
Egyébként én speciel verbatim pt vettem..
hm tényleg mennyi birnak még ki a dvd/cd-k ? C°-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest