Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
gergobaby
üzenetére
Első körben ne nézd meg a 2-vel korábbi hozzászólást. Tényleg ne, mert az öreg vasutas baromságokat mond.
Második körben este szánj rá pár órát, és olvasd el az RSV fórum Pegaso topikját. Ott egész pontosan megtalálsz benne minden ritkán, és sűrűn előforduló hibát, valamint a megoldásukat is! Viszont rengeteg számodra felesleges komment van, de hát a fórum már csak ilyen.Ha jó az ár, és ismert az előélet (pl. nem azért adja el, mert szopóágra került), akkor lehet jó vétel is! Anno én is majdnem olyat vettem, de miután kipróbáltam vagy 10 Rotax blokkos Pegaso-t, amikben mind 40-45ekm volt, egy évig használták, és ahogy kutakodtam mindről kiderült, hogy valójában olasz importmotorok, inkább továbbléptem, és végül az újabb, 2006-os
YamahaMinarelli blokkos Pegasot vettem. (Ugyan az a blokk van benne, mint a Yamaha XT660-okban.)
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest