Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Csak nekem van olyan gondom a 21-es Firefox-szal, hogy rendszeresen összeomlik? Előszeretettel akkor, amikor bezárom. A legjobb, hogy az elsőnél nyitva volt több száz fül már (ott szoktam hagyni amit később el akarok olvasni, vagy fontos, akár hetekig, hónapokig), és persze eltűnt mind (az előző munkamenet visszaállítás kiszürkítve, szóval visszahozni se tudtam).
Kiegészítők alig vannak fent, és nem is változtak. (Firebug, DownloadHelper, Adblock, DownloadStatusBar, TinEye, helyesírés ellenőrző... és kb ennyi.) A gép stabil... azóta csinálja, hogy 21-esre frissített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Tekken 7 Playstation 4
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911