- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TigerCat
üzenetére
Hát ez kellemetlen, azt hittem valami user error, de ezek szerint sajnos nem

Én most egyelőre csak próba gyanánt átpártoltam az opera mail-hez, browserben is azt használom.
Testreszabva szinte teljesen úgy néz ki, mint a thunderbird, és a beérkezőket is jelzi.Én használok ccleanert, lehet az bolondította meg a TB-t?

Csak azt nem értem, hogy a régi verzió ami régen jó volt az most miért nem jó? Mert az rendben van, hogy az új más, de a régi is ugyanúgy rosszalkodik
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest