- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
megint problémám van a NOD32 for Exchange-el. a legújabb 4.2.10016.0 verzió van fent, szépen beállítva, Exchange, IIS és egyéb kivételek felvéve, hogy ne akadjon semmivel. ment is szépen két hétig, majd ma kaptam egy emailt, hogy a frissítési modul valami problémába ütközött. felmegyek, nézem... a program fele hiányzik. a modulok egy része nincs is ott a menüben, a beállítások jó része hiányzik.
szerver újraindít, minden a helyén. ötlet?
(azt még megjegyezném, hogy a szerver amúgy kifogástalanul működik, egyetlen error sincs a naplóban, csak a szokásos warningok meg infók, tehát a rendszer stabil.)
-
moonman
titán
érdekes módon nem volt lefagyva, logon ablak volt, be lehetett lépni, de a hálózat nem működött. újraindítottam safe mode with command prompt-ként, majd kézzel kiírtottam az utolsó bitet* is, amit a félbeszakadt uninstall otthagyott.
restart, majd feltesz NOD32, beállítások importál (okosan eltettem), jelszavas védelem kikapcsol, hátradől. azóta semmi error, remélem, így is marad.
*akinek esetleg kell:
c:\documents and settings\administrator\application data\ESET
c:\documents and settings\administrator\local settings\application data\ESET
c:\documents and settings\all users\application data\ESET
c:\documents and settings\default user\local settings\application data\ESET
c:\program files\ESET
sc delete ekrn (ESET Kernel service törlése)
HKLM/Software/ESET
HKLM/Software/Microsoft/Windows NT/CurrentVersion/Image File Execution Options/ekrn.exe
HKLM/Software/Microsoft/Windows NT/CurrentVersion/Image File Execution Options/egui.exe
HKCU/Software/ESET -
MTbc
senior tag
ezt olvastad már? exchange karakterkódolás
-
manrick
tag
Az AD-ben van minden? (Azt tudtam hogy sok dolgot tárol a User-ről de azt nem hogy a leveleket is.) És ahhoz csatlakozik az exchange szerver? Tehát ha elérem az Active Directory adatait, akkor nyert ügyem van?
Még nem olvastam a linkeket, de most neki is állok.
Köszi, remélem előbbre jutok. -
gfarkas
tag
A felhasználóknál nem állítottam külön!
Ezt én is megtaláltam, és jól is működik kivéve, hogy ENGEDI CSATOLNI a 20 megás fájlt (amit ugye lazán felnyom a szerverre, és felnyomja a rohadék mert a szabad hely csökken a köteten 20 megával) és UTÁNA a küldésnél beszól, hogy hoppá a maximális mailméret 1,5 mega és ezt ő nem fogja elküldeni....
Szóval én a csatolásnál szeretném már ha végezne fájlméretellenőrzést!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest