Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- perge666: Egy korszak vége
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi
tag
Sziasztok! Egy olyan gondom lenne, hogy most szombaton a Thunderbird-öt elindítva jött az automatikus tájékoztató, hogy új frissítés érhető el. Ugye a Thunderbird nem ajánlja itt fel, hogy akarom-e frissíteni, hanem automatikusan befrissíti a legújabb verzióra a programot.
Igen ám, viszont azóta nem indul el. A Feladatkezelőben látom a Folyamatok fülön, hogy ott a Thunderbird.exe *32, viszont az Alkalmazások lapon nem találom. Tehát magának a Thunderbird-nek az ablaka sem jön be. Először azt hittem, hogy valahova elcsúszott vagy összement az ablak, de nem. Egyszerűen nem indul.
A hivatalos oldalról letöltöttem a legújabb verziót, telepítettem, gond nélkül felment, de az sem hajlandó elindulni. A gépemen Windows Vista 64bites rendszert használok. Van valakinek valami ötlete, hogy hogyan tudnék életet lehelni bele?
Ja és ha a Feleadatkezelőben a Folyamatok fülön rákattintok a Thunderbird.exe *32 sorra jobb klikkel, majd megpróbálom a Folyamatstruktúrát leállítani, akkor kiírja, hogy "A műveletet nem sikerült végrehajtani. A hozzáférés megtagadva"... Mi a fene történhetett?
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest