- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bezz
tag
Nem tudom nézi-e még valaki ezt a topikot, de hátha:
Az a gondom, hogy mappába rendeztem egy csomó összetartozó levelet, aztán most amikor az egyiket megnyitottam, több levél is megnyílt egyszerre és ezeket az eredetileg megnyitott alá rendezte a program, mintha az is egy mappa lenne, és ezután már ha megnyitom a "fő levelet" mindig megnyitja a többit is vele. Nem tudom mi ez, és hogyan lehetne visszarendezni eredeti állapotba, hogy egyszerre csak egy levél nyíljon meg és ne legyeneke így összerendezve.
Az az érdekes, hogy ha egy másikat megnyitok, akkor ott lehet csak kettőt, vagy esetleg hármat rendez össze, aztán megint ötöt, stb.
mellékelek róla egy fotót, hogy ha esetleg így nem érthető ahogy leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy jó kis májusi horror aranyat ér, végre befut a Directive 8020
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Formula-1 humoros
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Brave
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest