- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Hali!
Kérdésem lenne a mostanában tapasztalt dolgokkal kapcsolatban, hogy más is járt már így, vagy csak nálam állítódott el valami?
Arról van szó, hogy néhány hete eléggé önállósította magát a Mozilla. Több különféle oldal esetén is, mindenféle kattintás vagy egyéb művelet nélkül egyszer csak egy új ablakban feldob egy online játék ajánlást. Arról az oldalról jön, amin éppen vagyok, mert ott van kicsiben, de nem kattintok rá (bolond lennék) és semmi egyebet nem teszek. Mégis néhány másodperc elteltével jön az új ablak a reklámmal.
A másik, amit szintén mostanában vettem észre, hogy furcsán reagál dolgokra. Például a "vissza" gombra gyakran akár két oldalt is visszamegy (nem az egér a gond, mert többel is ugyanez a helyzet), vagy pl. a "vissza" gombra nem hajlandó tényleg visszalépni, hanem az adott oldalt frissíti újra és újra.
Lehet, hogy én vagyok balfék, de ezek a jelenségek régebben nem voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bontott 0perces STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911