Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
De ha jól rémlik ez az offline elérhetőség nem automatikus. Én kikapcsoltam, hogy offline el lehessen őket érni, ennek ellenére valami fejléceket meg nem tudom miket letölt, de csak beloginolva (vagy autologinnel) lehet őket megnézni. Gondolom az offline annyiban különbözne, hogy teljes egészében letölti a leveleket és a letöltöttek megjelenítéséhez nem kell login se.
Szal. én gyakorlatilag arra használom, hogy ne kelljen a Gmail webes felületéhez lépten-nyomon alkalmazkodni, hanem legyen egy kliens, ahol reklámok nélkül betöltődnek a levelek, lehetőleg mindig ugyanolyan felületen. Így tök mindegy, hogy a weben mit mókolnak, nem érdekel.
Így arra sem kell figyelnem, hogy az offline meg az online mappák tartalma egyezik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Óra topik
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest