-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Évek óta használom a TBM-t viszont most először vagyok tanácstalan, hogy mi a fene baja van.
Adott egy weboldal, ahonnan az ott történő eseményekről (nekem érkező üzenet) emailben kapok értesítéseket. Ezek az üzenetek két különböző email címre jönnek, két külön postafiókba.
Az a gond, hogy a freemail-es fiókba érkező gyakorlatilag olyan, mintha a forráskódot látnám, viszont a t-online fiókba érkező úgy néz ki, ahogy annak ki kellene néznie.
Mindkét fióknak tökéletesen egyformák a beállításaik, mondjuk úgy minden alapértelmezett beállításon van. Máshonnan is szoktam HTML leveleket kapni, de csak nagyon elvétve fordul elő, hogy a forráskód jelenik meg a rendes felület helyett.
A levél maga így kezdődik: Content-type: text/html; charset=iso-8859-2
A thunderbirdben pont ez a kódolás van beállítva a nézet/karakterkódolás menüben.
Megnéztem a freemail fiokban online, és a levél ott még egyben van. Ha a t-online-ból átteszek egy ilyen email-t a freemail fiókba, akkor úgy is rendben van.
Úgy néz ki, mintha a freemail-ről érkező levelet szétbarmolná valami.
Nincs valami ötlete valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest