- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
#8733 kabelmania27 , #8734 cocka,
Én csak az asztali gépemmel szoktam bejelentkezni az e-mail fiókjaimba, vezetékes netről, a Gmail mégis időről-időre kunyerálja a mobilszámom a webes bejelentkezéseknél.
Aztán mindig beéri, hogy nem adom meg, de attól még kunyerálja.
Az is érdekes, hogy amikor a FaceB-on nyilvános közlést írtam a választásokkal kapcsolatban, a FB kitörölte és követelte a személyi igazolványomat. Nem küldtem el nekik. Közben csaló pénzlehúzó hirdetőket rendszeresen megjelentetnek, annak ellenére, hogy tömegesen jelentik őket. A csúcs nálam most az ujjlenyomat, amit állítólag kötelezően kérnek már minden magyar személyihez. Mi jöhet ezután? Mondjuk mikrochip minden emberbe, mint a kutyákba. Biztonságunk jeligéjére.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest