Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SirRasor

addikt

nagyon hosszú a topic, ezért elnézést ha már volt ez kérdés, de 50 nap volna mindezt végigolvasni:

Cool'n'quetet szeretném bekapcsolni. Hogy kell? Najó nem vagyok annyira láma, szal megcsináltam mindent mi kell, de nem megy. Ötletek? Ez a Cool'n'quet azt csinálja hivatalosan, hogy ha nem terhelődik annyira a proci, akkor szépen kevesebb feszkót ad neki, visszaveszegeti valamennyivel a szorzót és állítja a procin lévő *támogatott* venti sebességét. Nekem ebből csak az utóbbit csinálja. De miért? BIOS-ban be van kapcsolna az enable cool'n'quiet, windows xp van, fel van rakva az A64 Cool'n'quet driver meg a core center, s azon belül is a Cool'n'quet van bepöckölve. A PowerNow! Dashboard progival meg a core centerrel nézegetem a dolgokat, de a szorzó stablian 9, és a feszkó se esik, pedig ~2-3%-os a proci terheltsége. Nagyon kéne valami megoldás, mert megsülnek a heréim is olyan meleg van s ez a kis hűtéses cucc nagyonjól jönne, mert úgyis csak programoznék, az meg nemigazán gépigényes...

Új hozzászólás Aktív témák