Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosómedve
tag
Szép és jó volt az iRiver, mert tény h a piacon szinte a legjobb hangzású cucc és nagy volt a tárhely, illetve mindent lejátszott és millió beállítás, DE! Nem szeretem, hogy akkora, hogy embert lehet ölni vele és lehúzza a zsebed, méretileg meg olyen félköbméter. Nem szeretem, hogy a support-ja zéró. És itt nemcsak a firmware-ről beszélünk. Egy tetves töltőt nem lehetett kapni hozzá, úgy kellett forrasztanom. És lássuk be a vincseszter a 32GB-os flash memók korában halálra van ítélve.
De a legfőbb ok, hogy nincs most ilyesmire keret...Amúgy megvan a Fuze. Gyorsan frissítettem firmware-t 1.01.11-ről 1.02.-re. Szépen szól és viszi is a FLAC-et, de már 2x sikerült kifagyasztanom. Persze ez nem panasz volt, össze kell még csiszolódnunk...
Egyenlőre ennyi a - oldalon...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest