Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87
üzenetére
O, hat ez mar ilyen nap. Szoval feltelepitettem a ThunderBird 5.0-t es ugye az az elso hogy meg kell adni 1 db fikot mint alapertelmezettet. Ketto GMail fiokom van az egyik a PH-s es nem volt beallitva a GMail feluleten az IMAP vagyis tiltva volt, en pedig nem tudtam hogy a TB csak (?) IMAP protokolon - nem tudom hogy helyesen nevezem-e - keresztul kommunikal.
Ezert nem tudta beallitani mint mukodo fiokot es igy minden inditaskor kerte a fiokhoz tartozo jelszot, ezt kilottem, persze hibauzenet lett a vege. Most engedelyeztem az IMAP-ot a PH-s fiokon, neki futok ujra a TB telepitesenek. Jartam annal a beallitasnal de az csak akkor fog eletbe lepni ha mar rendben lesz, ha nem lesz jo, majd meg jelentkezem. -
WonderCSabo
félisten
válasz
HZoli87
üzenetére
Az a gáz, hogy az aerosítást meglépték, a fülkezelést meglépték, a hagyományos menüsort viszont nem tüntették el. Emiatt nagyon hülyén néz ki, hogy:
[fülek fülek fülek ]
[ ]
[ ]
[ ]
[ ]
[ ]
[ ]
[____________________________________________________] -
canniball
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Samsung A17 mobiltelefon
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy meg köszi!