Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tendd
tag
Sziasztok!
Szeretném ha beszámolnának olyan felhasználók, akik PortaPro-val hallgatják (vagy hallgatták már) mp3 lejátszójukat. Az én Sony NW-E207 -om kevésnek bizonyult. Más tapasztalat? -
Tendd
tag
A Sansa clip-nek mekkora az oldalankénti teljesítménye? Sehol nem találom
-
Tendd
tag
válasz 07_fecc_87 #5590 üzenetére
Az újabb nem feltétlen jelent jobbat is!Lásd Koss PortaPro (fejhallgató)1984 óta.
A Clip-ről itt nem fognak lebeszélni az tuti -
-
Tendd
tag
válasz krisztian7 #6380 üzenetére
Annak ellenére hogy nem próbáltam, nyíltan kijelenthetem, hogy egy clip + sennheiser párossal messzemenően jobb hangzást kapsz mint a Zen-nel és annak gyári fülesével. Azt kell eldöntened, hogy mi a fontosabb. A filmnézés vagy a zenehallgatás jó minőségben. Ha hezitálsz, akkor inkább várj egy két hónapot és vegyél egy filmnézésre is "alkalmas"( én ezeken a kis kijelzökön képtelen lennék ) lejátszót külön egy jó kis fülessel. Nem mindegy mit használsz 3, 4 évig Tapasztalatom sajnos egyikkel kapcsolatban sincs.
-
Tendd
tag
válasz Viperator #6383 üzenetére
Pedig volt róla szó . A Sony 8-as szériáját nagyon dicsérik. Nekem is bejött. A menüje is szép, minőségérzetet kelt, a hangja állítólag a legjobbak között van ( az összes lejátszót tekintve ). Ha sony, akkor 8-as széria legyen.
Az iaudio-k lejátszák a FLAC-et (kivéve U5)
-
Tendd
tag
válasz dexiboY #6575 üzenetére
Szerintem is megfelelö lenne az U5. Én is annó a fórum alapján döntöttem a cowon mellett. Egy sony-t váltott le és nem csalódtam. A memória nagyságával meg úgy vagyok, hogy minek 1 Gb-nál több hely, mire végighallgatom az összes számot egyszer, addigra úgyis lemerül (kb.) Persze csak szerintem
-
Tendd
tag
válasz heliumoslufi #6771 üzenetére
Üdv.
Utszára szerintem nagyon jó, márha szereted tudni mi folyik körülötted. Olyan szinten hallom a környezetet ami nem von le a zenehallgatás élményéböl (bár én kimondottan hangosan hallgatom). 2 hónapig buszoztam vele napi szinten. Ha öregebb busszal mentem (hangosabb motorzaj) akkor már elnyomta egy kicsit a zenét a zaj. Egyébként kihallatszik, de nekem még nem szólt senki, hogy halkabban. Kb 1,5-szer hangosabbnak hallod kivülállóként, mint egy sima fülhallgatót ugyanazon a hangerön. Persze jóféle lejátszó is kell hozzá, hogy halld a különbséget egy hagyományossal szemben. -
Tendd
tag
válasz gelbelex #6803 üzenetére
Nemtudom mikor vetted a Fuze-dat de érdemes próbálgatni a beállításokat. Nekem az U3-on 2 hónap után sikerült beállítani megfelelően úgy az eq-t és a különböző effektek, hogy összhangban legyenek, és minden zeneszémra ez legyen a legjobb beállítás. Szóval érdemes vele babrálni.
-
Tendd
tag
válasz bentsze88888 #6853 üzenetére
Sony NWZ-A826 (4GB) egy Sennheiser CX 500-al jó választás lehet, ha Sony kell és erös basszus, emellett mindent tud amit leírtál, söt...
-
Tendd
tag
válasz Kavicsusz #6938 üzenetére
Az már kicsit barátibb ár , de most, hogy írtad van hozzá in-ear fülesed, akkor a Clip az nagyon jó választás lenne, mert árkategóriájában magasan a legjobb hangminőséget produkálja. Szerintem a többiek is azt fogják ajánlani (Ha nem úgy fogod hallgatni, hogy play, stop akkor pedig egy kijelzö nem ártana. Én már nem nagyon tudnám megszokni, hogy sorba lépkedjek, és mindegyik számba belehallgassak, mire megtalálom azt amelyiket épp hallgatni szeretnék.)
-
Tendd
tag
Egyik haver kérte, hogy segítsek neki mp3 lejátszót választani, olyat ami jól szól. Egy óra gondolkodás után innen(ö választása), egy sansa fuze + koss plug -hoz. Remélem jó választás lesz.
A kérdésem az, hogy mennyire lesz hangos? Mert fontos a nagy hangerö.
A Fuze-nál is van olyan korlátozás hangerösségben, mint a clip-nél, hogy csak az amerikai firmware (remélem nem mondok hulyeséget..) enged magasabb hangerőt?
Mappákat ugye nem kezeli, csak id3 tag-ek alapjan?[ Szerkesztve ]
-
Tendd
tag
Személyesen venném meg a Györi edigi-ben. Ott 5000 a Plug és 8000 cx300 ami azért különbség. Nem meglepö, hogy egyesek váltottak sennheizerre, hiszen drágább is és biztosabb jobb is. Ha pedig a hozzászólásokat, kommenteket nézem az egyik másik fülesről, nekem egyáltalán nem jön le, hogy rossz lenne. Ugyanolyan arányban kapott a cx300 jót és rosszat mint a plug. A cx300-ról cx55-re váltás sem meglepö, nem egy árkategória, de attól még a cx300 jó.
-
Tendd
tag
úgy néz ki, hogy vár egy hónapot a fülessel és akkor megveszi a cx300-at (#7152)-re azért válaszolhatna egy tulaj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest