Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubii
senior tag
válasz
vendingo #153337 üzenetére
Nekem sem egy erőgép a motor, de nem tapasztalok különösebb hátrányt a dobozokat használva. A kanyarodást még sokkal jobbnak is érzem, szitálást nem tapasztaltam. Fogyasztás érdekes mód 5-6l között dobozzal és anélkül is, nem találtam rendszert benne.
A közepes alu logic dobozt használom, topcase ugyanonnan. Mint látható nem az áramvonalasság tankönyvi példája a motor, cserébe középállványon meg lehet téríteni a doboz tetejére[kép]
Házilag hegesztett kerettel kb kormány szélességre sikerült belőni a külső méretet, szóval autók között is élhető. -
bacus
őstag
válasz
Nézz körbe puha táska környékén is, a kemény dobozok nagy előnye, hogy zárhatóak, könnyebb ott hagyni a cuccot a parkolóban, de nehezebbek, merevek, azaz 1 sört viszel benne pont annyi légellenállása van, mint ha tele lenne, stb
Nekem van alu doboz szettem is, de csak 3x használtam sátrazásnál, mert még a tetejére is lehet pakolni, ott sok a cucc, de túrázni pl a puha táskával megyek. Ugyanez a doboz volt még a vstromhoz is, azon is sw motech konzol volt. A kipu ugyanazon az oldalon van, nekem ezért aszimmetrikusak a dobozaim. A nagy az majd 50 liter.
Annyi a trükk még nálam a táskákkal, hogy az sw motech gyárt konzolt sok motorhoz, a dobozaim erre a konzolra mennek fel, illetve a sw motech gyárt a konzolra feltehető alu platnit is (pont ugyan úgy rakod rá, mint a dobozt), én ehhez rögzítettem a puha táskát (bagtech wp8), igy a két puha táska pont 1 mp alatt levehető és fel is tehető !!!!, akár a doboz. A két táska 2x30 l, a dobozok 37 + 48 ha jól emlékszem, szóval a dobozok +25 liter. A szögletes dobozok jobban pakolhatóak. A táska viszont egyre kisebb hazafele, ha kaját és innivalót is viszel.
A dobozokkal a fogyasztásban kb 110 km/h -ig nincs jelentős változás, de 130 felett már +1 liter is lehet az én motoromnál. Kormányszitálás, bizonytalanságot én nem éreztem, de van akinél a topcase is már beleszól.
A táskákkal ilyet nem tapasztaltam, az szinte mindegy, hogy rajta van e, ezért is szeretem. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Nalam pl 83 loeros motorral, dobozok nelkuli vegsebesseg 210, dobozzal 190. Dobozzal kormanyszitalas 80 es 90 kmh kozott azutan nem. Doboz nelkul termeszetesen ilyen jelenseg nincs. Erezhetoen ugyetlenebb lesz a motor. Ha megpakolom rendesen, a tompitott vakitja a szembejovoket. Nem tudom hany literes az oldaldoboz, de egy zart sisak belefer.
Fogyasztast sosem mertem.Nalam is a sator es a satorba a polifoam van a hatso ulesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest