Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Porcupain
aktív tag
Anno még samu k3-m nál még én is átberheltem a firmwaret, de aztán pistát használtam és annál meg nem kell hozzá külön progi. Szóval meg lehet azt szerintem szokni, bár izlések.....
A sunyi esetén pedig már alapból azzal tolom fel a zenét, csak az zavar,hogy egy vegyes előadós albumnél szétbontja előadók szerint, de nem gáz.
A w7-ról itt olvastam, de majdha jön valami "ehető" verzsön w7-ből,akkor majd kipróbálom rögtön
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
celf
őstag
válasz Porcupain #8697 üzenetére
txt tamogatas, meg pl ha a hold be van kapcsolva akkor ne kelljen kioldani ahhoz, hogy megnezt mi a cime az eppen hallhato szamnak, ami annyi lenne, hogy ha megnyomsz rajta egy gombot akkor nem az "On hold... Cancel HOLD function to activate controls." szoveg ugrana fel, hanem a szamicim es eloado. Hogy lehetnek ilyen fogyatekosok a Sony-nal... Az se lenne rossz, ha az orat folyamatosan lehetne latni valamelyik sarokban. Hely van neki.
az aksi meg tenyleg magatol merul. en is tapasztalom.
na mindegy, ezeket a hibakat jo hosszan el lehetne meg sorolni.ha FiiO fuleserositot veszel akkor ne az E3-at hanem inkabb az E5-ot imho. Azon ki-be tudod kapcsolni a basszust, van rajta egy csipteto, aksis, usb-rol tudod tolteni, es elvileg tisztabb basszust ad.
az mxl51 elvileg jobban fog profitalni a kis erositobolamugy varhatsz az E7-re illetve az E10-re is. nemsokara fognak kijonni. meg alig van roluk info kb.
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
szerintem a HDD-s lejatszoknak lealdozott.
a kompjuter bizniszben is nagyon jonnek a Solid State adathordozok.szerk: bevallom, egyszer szivesen feldobnam a gyujtemenyem egy 160 gigas lejatszora, akkor kb soha tobbe nem kene arra gondoljak, hogy "de jo lenne ha azt a szamot is felraktam volna...."
[ Szerkesztve ]
-
Porcupain
aktív tag
Én nem tapasztaltam azt, hogy magától merül, bár elsőre elég furcsa volt, hogy csak készenléti állapotba lehet helyezni , és csak 1 nap múlva kapcsol ki magától. Én naponta kb 1,5-2 órát hallgatom, kivétel hétvége, és akkor kb 1,5 hétig bírja. Az aksi ideje miatt is vettem meg, sansa lejátszók üzem ideje elég kevésnek tünt.
Amúgy annak tartónak mi értelme van? Jó hogy bele lehet tenni, erre néha használom is, de minek van az alján a kábelnek lyuk?
-
asadasad22
őstag
battery life-ban a sony szerintem legalább 5 éve nagyjából minden egyes lejátszójával csúnyán megfingatta akármelyik apple lejátszót.
formatervezés, design.. tényleg szubjektív dolgok, jópár éve (S600/S700/A820/A820 széria, vagy mondjuk X1000 széria) én semmivel nem mondanék szebbnek egy ipodot.
a marketing már inkább megy nekik -
Porcupain
aktív tag
válasz asadasad22 #8711 üzenetére
Nekem a X1000 széria dizájn nagyon tetszik, csak az oldalsó "koszos" szürke minta kicsit furcsa. Nekem dizájn-ba a Samsung marad a király. K3-t imádtam, talán ezért is lett sony S638 utána, mert méretileg nem sokban tér el. A samsung q1 miatt is adtam el k3-t, de aztán lemondtam a márka hűségről és kipróbáltam egy sony, nem bántam meg, pedig a dnse hangzás javítóra kíváncsi lennék!
-
matyiGo
aktív tag
hallgatott már valaki meizu M8-at fülbe valami minőségi fülessel?
kíváncsi vagyok mit fognak hozni, mert ha képesek lesznek az M3 vagy az M6 hangját hozni akkor megalkották a számomra legtökéletesebb kütyükombót.
szóval valaki?(kybersnobok kiknek istene az nagy IAUDIO a cowon rendszerből, továbbra is bekaphatják, az M3 szebben muzsikál és kész... és én nagyon kész lennék ha az M8 tudná ezt a szintet.. szóval? valaki? mondjuk egy CX95-et M8-al, párosított már?)
-
adnoctum18
senior tag
Nem is annyira off itt, ti milyen ampot használtok a komolyabb fejhallgatók meghajtásához?
Milyet érdemes venni, mennyiért, honnan, stb.
Talán külön topicot is megérdemelne...---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Porcupain
aktív tag
válasz adnoctum18 #8714 üzenetére
itt megtalálod rá választ:
fülhallagtó erősítő topicvelem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
celf
őstag
válasz asadasad22 #8711 üzenetére
azert nem artana kulonbseget tenni HDD-s es Flash-es lejatszok kozott. flash-es lejatszokkal nem nagy szam magas uzemidot produkalni imho.
se az iriver, se a thomson, se a semmi (HDD-s lejatszok kozul) nem tudtak olyan szepen es sokaig futni mint az ipodok.
multido, mert mint feljebb irtam, lealdozoban van a vincseszteres lejatszoknak imho. -
bwoay
nagyúr
válasz adnoctum18 #8722 üzenetére
egy cimborámnak van egy hibás példánya, már kunyeráltam tőle,
hogy a patikával megcsináltatom jól, tőle meg bagóért veszem meg előtte.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
adnoctum18
senior tag
A patikára minden ilyen régi player szervizelésében lehet számítani? Mert ha így áll a dolog akkor akár ebayről is lehet bótolni fain hibás ihp, vagy iaudio x, vagy m szériás cuccot és itthon megjavíttatni.
[ Szerkesztve ]
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
bwoay
nagyúr
válasz adnoctum18 #8725 üzenetére
hát a legkomolyabb kunszt részükről (számomra)
ennek a lejátszónak a megjavítása volt.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz adnoctum18 #8727 üzenetére
kétlem! szerintem tőlem is idegbajt kaptak már a végén,
mert én javíttattam velük jópár lejátszót. Szerencsére sosem személyesen
vittem be, így nem láttam, ha forgatták a szemüket.de régebben volt itt a fórumon egy Infopatika nevű user,
én mindig vele konzultáltam, mikor készültem valamire.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
attika89
senior tag
Cowon s9 16GB 75e edigitaltól ingyen szállítással
vagy
Cowon s9 32GB (Canada, ebay) 289 USD + 25 USD szállítás + ~30% amikor átér a határon ---> ~82e Ft
Nem tudom melyiket vállaljam be. Ha behozatom akkor alapból ugrik a gari, de azért csak 32gb. Viszont Kanada meg nem itt van és ide is kéne érnie a csomagnak
Vélemény?[ Szerkesztve ]
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
attika89
senior tag
válasz adnoctum18 #8732 üzenetére
Tudom azért is nem érdekelt
de a hirdetés azóta is fent van persze, lehet örül, ha hívogatjákNa de még mindig nem tudom mi legyen a fenti két lehetőség közül
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz attika89 #8731 üzenetére
azért írtam, hogy próbáld, mert nekem kezdetektől fogva gyanús a hirdetése.
eleve nem értem, miért árulná ennyiért (hacsak nem junkie), és pláne miért
adná el 25-ért végül. viszont írok neki, hogy érvénytelenítem a hirdetését.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Porcupain
aktív tag
Nekem egy samsung yp-t7 1Gb-s alaplapra lenne szükségem. Nincs valakinek véletlenül?
-
attika89
senior tag
Az ebolt az jó hely? valószínű, hogy annál fogok maradni, mert ott 70,400HUF a 16GB-os Cowon S9, de még mindig nagyon izgatja a fantáziámat a 32GB-os Kanadai példány ebay-en pláne azért mert már csak 2 van most fent
Egyszerűen nem tudok döntenifountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
Porcupain
aktív tag
Nekem egy ilyen mp3 lejásztó kell
scott RX-19velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
celf
őstag
kozben csinaltak egy audiofil mp3lejatszot...
jezus milyen ara van
link
bocs, ne mmp3 lejatszo, csak lossless-t tud[ Szerkesztve ]
-
attika89
senior tag
Hát igencsak megkérik az árát, de aki magas szinten akar zenét hallgatni annak azért mélyen zsebbe kell nyúlni. Mondjuk ennyi pénzből azért sok mindent ki lehet(ne) már hozni
Ebben amúgy most valami erősítő féle dolog is benne van?Vagy csak valami előkészítés?[ Szerkesztve ]
-
brumesz
aktív tag
Sziasztok!
tanácsot kérnék
kellene nekem egy olyan mp3 lejátszó, amiből van minimum 8 gigás változat, jó a hangminősége, nem lenne rossz ha ehez jó kinézet párosulna, illetve nagyon fontos hogy gyors legyen(ne kelljen várni egy számváltásra 1-2 másodpercet, mert attól idegbajt kapok)
még egy kikötés: ne iPod legyen
van valakinek ötlete? legfőképp saját tapasztalaton alapuló érdekelnecserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
celf
őstag
igazad van. ettol fuggetlenul nem olyan hirhedtek mint az mp3.
de szerintem nem nagy. ha ennel egy 2centivel nagyobb lenne azt mondanam tul meretes. farmerzsebben elfer, ez a lenyeg. akinek ennel kisebb farmerzsebe van az lehet, hogy meltartot is visel. de ott meg retikul is kell legyen, ugyhogy megint nincs problema a merettel.
uzemido.... ok. lehet vinni tartalek aksit. aki komolyan gondolja a zenehallgatast az ugyis megoldja.ronda? mikor szolt a minoseg a szepsegrol ? (autos hasonlatok nem ernek )
[ Szerkesztve ]
-
KriMes25
csendes tag
Ugyan annyiért melyik lejátszó éri meg a legjobban, vagyis h melyik a jobb választás?
iRivel LPayer 4GB
Sansa Fuze 4GB
Sony NWZ-E436FB
Vagy ezeken kivül vmi más?[ Szerkesztve ]
-
alonsofan
tag
HAli futáshoz kellene mp3 lejátszó.
Legyen minél kisebb, csiptethető lehetőleg, de nem fontos és kb 10 körül.
Mit tudtok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest