- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutti-amigo
tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem. A céges gmail-t TB kliensen keresztül használom IMAP protokoll-on keresztűl. A gmail-en az anyagok 94Gb tárhelyet foglalnak. A TB-ben viszont a mappájának össztárhely foglalása majdnem 400Gb. Na most ezt ne értem miért van. Ha a hdd-ről felszabadítok néhány Gb tárhelyet akkor 1-2 nap és felzabálja a TB. Mi van rosszul beállítva vagy miért foglalhat ilyen sokat az adott email cím? A többi gmail-es privát címek nagyjából akkora helyet foglalnak a hdd-n mint a gmail-en. Nem tudom miért lehet ez. Valakinek valami ötlet?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest