Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
-
Tosee
őstag
válasz
cellpeti
üzenetére
Hello!
IMAP-ra állítottam a TB-t és egyszer letöltötte a bejövő üziket, majd 10 perc múlva megint. Ez miért van és hogy lehet ezt korigálni?
Beállítások -> postafiók beállítások -> email cím -> kiszolgáló beállításai -> új üzenetek ellenőrzése (10) percenként... ha kell beállítod a kívánt időt, vagy ha nem akkor kiveszed előle a pipát!Illetve hoztam létre mappákat a leveleknek. Mikor megjön a levél beleteszi a mappába, de beleteszi a GMAIL-nál a bejövők közé is. Ez normális? Nem lehetne, hogy csak 1x mutassa?
Használd az üzenetszűrőt (Eszközök -> üzenetszűrők)! Állítsd be, hogy az adott e-mailcímről érkező leveleket rakja át az általad megadott/létrehozott mappába! -
Tosee
őstag
válasz
Tiktakbummm
üzenetére
Szia!
Nincs véletlen beállítva, az üzenetek megtartása a kiszolgálón?
Eszközök -> Postafiók beállításai... -> email cím -> kiszolgáló beállításaiCímet pedig a "Címjegyzék" -ből tudsz törölni!
-
Tosee
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Üdv!
Eszközök -> Postafiókok beállításai...
Az ablak bal oldalán rákattintasz a kívánt fiókra, majd alul a postafiók műveleteknél kiválasztod "Legyen ez az alapértelmezett"! -
Tosee
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
Szia!
Globális gyűjtőre tudok gondolni! Vagyis az összes üzenetet a "helyi mappák" -ba rakja...
Kikapcsolás:
Kattints az Eszközök -> Postafiók beállításai... -> kiszolgáló beállításai -> haladó
"POP levél letöltésekor erről a kiszolgálóról a következő mappa használata az új levelekhez"
Gondolom jelenleg a globális gyűjtőn van! Ha igen, akkor állítsd át Beérkezett üzenetekre, és remélhetőleg már nem tölti le a mail-eket csak egyszer! -
Tosee
őstag
válasz
[E]Storm
üzenetére
Lehet hogy régi t-kábeles smtp szervert találtam?
mail.t-online.hu az smtp szerver címe, és a pop3 is!
SMTP port: 465
POP3: 995
SSL titkosítás mindkét esetben!
Ezekkel a beállításokkal működtek a dolgok!Mikor váltottál erre a szolgáltatóra? Mert én egy másfél napot szívtam azzal, hogy kijött a szerelő ismerősömhöz, majd nem tudott csatlakozni az internetre (azt mondta, hogy mindent aktivált a központban, és még rá is kérdezett kollégainál)... Pár napjára rá átmentem beállítottam és sikerült a netre csatlakozni! Viszont a leveleket semmiképp nem volt hajlandó letölteni, elküldeni (hiba a kapcsolódás során)! Megpróbáltam webes felületen, és ott meg azt írta, hogy karbantartás... Mérgemben felhívtam az ügyfélszolgálatot, majd rákérdeztem, hogy aktiválták-e az emailcímet... hát mint kiderült nem! Mert miután leraktam a telefont és megint megpróbáltam utána már működött!
Nincs valami szoftver vírusirtó (e-mail védelemmel), tűzfal stb... ami blokkolja?
-
Tosee
őstag
beütöttem a jelszavamat amit freemailon használok de nem.
Mivel ez smtp kiszolgáló, és t-online-os így oda nem a freemail-os jelszavad kell, hanem amit a t-től kaptál levelezéshez! Vagy ha nem kaptál jelszót, akkor az azonosító és jelszó használata elől vedd ki a pipát, és próbáld úgy ha pedig van t-online os jelszavad akkor add meg azt! -
Tosee
őstag
Kb. 4-5 órányi munka veszett volna kárba (úgy, hogy már a leadási határidőn túl voltam kicsivel).

hát igen!
Általában nálam is akkor történik valami a géppel, mikor valami fontosat kellene csinálnom rajt... volt, hogy a tételeim vesztek oda (elszállt a hdd) pár nappal a vizsgáim előtt! Aztán ugyan ezt eljátszotta velem az alaplap is rá 2 évére, viszont akkor szerencsére nem tűntek el az adatok! Szóval bosszantó a dolgok ezek... 
Örök igazság Murphy törvénye: ami elromolhat az el is romlik!
-
Tosee
őstag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Üdv!
Thunderbird-ben: Eszközök -> beállítások... -> biztonság -> jelszavak -> mentett jelszavak -> jelszavak megjelenítése
Ellenőrizd a gmail-es fiók jelszavát és ha nem jó akkor töröld, majd a levelek lekérdezésekor add meg neki újra! -
Tosee
őstag
válasz
Magnum PI
üzenetére
Miket állítottál be? Vagyis pontosabban az smtp beállításokra lennék kíváncsi!
Ha esetleg nem így lenne akko próbálkozz ezzel a beállítással:
Leírás: akármi
Kiszolgáló: mail.t-online.hu
Port: 465 de ezt automatikusan beállítja mikor kiválasztod a kapcsolat biztonságát!
Gondolom kaptál felhasználónevet és jelszót a levelezéshez, akkor azonosító és jelszó használata elé pipa!
Felhasználónév: adott
Jelszó: adott
Biztonságos hitelesítés használata: tudomásom szerint nem kell...
Kapcsolat biztonsága: SSL/TLS -
Tosee
őstag
válasz
canniball
üzenetére
Megmaradtak a levelek, kieg.-ek, beállítások...szóval minden?
Igen megmaradtak a levelek, beállítások, viszont vannak kiegészítők (pl.: minimize_to_tray + egyéb témák) amik nem kompatibilisek az új verzióval, de azokat letiltja a program, és x időnként ellenőrzi, hogy van-e hozzá új kompatibilis update!
-
Tosee
őstag
Őszintén szólva nem ismerem a smart security-t! Esetleg próbáld meg beállítani, hogy a kimenő leveleket ne figyelje, illetve ha az smtp 25-ös vagy más portot használ akkor azt se! Vagy a thunderbird-et tedd a kivételek közé, esetleg ha van olyan előre definiált beállítás, hogy e-mail kliens akkor azt alkalmazd rá! Próbáld ki így, legalább már tudni, hogy mi blokkolja! + Nézd meg a smart security napló bejegyzéseit, hátha van valami erre utaló bejegyzés...
-
Tosee
őstag
kipróbáltam én is, nálam működik a dolog!
teszteltem a szolgáltató mail címével
citromail
freemail
mindegyikről elküldte gmail-re!Nincs feltelepítve valami spamszűrő alkalmazás esetleg vírusirtó ami figyeli a levelezést? Esetleg kapcsold ki egy próba erejére a tűzfalat és egyéb biztonsági szoftvereket beleértve az antivírust is!
A szolgáltató smtp kiszolgálóját használod levélküldésre? Csak egy smtp szoltáltatást használsz ugye? Ellenőrizd ennek beállításait! Eszközök / Postafiók beállításai... -
-
Tosee
őstag
hova menti a leveleket? meg lehet változtatni?
A mentés helyét megnézheted az eszközök menüpont, postafiók beállításai... kiszolgáló beállításai. Alul "helyi mappák" címszó alatt! Ugyan itt meg is tudod változtatni! De szerintem egyszerűbb ha mentésként kimásolod az egész Thunderbird mappát ahogy Lenry kollega is írta, ezzel mentesz mindent, még a beállításokat is!Automatikus válasz:
Eszközök, Üzenetszűrők... új
Szűrő neve: pl automatikus válasz
Minden üzenet illeszkedjen
Műveletek végrehajtása résznél
Válasz sablon használatával (természetesen egy sablont azt kell csinálnod), és mellette kiválasztod a létrehozott sablont (többet is hozzá tudsz adni)... -
Tosee
őstag
válasz
zvaragabor
üzenetére
Hali!
Én ezt a mappát szoktam elmenteni:
XP esetén:
C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird
VISTA esetén:
C:\Users\Application Data\Local\Thunderbird
C:\Users\Application Data\Roaming\Thunderbird
Majd az új rendszer telepítése után ugyan ide visszarakom a progi telepítése után! Az, hogy a kukában vannak nem tudom mennyire változtat a dolgokon, de szerintem semmit! Max ugyan oda visszarakja őket! Hozzáteszem, hogy ezzel a módszerrel a leveleken kívül menti a beállításokat is! -
Tosee
őstag
igen! Mikor létrehozol egy új fiókot, akkor kapcsold ki a globális gyűjtő használatát és akkor nem egybe tölti le a leveleket, hanem mail címenként külön-külön...
Utólag: Eszközök -> postafiók beállításai -> kiszolgáló beállításai
Jobb alsó sarok tájékán, Haladó...
Globális gyűjtőről, állítsd át beérkezett üzenetek mappára!
Azokat a leveleket amik nincsenek meg a kiszolgálón, azokat át kell majd helyezni... a többit meg újra le lehet tölteni!ui: ezt minden postafióknál el kell játszani!
-
Tosee
őstag
válasz
cellpeti
üzenetére
a címjegyzékben hozz létre egy újat (fájl, új, címjegyzék...), és ahol az előbb leírtam, hogy vedd ki a pipát, oda tedd vissza és válaszd ki az xy nevű címjegyzéket amit létrehoztál! Ezután már ebbe fogja menteni a kimenő levelek címzettjeit!
ui: remélem jól értelmeztem, hogy mit szeretnél

-
Tosee
őstag
válasz
cellpeti
üzenetére
Az gondom,hogyha írok valakinek emilt a TB automatikusan berakja a névjegyzékbe,ezt pedig én nem szeretném!
Ezt hogy lehet megoldani?
Eszközök -> Beállítások -> szerkesztés fül -> címzés
"A kimenő levelek címeinek automatikus hozzáadása... " elől vedd ki a pipát! OKGmail fiókot raktam bele a TB-be. De van egy mappám,ami a Ph-s szemeteket gyűjti és van benne 3586 levelem. Hogyan lehetne azokat kitörölni?
Pl.: rákattintasz az első levélre, majd megnyomod a shift+end -et, és ha kijelölte a leveleket akkor rákattintasz a törlésre, vagy nyomsz egy delete-t! Ha ez megvan akkor katt jobb egérgombbal a törölt elemek mappára, majd "törölt elemek mappa ürítése" -
Tosee
őstag
válasz
Kornl23
üzenetére
Hát ez hiba volt! Tudomásom szerint formázás után már nem mindent lehet visszaállítani, vagy ha mégis akkor arra nagy esély van, hogy sérült! Szóval lehet, hogy ezért nem látja a leveleket a tb! Egyébként én is így szoktam kimenteni a leveleim és a beállításaim szóval működnie kéne! Szerintem azoknak a leveleknek annyi, de esetleg várj egy hozzáértőbb véleményére, hátha többet tud mondani!
Esetleg írd be ide is a problémádat, és biztosan lesz olyan aki jártasabb ebben! -
-
Tosee
őstag
válasz
pethYeti
üzenetére
Minimize To Tray kiegészítővel megoldható!
-
Tosee
őstag
Szia!
Biztonságos kapcsolat beállításainál SSL-re van állítva? Ha nem akkor át kellene állítani erre!
Biztonságos hitelesítéshez nem kell pipa...
Eszközök > postafiók beállításai > kiszolgáló beállításaiNem lehet, hogy egy másik szoftver blokkolja a tb-t? (vírusirtó, tűzfal stb...)
-
Tosee
őstag
válasz
gtasystem
üzenetére
Esetleg nézd meg, hogy amiket mentettél sablonokat hova mentette!
Ezt megteheted:
Eszközök / Postafiók beállításai / Adott mail cím / Másolatok és mappák
Piszkozatok és sablonok...
Azt kellene ellenőrizni, hogy nem-e a "máshol"-ra van állítva, vagy esetleg helyi mappára! Ott a mail címnek kell szerepelnie! -
Tosee
őstag
válasz
gtasystem
üzenetére
A programban bal oldalon fel van/nak sorolva az adott/felvett mail címek, és mappái:
Beérkezett üzenetek
Piszkozatok
Sablonok
Elküldött üzenetek
Törölt elemekÉrtelemszerűen a sablonok között kellene keresni! Ott benne lesz, kipróbáltam! Kétszer kattints rá mintha megnyitnád, és már szerkesztheted/küldheted is!
-
-
Tosee
őstag
válasz
!wannabe
üzenetére
1. Annyi a különbség, hogy a plain textbe nem lehet pl: képeket, hivatkozásokat (linkeket) elhelyezni úgy, hogy az kattintásra a megadott helyre ugorjon, vagyis csak szöveg küldhető ebben a formátumban! Célszerűbb html-ben küldeni még akkor is ha csak egyszerű karakterek (betűk és számok) vannak a levélben, mert a másik nyíltszöveges formátum, a html viszont kódolt! Biztonsági okokból mindenképpen a html ajánlott!
2. Nem használok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tosee
őstag
nekem is ugyan ez a verzió van fent, és ha rákattintok a "Mentett jelszavak szerkesztése"-re akkor nálam látható a fiók mail címe, és a felhasználónév! Alul a bezárás / mégse gombok felett van a "jelszavak megjelenítése"... ha erre ráklikkelsz, akkor látni fogod a mail címet a felhasználónevet, és a hozzá tartozó jelszót!
-
Tosee
őstag
Citromailt sikerült már nektek beállítani?
POP3:
"Levelezőprogramodban hozz létre egy új fiókot! Neved és e-mail címed után válaszd a POP3 beállításokat, majd a következő adatokat írd be:POP3 szerver: pop3.citromail.hu
port: 110
titkosított: 995**Csak akkor szükséges, ha leveleidet titkosított kapcsolaton keresztül szeretnéd elérni. Alapesetben használd a 110-es portot!
Az SMTP-szervert az internetszolgáltatód biztosítja, ennek pontos címét tőlük érdeklődd meg!"
IMAP:
"Levelezőprogramodban hozz létre egy új fiókot! Neved és e-mail címed után válaszd az IMAP beállításokat, majd a következő adatokat írd be:IMAP szerver: imap.citromail.hu
port: 143
titkosított: 993**Csak akkor szükséges, ha leveleidet titkosított kapcsolaton keresztül szeretnéd elérni. Alapesetben használd a 143-as portot!
Az SMTP-szervert az internetszolgáltatód biztosítja, ennek pontos címét tőlük érdeklődd meg!"
Ezek a beállítások a citromail.hu -ról származnak! Így működnie kell!
-
Tosee
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nézet menü, Rendezés, Dátum, Csökkenő sorrendben...
Elvileg így működnie kell! -
Tosee
őstag
Hali!
Én máshogy oldottam meg a szemét dolgot...
Kattints az általad szemétnek vélt e-mail-re, majd a menüsoron:
Üzenet->Szűrő létrehozása az üzenet alapján...
Előjon egy ablak azon keress olyat, hogy ''Műveletek végrehajtása'' nyisd le a fület és állítsd ''üzenet törlése'' /én erre állítottam, és nekem a törölt levelek mappába rakja automatikusan/ vagy ''szemét vagy nem szemét'' -re. Ha az utóbbira állítod akkor ott mellette ki tudod választani, hogy miként jelölje meg... -
Tosee
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
megvan köszi...
-
Tosee
őstag
Hali!
lehet ebben a progiban levélpapírt használni? Vagy hátteret adni a levélnek? -
Tosee
őstag
Hello!
Nem sikerül az e-mailt melléklettel elküldeni. a melléklet .rar file, és 980-kbyte körül van. Küldésénél kb 8% ig elmegy, majd a következő hibaüzenet:
Az üzenet küldése sikertelen, mert nem lehetett kapcsolatot teremteni az smtp kiszolgálóval. A kiszolgáló elérthetetlen vagy visszautasítja az smtp kapcsolatokat. Ellenőrizze az smtp beállításokat, vagy lépjen kapcsolatba a rendszergazdával.
A kiszolgáló jól van beállítval mert a szöveges leveleket viszont elküldi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)