Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Bocsi, pontatlanul fogalmaztam.
Kintről akartak küldeni nekünk egy emailt, csak miután visszadobta felhívtak, és megkértem, hogy küldje el a hibaüzenetet. Tehát küldeni akart a valaki@valami.hu egy levelet nekem:én@cégem.hu
Azért megpróbáltam küldeni magamnak hotmailről és ment is. -
-
kraftxld
félisten
Exchange 2k3 vagy 2k7?
Nekem is van egy problémám: elbaltáztam egy Outlook anywhere configot egy szerveren, és most ha le akarom tiltani az Outlook Anywhere funkciót ezt a hibát kapom:
Error: The Outlook Anywhere feature has multiple configurations on szervernév.domain
Powershellel se tudok vele mit kezdeni. Amúgy túlélhető jelenleg a gond, van egy másik CAS server az org-ban, azon keresztül is tudok OA-zni. A problémás szerveren már leszedtem a CAS role-t, újraraktam, de semmi
ugyanez a hiba. Google a barátom volt, de semmi használhatót nem dobott. -
brd
nagyúr
Köszi, de én is ezt linkeltem.
Az ESE buffer a max. javasoltra van állítva a doksi alapján. Az SQL sosem evett még 100 MB-nál többet, még virtuális címet sem foglalt annyit (de mivel Standard, amúgy is max. 2 GB-ot tudna, tehát a 3 GB fizikai RAM-ból még akkor is maradna az Exchange-nek, ha mindet elfoglalná). Mindenesetre leállítom 1-2 napra az SQL-t, hátha, de nem hiszem, hogy számítana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- World of Warships
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ugyanez a hiba. Google a barátom volt, de semmi használhatót nem dobott.
Az ESE buffer a max. javasoltra van állítva a doksi alapján. Az SQL sosem evett még 100 MB-nál többet, még virtuális címet sem foglalt annyit (de mivel Standard, amúgy is max. 2 GB-ot tudna, tehát a 3 GB fizikai RAM-ból még akkor is maradna az Exchange-nek, ha mindet elfoglalná). Mindenesetre leállítom 1-2 napra az SQL-t, hátha, de nem hiszem, hogy számítana.