Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
nagyon hosszú a topic, ezért elnézést ha már volt ez kérdés, de 50 nap volna mindezt végigolvasni:
Cool'n'quetet szeretném bekapcsolni. Hogy kell? Najó nem vagyok annyira láma, szal megcsináltam mindent mi kell, de nem megy. Ötletek? Ez a Cool'n'quet azt csinálja hivatalosan, hogy ha nem terhelődik annyira a proci, akkor szépen kevesebb feszkót ad neki, visszaveszegeti valamennyivel a szorzót és állítja a procin lévő *támogatott* venti sebességét. Nekem ebből csak az utóbbit csinálja. De miért? BIOS-ban be van kapcsolna az enable cool'n'quiet, windows xp van, fel van rakva az A64 Cool'n'quet driver meg a core center, s azon belül is a Cool'n'quet van bepöckölve. A PowerNow! Dashboard progival meg a core centerrel nézegetem a dolgokat, de a szorzó stablian 9, és a feszkó se esik, pedig ~2-3%-os a proci terheltsége. Nagyon kéne valami megoldás, mert megsülnek a heréim is olyan meleg van s ez a kis hűtéses cucc nagyonjól jönne, mert úgyis csak programoznék, az meg nemigazán gépigényes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Új 32GB G.Skill F3 2400Mhz CL10 eladó!
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Bomba ár! Asus X555LA - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest