Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Dettó. Ahogy látom, egyre kisebb az igény asztali levelezőkliensre, ez miatt egyre kevesebb innováció és valódi fejlesztés kerül bele, viszont a régi jól bevált dolgok sokszor nem jól, vagy egyáltalán nem működnek. Ha marad ez az irány, más alternatívát kell keresnem.
Postbox szintén Mozilla alapú, nagyon tetszik, de 1. nincs magyar nyelven (nem gond, de jobb szeretem), 2. ott is mindent kiegészítővel kell megoldani, így ha a kiegészítő fejlesztője megunja, az egész mehet a levesbe. Így jártam a Google kontaktokkal is.
Az eMClient sem rossz, de a levelek formátumát egyszerűen nem bírtam normálisan beállítani, valamint a felhasználói felület sem tökéletes, de összességében még ez a legjobb alternatíva.
ha más javaslat is van, szívesen veszem...
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Xiaomi 15 12/256GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest