Hirdetés
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dosailord
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet TB-ben beállítani, hogy az összes postafiókot oda tegye már létrehozáskor, ahová én akarom? Vagy marad a profiles.ini átírása és a mappa áthelyezése miután letöltötte az újonnan beállított fiók a leveleit?
Másrészt, nem értem, hogy pl. egy üzenet megtekintése és bezárása után nem oda lép vissza, ahonnan megnyitottam, hanem az egyel balra eső tabra... ez elég fapados viselkedés.
Továbbá, ha több postafiókot is beállítok, akkor az Inbox mappa ömlesztve lesz? Jelenleg gmailes fiókom van ott, és aminek inbox a címkéje, az felül van a Beérkezett üzeneteknél, tehát nem a postafiók alatti fából kereshetem ki. Most ez több fiók esetén elég nagy kuszaságot okozna. Van erre valamilyen megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest