Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Tiszteletem !
Nagy bajban vagyok nem fogom fel nem értem mi lehet a baj valaki HELP !

A kimenő leveleket szeretném, cégek szerint mappákba rendezve szűrni, elpakoltatni , és természetesen elküldés után magától azonnal vándoroljon a levél a mappába..
így csnáltam: elküldöttek alatt cégnév mappa létrehoz szürők létrehozása, címzett =, vagy tartalmazza (mindkettővel próbáltam) akarmi@cég1.hu, üzenet áthe....cég1 mappába...kézzel futtatva vagy üzenetek matatásakor kiválasztva... elküldöm mailt fent írt cég1.hu címre, természetesen NEM pakolja a mappába hanem ott dekkol elküldöttben, és nem mászik át cég1 almappába.. kézzel lefuttatom a szűrőt, akkor persze átmászik..
de tökjó ! szóval hol a baj ? Nagyon köszönöm szépen a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs