- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
balazs1956
üzenetére
Én ezt olvasva nem kezelném felhő-tárhelyként, de sokan itt írták, hogy simán lejátszották, hogy böngésző sync, gép reinstall, vagy gép csere, böngésző belép, vissza sync, anélkül, hogy lett volna másik böngésző, vagy adatvesztés (bár lehet, hogy nem a teljes igasságot olvastam.
Az mondjuk az egészet megint árnyalja, hogy lehet, hogy van egy munka géped meg egy otthoni, munkában syncelsz, de zárod is, rohansz, mert 10 nap nyaralás, majd 10 nap után nyitod az otthonit, akkor -talán- valahonnan le kell szednie a dolgot ha szigorúan vesszük... és a 10 nap lehet, hogy csak 10 perc... Szerintem nem peer-to-peer...Én személyesen nem használtam már egy jó ideje! Ha nagyon megnéznéd, ugyanazokra a gépekre feltehetsz külön-külön firefox telepítéseket, külön profilokkal, amiket külön tesztprofilba be-sync-el-hetsz, és letesztelheted, hogy miként viselkedik a rendszer!

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én ezt olvasva nem kezelném felhő-tárhelyként, de sokan itt írták, hogy simán lejátszották, hogy böngésző sync, gép reinstall, vagy gép csere, böngésző belép, vissza sync, anélkül, hogy lett volna másik böngésző, vagy adatvesztés (bár lehet, hogy nem a teljes igasságot olvastam.
KAMI911