Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Internet fejlesztés országosan!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Gondolom az SE530-al se lettek volna jobb magasai és közepe, mint a w880i-vel, ha már a sokkal gyengébb CX300-nál is több volt belőlük az SE telefonnál, de biztosan javítana az élményen egy Tacon is a Shure remeke Kész szerencse, hogy a fuze-t "nem lehet" (nincs értelme) becézni
-
bwoay
nagyúr
touch spanyolul taco, franciául touché.
namost a 2.gen taco az nem iPhone, legalábbis a proci biztosan más.
celf:
csak rákerestem x5 meg portable amp kifejezésre, úgy találtam a képetrumos:
hát, ha van türelmed, amíg átkonvertálja valami program
3x annyi idő alatt, mint amennyi ahhoz kell, hogy PSP-re konvertáld.
(amihez persze van olyan lejátszó, ami a feliratfile-t is kezeli)unyadavid:
attól tartok, nem értem a kérdést[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Dave™
nagyúr
válasz adnoctum18 #8153 üzenetére
vesz egy 8G-s fuze-t meg nemsokára lesz 32G-s SD micro, és ezt akár dobálhatja is, a winyós irivert nem olyan nagy ötlet Na meg a sansa-khoz legalább csinálnak firmware-t, emlékeim szerint az irivernek az utóbbi pár évben ez egy nagyon gyenge oldala volt.
-
vazimódó
senior tag
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni.
4Gb os mp3 lejatszora lenne szuksegem. Teljesen alap is megfelel. Extrak nem fontosak. A lenyeg hogy stabilan mukodjon es konnyen beszerezheto legyen. Valamint fontos meg az olcsosag.
Mit javasolnatok?
Elore is koszonom a segitseget.[ Szerkesztve ]
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
adnoctum18
senior tag
Egyik playert se érdemes dobálni. A hozzászólásomból remélem kiérezted az oldszkúl dapok iránt érzett respectemet.
A fuzet venném, ha nem érdekelne a rockbox, és az, hogy az iriver egyik (ha nem a) legjobb lejátszója volt a h340. Mivel azonban ezek is szempontok, ezért nem.
Érdekel a HXXX széria, bár tény, hogy a fuzehoz képest drágább és régebbi konstrukció, de hát a választás szubjektív dolog.[ Szerkesztve ]
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
vili13
őstag
válasz adnoctum18 #8160 üzenetére
Nesze neked igazán oldszkúl lejátszó:
Igaz, hogy nincs rá rockbox... -
Mosómedve
tag
Szép és jó volt az iRiver, mert tény h a piacon szinte a legjobb hangzású cucc és nagy volt a tárhely, illetve mindent lejátszott és millió beállítás, DE! Nem szeretem, hogy akkora, hogy embert lehet ölni vele és lehúzza a zsebed, méretileg meg olyen félköbméter. Nem szeretem, hogy a support-ja zéró. És itt nemcsak a firmware-ről beszélünk. Egy tetves töltőt nem lehetett kapni hozzá, úgy kellett forrasztanom. És lássuk be a vincseszter a 32GB-os flash memók korában halálra van ítélve.
De a legfőbb ok, hogy nincs most ilyesmire keret...Amúgy megvan a Fuze. Gyorsan frissítettem firmware-t 1.01.11-ről 1.02.-re. Szépen szól és viszi is a FLAC-et, de már 2x sikerült kifagyasztanom. Persze ez nem panasz volt, össze kell még csiszolódnunk...
Egyenlőre ennyi a - oldalon...[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
A Sony eddig (kop-kop) még nem fagyott le
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Porcupain
aktív tag
Nagyon meg emelkedett a sansa clip ára! Nem is olyan rég egy 4gb-os verzióhoz br. 10000 forintért hozzá lehetett jutni. Most ugyan van 12000 forintért az egyik helyen, de ott a szállítás bizonytalan. Utána már csak 14000 és 16000 forint körül van. Ha hozzá vesszük még a várható 25% áfát, hát lehet jobb lesz külföldön vásárolni.....
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
Porcupain
aktív tag
Külföldről, bár a forint értéke miatt , sok értelme nem lenne.....
Hát igen várható volt, vártam is csak nem gondoltam, hogy ennyire
Magamnak már korábban vettem egy sonyt, de rokonnak kellene most egy sima mp3 lejásztó és rögtön a clip jutott eszembe. Lehet marad a 2gb-os változat,most az kerül 10000-be. Jövőre pedig nem tudunk várni, amikor talán már enyhülnek az árak,bár erre nem vennék mérget
-
bwoay
nagyúr
vagyis a soroksárin 2 hete is ugyanannyi volt, mint most Budaörsön,
ahol viszont múlt héten 9.5-ért árulták, mostanra viszont elfogyott a fekete színű.
mondjuk kétlem, hogy vennék egyet a Fuze mellé, de sosem lehet tudni.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Porcupain
aktív tag
én a 4gb-os verzióra gondoltam, most a 2gb-os kerül annyiba mint anno a négyes.
-
Dave™
nagyúr
A többi is pofátlan mértékű lehúzás, de amit az mp3 lejátszókra merészelnek rátenni, az már túlzás... Én pl. soha a büdös életben nem hallgatok magyar előadókat, mert nem tudnak számomra hallgatható produkcióval előállni, és akkor támogassam őket több ezer forinttal? Na majd ezt is külföldről kell rendelni, maguk alatt vágják a fát - de ez nem is ebbe a topikba tartozik...
-
Porcupain
aktív tag
Azért vannak a magyarok között is jók....persze nem az mega izékre gondolok
Hát igen ez én is akartam írni, de nem akartam annyira elkanyarodni a témától... kiváncsi leszek, hogy mekkora zuhanás lesz ezek után a piacon, mert az artistáknak biztos nagy szerepe lesz benne.....
-
Porcupain
aktív tag
szerintem sokat javítana a helyzeten ha kiadókat ki vonnák a forgalomól és rögtön a zenészek kapnák a lóvét Akkor tényleg az előadók kapnák a pénzt.
-
Dave™
nagyúr
válasz maszekember #8186 üzenetére
Valamint fontos meg az olcsosag.
Hopp, kiesett
-
celf
őstag
lehetseges, hogy eladosorba kerul a nemreg vett 8GB fekete clip-em. csak szolok, ha valakit erdekelne.
-
MadKet
tag
Sziasztok.
A véleményeteket szeretném kérni. Én is gondolkodom egy mp3 lejátszó vásárláson, és az egyik lényeges dolog hogy legyen benne rádió, a másik meg hogy jó legyen Olyan 15k körül gondoltam, és ahogy nézem a Sansa Clip-et ajánljátok, ami igazából teljesen szimpatikus is. Esetleg más ötlet? Egy kérdés még, mennyit bír ezeknek az akksija kb?
Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
válasz picur220 #8190 üzenetére
meg nem 100%, h elladasra kerul. legalabb is nem holnap v. holnaputan az eleg bizt.
ma reggel megjott a Sennheiser IE 8, es nem nyugoz le teljesen a hang egyenlore. be kell meg jaratni, ami elvileg ilyen 200 ora folyamatos burn-int is jelenthet. ha azutan sem leszek megelegedve akkor elkezdem okolni a clipet.marcius elsejen vettem egyebkent. ha valaki tudja, h mennyibe kerult akkor egy fekefe 8GB clip az elarulhatna.
-
-
adnoctum18
senior tag
Igen, nálam is kb ennyit megy egy feltöltéssel, esetleg ha leveszed a fényerőt minimumra és keveset nyomkodod akkor ki lehet belőle sajtolni egy tizest.
Én mx400al és px 100al vegyesen használom, iem-em már nincs.
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
Summáznám az eddigi Fuze experience-t:
forma szempontjából kifogástalan.
Hangzás számomra kifogástalan.
Fülhallgató aljzat elhelyezése kiváló.
A bekapcsológomb elhelyezése és kialakítása
számomra nem túl szerencsés, ld X5 (ref. ponti_ak).
A kezelőszerv (máig nem tudom a hivatalos nevét) kiváló,
hasonló, mégis sokkal jobb, mint az Apple féle clickwheel.
A menü (szerkezet) egész jó, de láttunk már jobbat.
Maga a felület is hasonló minősítést kap.
Zavaró, hogy rengeteg időbe telik, míg bebootol,
de ami ennél is fájóbb számomra, hogy ugyan bekapcsolni könnyű,
de nincs auto-play. Tehát várok mondjuk 8-10 másodpercet,
aztán még mindig nyomni kell egy playt. Ha ezt rosszul látom,
és valami elkerülte a figyelmem, akkor szóljatok, mert ez a legkomolyabb
kifogásom a lejátszóval kapcsolatban.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
adnoctum18
senior tag
A resume funkcióra gondolsz, hogy amikor egy már elkezdett szám lejátszása közben lekapcsolod, majd visszakapcsolva automatikusan elindul a lejátszás és és ott folytatja ahol abbamaradt? Vagy arra, hogy ha elindítod (mondjuk miután feltöltötted zenével és lehúztad a gépről) automatikusan elkezdje az első számot játszani?
Az előbbi van a clipben az utóbbit meg én még egy lejátszónál se láttam...
Az előszöri bekapcsolás a clipnél is lassú, mikor lehúzod a gépről, mert akkor scanneli a számokat, meg a playlisteket. Ezt leszámítva máskor a sansa logó után azonnal működik. A fuzenál ez másképp van?
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz adnoctum18 #8198 üzenetére
Szerintem a 2.-ra gondolt bwoay(lejátszó bekapcs és magától elkezdi lejátszani az utoljára játszott számot).
Különben a Meizu-ban sincs ilyen, pedig tényleg jó lenne. -
rumos14
nagyúr
válasz adnoctum18 #8198 üzenetére
bwoay lsz. erősíts meg, iAudio-kban sztem volt ilyen, M3, i4, U2, ilyesmi dereng.
Clip-benengem is zavar ez egy kicsit, ami viszont jó, hogy amikor a képernyő lekapcsol, akkor egy gombnyomásra rögtön végrehajtja a parancsot, nem csak a kijelzőt kapcsolja be, majd 2. gombnyomsára veszi a parancsot. Samsung T9-nél így volt. mág egy negatívum számomra, hogy ha töltök rá zenét, azt követően ugyebár frissíti az id3 adatbázist, köv. üzembehelyezésnél elfelejti a legutoljára játszott zenét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ford topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Új ORAXEAT XL800 Gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest