Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Végülis az hozott eredményt, hogy csináltam egy tiszta installt és egy teljesen új profilban felépítettem a 2 pop3-as és 2 imap-os fiókot. Mint ne mondjak, meglepődtem. A 3-as olyan szépen kezelte a gmailes fiókok létrehozását, hogy a POP3-asok több időbe tellettek. És most nincs ilyen hülyeség, hogy a pop3-as fiókokról alapból levágja a webwes tárhelyről a leveleket, meg az imapos leveleket is letölti alapból a gépre is és szinkronizálja.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Revo uninstallerrel letöröltem, újraraktam, backup-ból profilt visszaállíottam és most is valami kínja van a jelszavakkal...
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
TB3-at ráelepítettem a 2-re. POP3-as fiókokkal nincs gond, de az IMAP-os gmail fiókokat ne tudja lekérdezni. Azt írja, hogy "Hiba a levelező jelszó beolvasásakor". De nem találom, hogy hol kéne beállítani a jelszót a fiók beállításokban. Anno is valami faq alapján állítottam be a fiókot, de a 3ashoz még nem találtam ilyesmit.
Valaki tudja a megoldást?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
TB minden levélküldéskor megkérdezi, hogy "Plain text, HTML, ill. mindkettő" formában küldje az e-mailt, majd közvetlen utána, hogy nem akarom-e inkább "UTF-8" karakterkódolásban küldeni. Nem találom, hogy hol lehet ezeket valami template-ben beállítani. Tudna valaki segíteni? Beállításokaban néztem, próbáltam egy beállított levelet elmenteni template-nek, de semmi eredmény.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest