- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Zolee_70 #39364 üzenetére
Ha már ilyet nézel akkor szerintem Caberg HyperX ,igaz drágább de kintről rendelve olcsóbb lehet. Ne adj isten buktázol,akkor a fogaid/állad legalább megmarad.
-
csongi
veterán
válasz
Zolee_70 #39283 üzenetére
ha van allando mobilnet. Egyenlore a roming dijak miatt kulfoldon rohadas draga, es itthon varosokon kivul jo ha van 2g, foleg temposan haladva. Egyebkent valoban jo lenne, csak vegyesen. navigalna muholddal, es adatokat frissitene online.
En igo-t hasznalok, a keleti terkepek nem erosek, romania es tarsai. A google maps terkepileg jobb, navigalas szempontjabol fapadosabb. Sygic nekem nem jott be, bar a szelvedore vetitett navigalas aranyos es egy ideig izgalmasaztan nekem mar zavaro. A muszerfal vilagitasom mar csak korom sotetbe lathato, annyir levettem a fenyet, sokkal biztonsagosabb.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Zolee_70 #39145 üzenetére
Hm,ha szakad a szíj felpörög a motor tiltásig,majd leáll. Nálad szerintem vagy varió vagy kuplung miatt szakadhatott el,mert elmondásod szerint lefulladt.
Gondolom ezt az affért leszámítva nem volt baj/gond a géppel.
Deelfanboy:
Nekem is ez van. Varrások elengedtek,fellazultak ezt házilag megcsináltam. Tenyerén első új felőli részén a párnázás már foszlik,a bőr festése az új vége felé megkopott. Tegnap kapott egy kis zuhit Szentendrén azt sem szerette. Mindez persze Km függő.. Szerintem ezen az áron nézzél inkább mást. Icon,Clover,Akito stb..
-
-Mosquito-
őstag
-
-
válasz
Zolee_70 #32703 üzenetére
60Km/h-nál másodpercenként 36métert halad a vonat, akkor a motor is.
És az nem 160.
Múlt héten játszottam egy félreeső szakaszon a vészfékezéssel 50-ről. Már az is horror mennyire nagy erők hatottak rám. [link] Itt már nyalta az aszfaltot. Eddig bírtam cérnéval, hogy nem satuzom le. A féknyom végén állt masszívan az autó és nézett rám a sofőr. -
polimorf
tag
válasz
Zolee_70 #26370 üzenetére
Én 50-es robiról beszéltem nem 600-ról, de azért a sebváltást örömét azok sem tudják pótolni mégha a sebességben nem is rosszak azért nem teljesen ugyan az az érzés.
(Félreértés elkerülése végett. Nem lenézve a robogókat, de más az élmény mindkettőn. Tudom mert mindkettőt használom.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest