- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laymaria
újonc
válasz
TigerCat
üzenetére
bocsi, vagyok, csak hazaeveztem

Az a kis ablak, ami jobbra látszik, lehetőséget ad, hogy egyenként feloldjam a tiltást, de arra nincs lehetőség, hogy globálisan megszüntessem a blokkolást. Gondolom a konfiguráció szerkesztőben megoldható, csak nem tom hol!, és irtó hosszú és nem másolható, hogy két gépét összehasonlítsam, ahol jó és ahol rossz. Az elállított gépen biztos bold, mert alapértelmezetten nincs gond, de az is túl sok
Egyébként az elküldött levélben a képek helyére kattintva megy a netre, ahol a képek vannak és működik. Próbáltam hivatkozást, beszúrással képet, működik. Elképzelhető, h csak ezt a pictem könyvtárat tiltja? Erre a pictempre még rá kell keresnem a config-ban, de ez már hétfőre tolódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Élőszereplős rövidfilmet kapott a Resident Evil Requiem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest