Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfnet
tag
Szép napot kívánok mindenkinek, Doki16 kolléga által meghívást nyertem a topikba.
Privátban érdeklődj! :)
-
wolfnet
tag
válasz 3psilon #56093 üzenetére
Uh. Tipikus példája a "ne bízz senkiben"-nek. Te nem bíztál ugyan az eladóban de bíztál a szerelőben, de motor nézések alapszabálya hogy bármi zörög nem vesszük meg. Akkor se ha azt mondják semmiség. Bízzunk benne hogy menthető, sok sikert kívánok! Többet ...
-
wolfnet
tag
válasz Topiccsendőr #56106 üzenetére
Persze lehet venni, csak az előre vetíti azt, hogy vásárlás után kis híján a következő út a szerelőhöz vezet átnézésre. Nem tudom hogy mi szakadt el vagy mi ment el, csak azt tudom, hogy ha meg is veszek egy használt mocit amiben zörög valami, mert mondjuk ehhez mérten alkudtam az árból és átnézéssel, szereléssel együtt is megéri megvenni, akkor utána az első út a szerelő.
@fattyu: vehetünk kawát nyugodtan, nem ismerem őket. A tanuló moci volt utoljára kawa az életemben az sem jött be. Tönkrement a kuplung kiemelő szerkezet és 10 húzásból 2x nem emelt ki és akkor nem tudtál egyest kapcsolni. Az oktató válasza erre a kérdésre az volt: "azért ezt a kuplungot egy párszor behúzták már". Mondom magamban persze, de a hornet-ét és a gs500-ét is oszt az meg működik!
@Burt1793: Amúgy szerdán voltam arra fele én is, hogy lehet ilyen rossz utakon motorozni?
[ Szerkesztve ]
-
wolfnet
tag
válasz hentes555 #56147 üzenetére
Hali!
Ha kicsit is motorozni szeretnél az 50 köbcentis motort 2 hét alatt ki fogod nőni. Érdemes lenne tenni egy A1-et (B125) és hozzá egy tanuló váltós verkli és akkor frankó lesz. Ebbe a kategóriába a legtöbb moci jó neked méretben szerintem. Kis szerencsével még a költségvetésből is kijössz! Ha robogózni akarsz mindenképpen a honda scv100 lead 4evör kezdő motor nálam. Ha nem akkor egy 125-s váltóst keress.
üdv
-
wolfnet
tag
válasz hentes555 #56162 üzenetére
Bájtövéj a cbr125r nem egy kaki motor. Volt egy ismerősöm aki 3 évig motorozott vele kényszerből (életkor), de azért tud meglepetést hozni az is. Motorozni jobb megtanulni egy ilyen vassal, mint egy naggyal ezt nem most mondják először de tényleg így van. Nem is csak a kezelés miatt jobb - hisz könnyű, jobban irányítható, kezesebb, hanem a lényeg: Alázatot tanulsz! Lámpánál ezzel is tudsz majd meglepetéseket okozni de utána megtanulsz veszíteni. Ezt mindenképpen át kell élni én úgy gondolom.
Ha kényelem kell akkor valami enduró jellegűt nézz, a hasalós cbr nem tartozik a kényelmes motorok közé. Nekem sport-túrám van, és azért egyhuzamban 1-1.5 óra után megsemmisülve szállok le róla. Mindennek van előnye és hátránya is.
-
wolfnet
tag
válasz V.Stryker #57034 üzenetére
Jól dolgoznak, kiváló lett az eredmény. Ha ő nincs, nincs a motor sem. Ez az igazság. Mindenki más kidobta volna a kukába, most pedig kiváló.
Nekem is volt Hondám és az sem romlott el, de amúgy vidd el hozzá bátran. Olcsón dolgoznak, és kiváló munkát végeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest