- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
addikt
Sziasztok! Konstans "1096-os" event id logolással találkozott már valaki? fél óra alatt több ezer 1096-os id event jön
-
Phobion
addikt
sziasztok!
az mitől lehet, hogy az exchange 2010 szerver elég gyakran dobál "szinkronizálási napló" emaileket a felhasználóknak?
találkozott már valaki hasonlóval? megfelelően működik a levelezés, a szeverrel való kommunikáció is rendben vanlehet ez a "gyorsítótáras üzemmódtól" ?
-
Phobion
addikt
Sziasztok!
Adott egy WServer 2008 R2, amin fut egy Exchange server 2010. A problémám az lenne, hogy valami miatt OWA-n belül az általam generált felhasználói fiókokkal nem tudok jelszót cserélni, ezt pediglen azzal indokolja az OWA, hogy a jelszavak nem felelnek meg a jelszó policy-nek. Nincs spéci karakter, nincs köze a felhaszn névhez stb.-stb. . Szerintetek ez mitől lehet?
-
Phobion
addikt
sziasztok!
exchange 2010 alatt, egy adott usernál, a mail flow fül alatt lehetséges olyat csinálni, hogy egy megadott dátumtól/ig történjen meg a mail átirányítás?
-
Phobion
addikt
válasz
bugizozi #1200 üzenetére
Bocsesz, annyi volt a probléma, hogy azon a szerveren ahova Exchange-et akartam telepíteni Local Admin-al voltam bejelentkezve, nem pedig Domain Admin-al.
Viszont akkor egy másik kérdés, telepítés után hogy tudom elérni az exchange-et? Egy pár helyen írták ezt a parancsot: Get-EcpVirtualDirectory, de se PS-nek se CMD-nek nem tetszett.
-
Phobion
addikt
Bocsesz, hogy itt értetlenkedem, de most tanulom ezt az Exchange élőlényt.
Ilyen hibába ütköztem, kerestem rá megoldást, de mindhiába. Ezzel kapcsolatban esetleg a DC-t kellene valamit állítani, a technet-es cikkben írták, hogy adjam hozzá a Schema és Enterprise adminokhoz, de az sem segített.
-
Phobion
addikt
Sziasztok!
Ez alapján telepítenék egy Exchange 2013-at, Hyper-V alatt. Step 4-nél akadtam el, ahol is a következő üzenet fogad: ' Windows cannot find .\setup'. Make sure you typed the name correctly, and then try again. ' A leírásban ez szerepelt, mit írhattam el, vagy erre mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest