- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Dettó. Ahogy látom, egyre kisebb az igény asztali levelezőkliensre, ez miatt egyre kevesebb innováció és valódi fejlesztés kerül bele, viszont a régi jól bevált dolgok sokszor nem jól, vagy egyáltalán nem működnek. Ha marad ez az irány, más alternatívát kell keresnem.
Postbox szintén Mozilla alapú, nagyon tetszik, de 1. nincs magyar nyelven (nem gond, de jobb szeretem), 2. ott is mindent kiegészítővel kell megoldani, így ha a kiegészítő fejlesztője megunja, az egész mehet a levesbe. Így jártam a Google kontaktokkal is.
Az eMClient sem rossz, de a levelek formátumát egyszerűen nem bírtam normálisan beállítani, valamint a felhasználói felület sem tökéletes, de összességében még ez a legjobb alternatíva.
ha más javaslat is van, szívesen veszem...
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest