Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamastah
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
A linkem egy videora mutat ahol az ember lehetetlen helyzetbol visszahozza a motort ugy hogy a foldon vekszik mar. Egy profi motorversenyzo dolga hogy eredmenyt erjen el, azaz ha meg lehet fogni akkor megprobalja. LAttunk mar szamtalanszor hogy konyokel terddel, foldon fekve vissza tudnak jonni, nem lehetetlen dolog ez.
De ha elolvasod amit irtam, en is azt mondtam, hogy Sic mar itt nem nagyon tehetett semmit, be volt szorulva a motor ala...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Fogta a kormányt. Kerék lent volt, vissza akart menni.
Ha ki akarta volna csúszni, elengedi a kormányt. De nem lehet tudni, miért nem engedte el. Olyan, mintha a lába a két kerék között lett volna, és el akarta kerülni, hogy kinyírja a lábát, de afene tudja gyorsan történt, lehet rosszul láttam
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest