-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
válasz SzalaiG #13329 üzenetére
Valszeg pedig Lorenzo lesz a bajnok, elég konstans teljesítményt nyújt idén, Pedrosa viszont néha jó csak..
Ha megnézed, 13 futamból csak 1x nullázott Lorenzo, 12 futamon 6 első és 6 második helyezése van, szóval ha nem basszák ki a vasat alóla akkor vagy első vagy második helyen szokott célbaérni..Ráadásul felhigult a mezőny, Stoner sérült, Spies egész évi teljesítménye rossz (ennek okait most nem firtatjuk), Dovi és Cruch inkább egymással vannak elfoglalva, satellit hondások csak néha tudnak villantani, Hayden sérült, Rossi csak szenved a motorral (ez a második helyezés inkább a hazai pálya és a mások által elszenvedett szerencsétlenség eredménye), szóval Lorenzo és Pedrosa az aki igazából futamokat tud nyerni, de ha Pedrosa mint az 5 futamot megnyeri ami hátravan, Lorenzonak elég 2-iknak befutnia, akkor is Ő a bajnok..
Viszont ami meglepett, az Rea. Már a szereplését se értem, azért mert sbk-ban hondán ül azért nem hinném hogy Ő a legalkalmasabb Stoner helyettesítésére..Főleg úgy hogy idén 2 első és 2 második helyet tudott csak felvillantani.. Még Hayden is megelőzte törött kézzel..Jó hogy beugró meg szoknia kell a vasat meg a beugrók sose szoktak jól teljesíteni, de már a létjogosultságát se érzem hogy Ő ül Stoner motorján, vannak nála sokkal jobb pilóták akik még tapasztaltabbak is..http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
KubanitoS
veterán
válasz SzalaiG #4364 üzenetére
Köszi a válaszod (és neked is Feree13)! Kicsit megnyugtattatok, most már bátrabban bele merek majd vágni a dologba. Igazából egyre inkább a cbf 600 SA felé billen a mérleg nyelve a csopperrel szemben, főleg azért, mert ahogyan olvastam a csopperekben nem igazán van tartalék, pláne, ha 100 km/h fölött megy az ember. Ideálisnak tűnik ez a cbf 600.
Szabad kérdeznem mire gondoltál, amikor azt írtad az ABS-es változat jobb felszereltségű? Mégis miben nyújthat többet (az ABS-en kívül) felszereltségben egy "mezei" cbf 600-hoz képest?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Integra
titán
válasz SzalaiG #4293 üzenetére
szerintem hozzájuk kerül a márka, egyszer már megvehették volna, de akkor nem tették, már nem tudom milyen okból, piech azóta is a fejét a falba veri ha arra gondol, nem hiszem, hogy másodszor is elköveti ugyanazt a hibát.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
.mf
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest