Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
kispx
Akkor ti mázlisták vagytok nem tudom milyen gépetek lehet milyen beállításokkal de nekem 150 ről indul minimum a memória használat,de állandóan váltogatom is az oldalakat nem hagyom állni órákat,még az a jó hogy van 8gb ramom,próbáltam már én is állítgatni de én nem tudom ilyen kevés értéken tartani a ram használatot.
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Én még 200 alatt a saját Firefoxom nem láttam... azért gondoltam, hogy természetes

Most direkt csak a Firefox topikját hagytam nyitva, tehát egyetlen fület, bezártam, vártam egy picit, megnyitottam és 330-al indított... egyetlen PH! topikos fül, "százéves" profil mappa, 38 kiegészítő, 9 bővítmény.
Hogy ez érdekel-e? Hát igazából nem... még a 4 GB-s laptopon se... elfér a memóriában és gyors is. -
kispx
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911