Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambrus14
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni mivel úgy döntöttem be szeretnék szerezni egy mp3 lejátszót! Nagyon fontos lenne a hangminőség, és ahogy visszaolvastam a sansa clip elég jó kis kütyü e témában, de a meizu m3asa is izgatja a fantáziámat! Milyen fülest ajánlanátok az egyes lejátszókhoz? Senheiser vagy akgban gondolkodom, természetesen in-ear rendszerűben! Sok jót olvastam az AKG k324-eséről és kíváncsi lennék a ti véleményetekre ha valaki próbálta a szóban forgó lejátszókkat! Kérlek segítsetek dönteni!
Köszönöm!
Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
ambrus14
tag
elég erősen hajlok a clip felé, de szeretném tőletek megkérdezni, hogy akinek van, az mennyire tudja gyorsan megltalálni az esetlegesen keresett számait, mennyire kopik a cucc, pár apróbb észrevétel vele kapcsolatban ami nem egyedi hiba, hanem a használat során kijött zavaró vagy éppen pozitív tapasztalata!
-
ambrus14
tag
Hol lehet mostanság a legjobb áron clipet/fuzet venni ingyenes kiszállítással, mivel vidéki vagyok?
Már van egy nekem is és tényleg nagyon elégedett vagyok vele! Jelenleg egy AKG 324p-vel használom és gyönyörü hangja van!
[ Szerkesztve ]
-
ambrus14
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van-e valakinek samsung p2-es lejátszója a sok clip mellett?! Mennyit bír az akksija általánosságban? A gyárilag megadott 35 óra kicsit bűzlik!
Remélem akad valaki!Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
ambrus14
tag
válasz Bushmann #8450 üzenetére
Értem, azt a cikket én is megtaláltam a goggle-el, de még mindig nem vagyok meggyőzve!
Most kívánok venni egyet születésnapra családon belül és azért kérdeztem, hogy hátha van pár fórumtárs aki rendelkezik egy ilyenel és el tudja mondani mennyit bír általános használat mellett! Amit én kívánok venni annak 6-8 óra az üzemideje általános használat mellett!Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
ambrus14
tag
Sziasztok!
Visszaolvasgattam a ebben a témában és látom NAGYON megoszlanak a vélemények az iphone-ról , de szerintem nagyon kevés olyan hozzászólás volt ami tényszerű lett volna! Én arra lennék kíváncsi vele kapcsolatban, hogy hangminőségben, tényleges hangminőségben melyik kategóriába tartozik? Most egy samsung p2-esem van és teljesen meg vagyok vele elégedve ilyen szempontból minden olyan lehetőség benne van amit csak kérhetek és szerintem a jelenlegi cx400-asommal elég jól muzsikál.
Azért merült fel bennem ez a kérdés mert éppen telefon készülék váltás előtt állok / a mostani teljesen leamortizálódott /
Milyen hangminőségre számíthatok a samu p2-es után, ha ugyanezt a fülest rádugnám az iphone-ra? Mit tudtok, mennyire szabható személyre a zenei része hangzásbeli beállításban az iphone /gondolok itt equalizer, bass kiemelés stb.../?
Azért nem tudom kipróbálni magam mert nem tehetem meg, hogy egyszerre birtokoljam a két készüléket, szóval a mostani pénzösszeget érdemes megpótoli iphone-ra a samsung eladásával egy all-in készülékre, hasonló hangminőség szempont vagy inkább maradjak a két külön készülék opciónál?
Nem utolsó szempont lenne, ha nem kéne csak 1 valamit hordani magammal a zsebembe, és nagyon tetszik az iphone, de ez csak egy személyes vélemény!
Remélem tudtok érdemben segíteni!
Köszönöm!Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest