- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
érdekes módon nem volt lefagyva, logon ablak volt, be lehetett lépni, de a hálózat nem működött. újraindítottam safe mode with command prompt-ként, majd kézzel kiírtottam az utolsó bitet* is, amit a félbeszakadt uninstall otthagyott.
restart, majd feltesz NOD32, beállítások importál (okosan eltettem), jelszavas védelem kikapcsol, hátradől. azóta semmi error, remélem, így is marad.
*akinek esetleg kell:
c:\documents and settings\administrator\application data\ESET
c:\documents and settings\administrator\local settings\application data\ESET
c:\documents and settings\all users\application data\ESET
c:\documents and settings\default user\local settings\application data\ESET
c:\program files\ESET
sc delete ekrn (ESET Kernel service törlése)
HKLM/Software/ESET
HKLM/Software/Microsoft/Windows NT/CurrentVersion/Image File Execution Options/ekrn.exe
HKLM/Software/Microsoft/Windows NT/CurrentVersion/Image File Execution Options/egui.exe
HKCU/Software/ESET
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest