Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laymaria
csendes tag
válasz
TigerCat
üzenetére
bocsi, vagyok, csak hazaeveztem

Az a kis ablak, ami jobbra látszik, lehetőséget ad, hogy egyenként feloldjam a tiltást, de arra nincs lehetőség, hogy globálisan megszüntessem a blokkolást. Gondolom a konfiguráció szerkesztőben megoldható, csak nem tom hol!, és irtó hosszú és nem másolható, hogy két gépét összehasonlítsam, ahol jó és ahol rossz. Az elállított gépen biztos bold, mert alapértelmezetten nincs gond, de az is túl sok
Egyébként az elküldött levélben a képek helyére kattintva megy a netre, ahol a képek vannak és működik. Próbáltam hivatkozást, beszúrással képet, működik. Elképzelhető, h csak ezt a pictem könyvtárat tiltja? Erre a pictempre még rá kell keresnem a config-ban, de ez már hétfőre tolódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest