- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A magyar Duke Nukem 3D
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucy
aktív tag
Ez így rendben is van, de rengeteg cím van benne, ezért csináltam én egy külön csoportot, akiknek továbbítani szoktam. A kapcsolatoknál ha azt hozzá adom, nem bontható szét, csak berakja a címzetthez csoportként, ez eddig is így volt. Ha a címjegyzéket nyitottam külön ablakban, baloldalt kijelölve a csoportból ki tudtam venni aki kell, majd jobb gomb és címek másolása, azt utána több továbbított levélbe is beillesztgettem, ez megszűnt.
Most az van csak amit te is mondasz, de az rengeteg görgetéssel jár, vagy elkezdem beütögetni a tizen címet egymás után, mindkettő lassú és nehézkes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Metal topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest