Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
polimorf
tag
válasz Zolee_70 #26370 üzenetére
Én 50-es robiról beszéltem nem 600-ról, de azért a sebváltást örömét azok sem tudják pótolni mégha a sebességben nem is rosszak azért nem teljesen ugyan az az érzés.
(Félreértés elkerülése végett. Nem lenézve a robogókat, de más az élmény mindkettőn. Tudom mert mindkettőt használom.)[ Szerkesztve ]
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
Laraxior
titán
válasz Zolee_70 #32696 üzenetére
Hasznos info, kösz
Érdekes az autómnál is ezt mondták friss jogsival nagyköccentis, mégis élek... koccanásom se volt, nemhogy kórház, hullaház.
Úgy látom, ebbe a topikba se kell jönni infoért.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
félisten
válasz Zolee_70 #32703 üzenetére
60Km/h-nál másodpercenként 36métert halad a vonat, akkor a motor is. És az nem 160.
Múlt héten játszottam egy félreeső szakaszon a vészfékezéssel 50-ről. Már az is horror mennyire nagy erők hatottak rám. [link] Itt már nyalta az aszfaltot. Eddig bírtam cérnéval, hogy nem satuzom le. A féknyom végén állt masszívan az autó és nézett rám a sofőr.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-Mosquito-
őstag
válasz Zolee_70 #39131 üzenetére
Csak a szíjat cserélték? A hátsó fékbetétet nem? Előfordulhat,hogy elszakad a szíj ez viszont nem a motor hibája általában. Nyugodtan ki lehet menni Erdélybe vele. Pót szíj,elektromos légkulcs. Bogyo megjárta 125cm3-vel én 500-650-el.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
-Mosquito-
őstag
válasz Zolee_70 #39133 üzenetére
Azért kérdem,mert ha cseréltek volna betétet akkor lehet,hogy be volt mégiscsak húzva a kézifék.. Hm hm berázkódott.. Fel is pörgött a motor?
Ui. Van ilyen topik is.
Digit:
Az. Nem kényelmes. Nyomja a koronaékszert az ülés. ...és nem ezt tudja.. [link]
-
-Mosquito-
őstag
válasz Zolee_70 #39145 üzenetére
Hm,ha szakad a szíj felpörög a motor tiltásig,majd leáll. Nálad szerintem vagy varió vagy kuplung miatt szakadhatott el,mert elmondásod szerint lefulladt. Gondolom ezt az affért leszámítva nem volt baj/gond a géppel.
Deelfanboy:
Nekem is ez van. Varrások elengedtek,fellazultak ezt házilag megcsináltam. Tenyerén első új felőli részén a párnázás már foszlik,a bőr festése az új vége felé megkopott. Tegnap kapott egy kis zuhit Szentendrén azt sem szerette. Mindez persze Km függő.. Szerintem ezen az áron nézzél inkább mást. Icon,Clover,Akito stb..
-
csongi
veterán
válasz Zolee_70 #39283 üzenetére
ha van allando mobilnet. Egyenlore a roming dijak miatt kulfoldon rohadas draga, es itthon varosokon kivul jo ha van 2g, foleg temposan haladva. Egyebkent valoban jo lenne, csak vegyesen. navigalna muholddal, es adatokat frissitene online.
En igo-t hasznalok, a keleti terkepek nem erosek, romania es tarsai. A google maps terkepileg jobb, navigalas szempontjabol fapadosabb. Sygic nekem nem jott be, bar a szelvedore vetitett navigalas aranyos es egy ideig izgalmas aztan nekem mar zavaro. A muszerfal vilagitasom mar csak korom sotetbe lathato, annyir levettem a fenyet, sokkal biztonsagosabb. -
válasz Zolee_70 #39283 üzenetére
Nekem ennél sokkal egyszerűbb kellene. Nem navigálok. Olyasmi lenne jó amiben beállíthatnám a számomra fontos utakat és ha azokon van valami akkor kapnék egy rövid értesítőt, hogy itt és itt ez van.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-Mosquito-
őstag
válasz Zolee_70 #39364 üzenetére
Ha már ilyet nézel akkor szerintem Caberg HyperX ,igaz drágább de kintről rendelve olcsóbb lehet. Ne adj isten buktázol,akkor a fogaid/állad legalább megmarad.
-
TommyGun
őstag
válasz Zolee_70 #39371 üzenetére
Nekem felnyithatós van, vhogy a teljesen zárt sisakban nem érzem jól magam, nekem kell hogy lámpánál faluban 40el csorgásnál ki tudjam nyitni.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest