Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluigi
senior tag
Hát a tapasztalataim alapján nincs rá garancia...
Sokat kínlodtam vele én is de a végén meguntam és lecseréltem (már mint a lapot) a rammok meg persze hibátlanul mennek az új lapba (dual -ban) szerintem keresd meg giannit ő szerintem benne van abban hogy probáljad a rammokat (pláne hogy látom pesti vagy) és amelyik jó megveszed tőle a te moduljaidat meg szvsz beszámítja.
A franc megeszi ezt a bugot mert amúgy meg királyságos a lap... -
hunluigi
senior tag
333-333 szinkronban referencia alatt
400-333 asszinkron (ez sokszor problémás szokott lenni)
400-400 szinkron de nem tetszik neki
(sajnos nf2-nél előfordul)
én még mindíg csak azt tudom javasolni hogy szerezz pár modult és probálgasd azokkal... de a legjobb az volna ha találnál egy boltot ahol engednek probálgatni mert ez sajna nem (csak) típus függő hanem példány is...
-
hunluigi
senior tag
VIGYÁZZ!!! Nekem a mem test bizonyos modulokra az 5.-ös tesztnél hibát nyomott akár mit állítottam akár hova (amúgy az érintett modulokról kiderült hogy hibátlanok...)!
verziók: 2 db 512 külön külön jó együtt (Single/Dual tökmindegy) hibázik! 1gb-s modul magában bármely slotban bármely beállításnál hibázik. Egy másik (ugyan olyan) 1 gb-s modul hibátlanul megy...
ugyan ezt eljátszottuk a modulokkal egy másik nf2 lapban az eredmény hasonló de volt olyan modul ami hibátlanul ment nálam ott nem volt jó és fordítva... nf2 (ebből a szempontból) szívás! A rammok persze az új lapomban köszönik szépen (bármely kombinációban) hibátlanul mennek! Szerintem fogd a modulokat és egy boot-olós memtest86-ot és irány egy haverhoz (ne nf2-s lapja legyen!!!) és a modulokat kitesztelni!!! Ha ott hibátlan akkor bizony lap cser mem csere, jobban mondva kísérletezés a memóriákkal... Remélem tudtam segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Sokat kínlodtam vele én is de a végén meguntam és lecseréltem (már mint a lapot) a rammok meg persze hibátlanul mennek az új lapba (dual -ban) szerintem keresd meg giannit ő szerintem benne van abban hogy probáljad a rammokat (pláne hogy látom pesti vagy) és amelyik jó megveszed tőle a te moduljaidat meg szvsz beszámítja.
)

Nem beszéltem arról hogy bármelyik modulom hibás lett volna sőt!