Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Sportos gép, kényelmes pozícióval.
Sok sikert.

-
Geresics
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Szerintem sz@rd le, hogy kinek mi tetszik, vedd azt, ami Neked tetszik! Neked kell rajta ülnöd, Neked kell nézegetned, és Te fogsz vele "megjelenni"!
Az persze más, ha a technika egy f*s, de itt nem erről van szó. Kis motorral is lehet akkorát esni, mint naggyal, viszont naggyal is lehet esés nélkül élni - az egész rajtad múlik, ezt ne felejtsd el! Azért mert úgy érzed ki tudod motorozni a kis 300-ast, még nem jelenti azt, hogy tényleg...
Persze mindig jól jönne némi extra tűzijáték, de elárulom, hogy a Simson után a 250-es EZT is egy izomgép volt, és azzal is lehetett gyorsan előzni. Ezekhez képest ez a Ninja egy űrhajó, persze a VFR megint más dimenzió, de mindig van "több".
Ha nem agyament hitelt veszel fel, hanem tényleg megengedheted magadnak a motort, akkor vedd meg! Ha első szezon közepén úgy érzed kinőtted, menj el pályára, és rájössz, hogy nem. Aztán pár év múlva meg (bukással persze) eladod, aztán lépsz tovább. De addig is nem fogsz minden nap olyan szájízzel ráülni egy "jobb" motorra, hogy "Anyám, én nem ezt akartam!"
...szerintem...
-
canniball
nagyúr
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Haveromnak is a VFR750 az első nagymotorja és (még) nem törte össze magát. Én is csupán egy szezonnyi CG-zés után ültem fel az SV-re és itt vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest