Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Dettó. Ahogy látom, egyre kisebb az igény asztali levelezőkliensre, ez miatt egyre kevesebb innováció és valódi fejlesztés kerül bele, viszont a régi jól bevált dolgok sokszor nem jól, vagy egyáltalán nem működnek. Ha marad ez az irány, más alternatívát kell keresnem.
Postbox szintén Mozilla alapú, nagyon tetszik, de 1. nincs magyar nyelven (nem gond, de jobb szeretem), 2. ott is mindent kiegészítővel kell megoldani, így ha a kiegészítő fejlesztője megunja, az egész mehet a levesbe. Így jártam a Google kontaktokkal is.
Az eMClient sem rossz, de a levelek formátumát egyszerűen nem bírtam normálisan beállítani, valamint a felhasználói felület sem tökéletes, de összességében még ez a legjobb alternatíva.
ha más javaslat is van, szívesen veszem...
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest