- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
Ha a kis motorokat nem vesszuk, csak a sornegyeket, ketszer siman utaztam a rodeozasnal, es nem huztam gazt, termeszetesen nemet lezart autopalyan varosban 140 illetve 160 nal. karbis R6 al, es az injektorossal is elkovettem, csak hogy biztos legyek benne, hogy ugyanazt a hibat el lehet kovetni a modern kiadassal is. hatha valtozott a vazmerevseg, villaszog...
mondjuk fzr en elegge festeni kell a kuplungot, hogy feljojjon, szoval le a kalappal
de egy 600 asnal meg se probalnam, hacsak nem nyomatekcsucson van.
Asszem kijelenthetjuk, hogy vagy megvarod, mig elmulik, vagy megprobalsz gazt adni... Azaz mindegy mit csinalsz
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
fattyu #92724 üzenetére
Igen, pontosan, de ha felvenned az elso kereket nyelgazra, ami meg egy ezresnel sem egyszeru, 600 asnal meg kb 10 000 kornyeken kellene racsapnod a gazt, ugy, hogy ne rancibald, ha utkozotol-utkozoig csapkod epp a kormany... Superman meg tudna csinalni, de gyongyozne a homloka.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Mentolka #92714 üzenetére
Eddigi utkozotol-utkozoig csapkodasaimnal csupan a sebesseg merseklese volt a megoldas. Mivel kiteprte a kezembol a kormanyt, ezert ez nem volt nehez, mert nem tudtam gazt huzni. Elso feket meg plane nem. Motorfek volt csak, az is kihuzta belole.
A videoban eleg lassan tortenik minden, ez altalaban sokkal gyorsabb lefutasu egy sportmotoron.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Teasüti #92664 üzenetére
A meglatasod jo.
En abbol indulok ki, hogy egy teljesen szetszedett, elmosott blokkot ha osszerakok, es bekenem olajjal a siklocsapagyakat. Az olajfuratokban 0 olaj van. A pumpaban 0 olaj. Elso inditasnal kevesebb mint 1 masodpercig sir a csapagy, utana azonnal kussol. Azaz ennyi ido kellett alapjaraton, hogy felnyomjon mindent olajjal. Elmosott blokkrol van szo, 0rol osszerakva. Saccolom kell egy ev allas, hogy mindenhonnan kifolyjon ennyire, mint a fenti szitu.
Amikor nyikrog a csapagy, az vegyes kenes. Miutan ezt tobbszor tapasztaltm, nem ertem mit ertenek emberek azon, hogy az olajnyomas nem epul fel.
A kenes dinamikajaban keresnem a problemat. Egy siklocsapgyat ugy kenunk, hogy aramoltatjuk az olajat. azt nyomassal tudjuk. Surubb olaj nem fog annyira gyorsan aramolni, a nyomasa meg nagy. Ezert nem a nyomassal lesz a problema. Akar levegovel is el tudod valasztani a ket alkatreszt ezen az elven, baj csak akkor van, ha a ket alkatresz osszeer. Sajnos annyira melyen nem tudok a temaba menni, muszerek hijan, amennyire szeretnek, de arra is kivancsi lennek, hogy a terfogatkiszoritos pumpa egy masodperc alatt hanyszor pumpal mondjuk alapjaraton, es ez is mennyire befolyasolja a kenest.
Lenyeg, hogy a surubb olajat nem tudod annyira konnyen odapumpalni, de kiszoritani sem tudja olyan konnyen a ket alkatresz. Tippem az, hogy valamennyire ez ellensulyoz hideginditasnal. De vegyes kenes kialakulasa... Hogy 20-30 e km alatt ne legyen egy puha aluminium csapagyban egy karistolas... Es ilyeneket latok. Nem mondom azt, hogy nem letezik, de ha ket alkatresz osszeer, az kurvahamar rotty. Az nem olyan, hogy nem epult fel rendesen az olajnyomas, de 100 e kmt azert elmesz...Mod:
Nem megyek, eleg nekem egy topik. Meg az embereknek is eleg belolem ennyi -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Teasüti #92656 üzenetére
A meleg oldali viszkozitast a gyarto megadja a kulso homerseklet szerint. Ha hidegebb idoben hasznalod, akar le lehet cserelni higabbra.
Kart elmeletileg nem tehetsz, de fugg az olajpumpa allapotatol, hogy uzemmelegen mit kezd a higabb olajjal, alapjaraton. Fordulaton semmi baj nem lehet. Sima korulmenyek kozott ez nem okozhat gondot, de amikor kinyomod a szemet, akkor felmehet az olaj 150 fokra is. Itt mar szinte nincs kulonbseg sem a 60 as, sem a 30 as olaj viszkozitasa kozott, csak nehany cst, tehat elviekben nem tudsz kart tenni.
Nehany cst nem szamit. Indulj ki a hideg olaj cst es a meleg olaj cst ertekeibol.Mod.
Olaj topik es en nem vagyok ott?
Latom bekerult az alacsonyfordulatos gyilkolas is. Az kedvencem. Kar, hogy nem olvasta sem a harley sem az egyhengeres rotax. Mert akkor tudna hogy el kell kopnia -
Topiccsendőr
addikt
[link]
Ezt hogy az isten kenkoves haragjaba tudta lepapirozni. Ja tudom mar -
Topiccsendőr
addikt
-
Topiccsendőr
addikt
mivel ha elzarod a tankon levot, es nem ON ban van, akkor nem jon benzin - mashogy nem is lehet.
a masik, vakuumos benzincsapon azert van pri, hogy hamarabb feltoltsd a karbi uszohazat, vagy teljesen ki tudd iktatni a vakuumos mukodest. ha PRI ben uzemelteted, es valamelyik tuszeleped nem tomit rendesen, akar fel is toltheted vele egy nyitott szivoszelepen keresztul a hengeredet benzinnel, ami jobb esetben az olajban landol, rosszabb esetben nem, es rainditasz. a folyadekot nem tudod osszenyomni, de a hajtorudat igen. igy fogod elgorbiteni. szoval a szomszednak kuldenek egy nagy eres lofaszt a seggebe. gondolom a focihoz is ert. inkabb azon duhongjon. vagy tervezzen jobb benzincsapot. a nagyokos. illetve menjen beszeljen a suzuki penzugyesevel, hogy szereljenek fel benzinszintjeladot a tankba, es muszert az oracsoport melle, es iktassak ki a RES funkciot. azon a nehany motoron mar nem oszt nem szoroz az arkulonbseg.a helyes kombinacio az elobbiekben leirtak alapjan ON-ON
-
Topiccsendőr
addikt
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
vendingo #92590 üzenetére
Nem kell felni. Hasznald. Nincs olyan szerkezet a vilagon, amelyik ne romlana el. Tudom, hogy az ismerosok mind mast mondanak, es abbol az ember arra kovetkeztet, hogy nem szabad elromlania sosem, de minel tobbet tapasztalsz, annal inkabb elengeded ezeket a dolgokat a fuled mellett.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
vendingo #92583 üzenetére
Bontott alkatreszben ne gondolkodj.
Ha a gyari honda 70 e kmt kibir (bar ezt ketlem, szerintem elobb is behal) akkor a legidealisabb, ha uj gyari alkatreszt veszel bele, a mukodo regit pedig elrakod az utra. Az xtz pumpanal a vakuumot honnan veszik le? Mert az AT ugye elektromos. Szoval az xtz nel kell egy kis ganyolas. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
vendingo #92581 üzenetére
A cbr 1100 xx nek mit mondtak a szakik, miert jobb a fesszabja?
Csak az jutott eszembe, hogy az xx nek ugyanugy vannak generator es fesszab bajai, oke egy AT nek valszeg mas teljesitmenyu a generatora, de arra kivancsi lennek, hogy miert jobb.Hat mennyire vagy tele? Ha nem akarsz sokat kolteni, akkor ketto kinai. Ha meg sokat akarsz, akkor xtz, vagy gyari honda. a gyari honda pumpa 271 €, viszont ez mar tobbszor cserelt cikkszamot, azaz amit most veszel meg, az nem ugyanaz a pumpa, amit gyarilag raktak az AT be. Nem tudom, hogy mit valtoztattak rajta, de a problemas alkatreszeket onnan lehet megismerni, hogy cikkszamot cserelnek. Ez japanoknal allando a benzinpumpaknal, a fesszabnal, a vezlancfeszitonel, vagy barmely olyan alkatresznel, ami visszahivasban reszt vett.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
vendingo #92579 üzenetére
az xtz gyari pumpat 261 € ert latom.
Egy vakuumos benzinszivattyu nem bonyolult szerkezet, de hogy mi a kulonbseg egy 80 e Ftos es egy 11 e Ftos alkatresz kozott. Ezt kiprobalas nelkul nem tudhatom.
Nem nagyon forgok AT korokben, annyit tudok, hogy behal a pumpajuk, meg a fesszab es a generator.
Segitettem?Jelenleg neke vannak benzinellatasi gondjaid, vagy csak meg akarod elozni a bajt?
-
Topiccsendőr
addikt
Totalbike rcv TT cikk. Jot rohogtem. Ez az, amikor a marketigfos visszafroccsen kicsit:
Tudom, hogy mindenki azt hitte, Bruce lemossa a többieket a pályáról, és elveri a mezőnyt, mondván, egy MotoGP motorral indul, de nem vették figyelembe, hogy ez valójában egy utcai motor, amit a boltban bárki megvásárolhat. Voltak ilyen irányú kritikák is, melyeket nem igazán értettem, hiszen odavittünk egy motort, kormányzárral, dudával, lámpákkal, irányjelzőkkel, a tanksapka pedig csak kulccsal nyílott. Tényleg volt, aki azt hitte, ez egy MotoGP motor?”
Nos az ertetlenkedest nalam is ertetlenkedes koveti. Olvassunk bele egy hiranyagba a sok ugyanolyan tartalmu kozul:
188 000 Euró (átszámítva kb. 58 millió forint), ennyi az alapár. Ehhez jön még a pályakit, ami 200 000 Euró fölé viszi az árát. Ezért viszont gyakorlatilag ugyanazt a motort kapja a vásárló, amivel tavaly Nicky Hayden és Hiroshi Aoyama az Aspar csapatnál, Scott Redding a Gresininél és Karel Abraham a saját csapatában versenyeztek. Nekik két ilyen Production Racer (a nem gyári csapatok által megvásárolható versenymotor) 1,2 millió Euróba került, ehhez képest most ez alkalmi ár.
Akkor most mivan? Ha duplaannyi penzbol nem verik el a tobbieket, akkor ez igazabol utcai motor, de ha a prospektust lapozgatjuk, akkor meg motogp motor?
-
Topiccsendőr
addikt
-
Topiccsendőr
addikt
Ketutemu hengert megfujni? Ha meg lenne vesztesegmerod, amin latod mivan, oke, de lefogni fotengelyen, meg fujni, es ne basszon pofan a kulcs... Muszer nelkul. Hat nem is tudom. Szep elfoglaltsag telre.
Anyameknal eppen toltom fel az urt, az uj joveveny mar be van terelve a nyajba, es meg egyet tervezek jovo ev elejere. Ugyhogy ha elobb szolsz, szoritok helyet neki a benzines lancfuresz-funyiro szekcioban, de igy, ilyen keson?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Ferdzsoo #92496 üzenetére
Injektoros motorod van. Abban csak a tank lesz rozsdas, de az uzemanyagszivattyut is ki tudja kezdeni, extrem esetben. Es nem lehet eszrevenni nagyon, csak hogy a vegsebessege a motornak egyre kevesebb mondjuk. Karbuatoros motornal van, hogy ennyi allas utan mar nem tudod beinditani sem, attol fugg, hol, hogyan van tarolva. Nincs tulmisztifikalva. Karbisnal mindenkepp le kell engedni az uszohazat.
Legutobb injektoros motornal benzin miatt egy varaderonak pucolram ki az uzemanyagszivattyujat, addig csak 4500 ig forgott ki, de miutan kipucoltam sem tudott tiltasig. Nagy valoszinuseg szerint az szivattyucseres. -
Topiccsendőr
addikt
Ha valaki olcso, kezdo, konnyu, olcso fenntartasu, viszonylag eros endurot keresne, ez nagyon szimpatikus. Vennem, ha nem lett volna ilyenem.
Az arbol alkudnek azert, mert a papirozasa nem tudom mennyire habzik.
Nekem ugyan ilyen volt, csak nem kanadai, hanem japan belpiacos.
Viszont ennek a kanadainak a muszerfala, a fenyszoroja, mindene megegyezik a 125 os dt vel, (a japannal ezek teljesen masok voltak) kiveve a henger, gyujtas, kipufogo.
Epp ezert van hozza alkatresz is. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
z123456789 #92446 üzenetére
mivel felnott ember vagy, szerintem el tudod donteni, hogy akarsz-e motorozni telen, vagy sem.
en azt tudom, hogy annyira nem birtam magammal, hogy a motoros vizsgamra is motorral mentem, akkor is hidegben. az oktatom csak annyit mondott, hogy dugjam el, ne ott parkoljak, hogy ne lassa a vizsgaztato.
olyan problemak merulnek fel, amiket a tobbiek is mondanak, el vannak szokva az autosok a motorosoktol, figyelmetlenebbek. ha nagyon ovatosan mesz, ki tudod vedeni azt hogy siman elcsussz, de ahhoz szerintem nagyon rancibalni kell a dolgokat, legalabbis kezdo emberhez kepest. nem az a jellemzo hiba, hanem a besokallas, es hogy nem meri ledonteni az ember a motort, televeri a szembejovot. ovatos motorozasnal amugy is a legtobb kozlekedesben resztvevo verszemet kap, es elkezdenek veled buzizni. leszoritas, bevagnak eled, nem engednek el. hatarozott fellepesnel ilyen nem fordul elo, ugyhogy tenyleg nehez dolga van egy kezdonek, mert sehogyse jo.
egyebkent en kockaztattam annak idejen, sokszor mentem telen, mert ezt nem lehet kibirni. nekem nem akkor lett balesetem, hanem mindig nyaron.szerk:
miutan endurot vettem, a tel is boven motoros szezon lett. nah azzal nem akadaly a tel szerintem, akarhogy nem tapad. esesnel sem tortenik vele semmi. -
Topiccsendőr
addikt
Uszohaz le, osszes fuvoka ki. Itt kell vigyazni nagyon, mert ha az berohadt, csak valmi nagyon agressziv anyaggal tudod kiszedni, hogy ne legyen a vege trancsirozas. A fuvokak nagyon puhak, ugyhogy konnyen elnyirhatod ilyenkor.
Szoval karbitisztito folyadekokat el is felejtheted. Ide alien nyal kell. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
demars #92405 üzenetére
Adalekok szinei alapjan nem vonnek le kovetkezteteseket az adalekokrol.
Nem csak a kisebb etanol tartalom miatt jo.
Az is szamit, hogy milyen a detonalasi hajlama.
Ezt mondjuk nem mertem osszehasonlitani, mert nem tankolok az emelt kompressziviszonyos motoromba 95 os benzint, amikor kb 14:1 a kompresszioviszonya. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
demars #92403 üzenetére
Belinkeltem az osszetetelet az omv 100 as benzinenek. 1% az etanoltartalma. Mig mashol 5% mindenben. Ezert jobb.
Az, hogy az adalekok miatt kisebb a kopogashajlama, veletlenul sem ugyanaz a kategoria. Ugyanis a 100 as benzin kesobb detonal. A spuri meg nem tisztit semmit. Attol, hogy kerozint, vagy toluolt, vagy barmilyen bonnyolult szenhidrogent raksz 40 liter benzin melle, raadasul keveset... Hogy tudod ezt egy lapon kezelni a 100 as benzinnel? -
Topiccsendőr
addikt
Ha 95 volt benne, es nem volt leeresztve a karbi, akkor belerohadt a karbiba. Azon semmi nem fog segiteni, csak a szetszedes.
A masik fantasztikus jellemzoje az, hogy a tankot is megrohasztja. Szoval ellenorizd a tankot is, hogy rozsdas-e
Ha nem indul be egy henger, es egy hengerrel jaratod, a nem indulo henger tovabbra is sziv, nem gyulladokepes kevereket, ami az olajban fog landolni, szoval felhigitod vele.
Most vettem egy bargain robogot, aminek ugyanez a baja. Az futott garazsban volt tarolva, bar 2 evig, es az egy hengerbol nem megy az egyik emiatt. Olcson vettem gazdag embertol, borzasztoan fotozott kepekkel.
Majd lovok par kepet a karbirol. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #92323 üzenetére
Te meg ne akard megmagyarazni, hogy egy onszopato markaegyhaz szemlelet kell ahhoz, hogy jol erezd magad egy motorral. Ez csak egy motor. Egy targy. A tobbi, az amit hozzakepzelsz.
Barmilyen motorral jol erezheted magad. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #92320 üzenetére
Ezt nem ertem tovabbra sem. Ez egy motor. Akarmikor veszel masikat. Bar jol bekorlatoztad magad, igy ez rad mar nem igaz.
Igazi hosszuszoveges vagy, mondom en!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #92312 üzenetére
Hat... az allaspontod szamomra nem lett igazolva ezzel.
Szerintem meg mindig fura az, aki ennyit ir, mint korabban kifejtettem. Ettol fuggetlenul, ha a piacnak megfelelo az allapot, es az ar, akar csonti car- os kapitalissal is irhatsz hatalmas hulyeseget, az a motor el fog menni. Mert en kb leszarom mit ir a hirdetesben, odamegyek, megnezem, ha tetszik megveszem, ha nem, akarmennyit irhat.De ezt nem ertem. Miert nem adod el azonnal? ez felbaszna engem, mint vevot, ha ezt mondanad a telefonban. Azt mormognam magamban:
Igazi hosszuszoveges hirdeto... Tipikus. Most el akarja adni vagy nem? Fhasszom.
Ez nem lakas, hogy benne laksz, vagy hogy nem tudod nelkulozni nehany honapra. -
Topiccsendőr
addikt
Egy nagyon jo akkumulatorokrol szolo csokor.
Ajanlom a karbantartasmentes akku vizveszteseg adatait, es meg sok minden erdekes dolog van itt.
-
Topiccsendőr
addikt
Vagy csinaljak azt, mint a japanok, vagy a rotax-bombardier... A motor olcso, a minosegehez merten nagyon is, de az alkatreszarakon fogjak behozni a profitot. Pl egy kuplungkosar 1100 euro, (a kuplung maga osszesen 2000 eur felett van boven) egy kuplunganya 45 euro. Egy deklitomites 25 eur.
Igy lesz pl a yamaha alkatreszara ducati magassagban. -
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Teasüti #92249 üzenetére
En azt csinalom, hogy veszek bontobol kabelkoteget, es azokrol szedem le, mikor mi kell. Roncsolasmentesen szet tudod szedni, de utana be kene szerezned a fem csuszosarukat.
Magyarorszagon talaltam nehany ilyen boltot, de kulfoldon elegge eselytelen volt akkor a helyzet.
Masik lehetoseg, hogy kulon megveszed a muanyag hazat, (amit hsm linkelt) es a fem csatlakozokat, de mivel gyarit nem fogsz kapni, ezert at kell krimpelned.
Olasz motorokhoz talaltam megegyezo muanyag hazat, csuszosarut, japanhoz meg nem. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Teasüti #92243 üzenetére
ha megfigyelted, azert mondtam, hogy milyen a jelado fajtaja, hogy utana tudj keresni google on, hogy milyen jelet ad, mivel tudod merni. mi a jel tulajdonsaga.
kezzel forgatva is ad jelet.ha van szkop keznel, ahogy emlitetted, nem ertem mi a kerdes? nem ertem miert nem mered ki? multimeterrel csak az ellenallasat fogod latni, mivel az nem ilyen meressekre valo. de emlitetted, a szkopot...
szerk:
igen, a lenti abran hallnak nez ki, a fotengely az impulzus. az elozo harom impulzus jelados hszemet kerem torolni a jegyzokonyvbol -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Laraxior #92231 üzenetére
De, megkottyanhat.
Pontosan ez a gondolkodas szokott kijonni az altalam emlegetrtt embertipuson. Pl fekezek egy akkorat a motorjaval, kb 25-30 e km magassagaban, amekkorat o meg sosem. Es roppan egyet a nyakcsapagy. Ezt elmondom neki, hogy log. Erre meg azt mondja hogy onala soha ilyen nem tortent, es hazudok.
Vagy mondjuk a klasszik gazreakcio. Hogy motorfek utan van egy kis spet. Nah miutan ezt benyogom, arra se tudnak mast mondani, minthogy en vagyok a hulye.Lehet hogy ok nemetek, de te kelet-europai vagy. Altalaban a kelet-europaiak hivjak fel oket, es telefonban akarjak lealkudni a motor arat a felere. A faszuk kivan a kulfoldiekkel.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #92230 üzenetére
Nem ment at, amit mondani akartam, hogy nem rad es erre a hirdetesre van kihegyezve. Jol magadra vetted.
Csurhetjuk, szerintem ez sok
A hulyeket nem tudod sehogy kiszurni. Semmilyen modszerrel. De tokmindegy, ha eladod, mukodik, mindenki boldog. Mivel nem nekem adod el, ezert nyugodtan lehet hosszu.En elhiszem, hogy van ilyen allapotu motor. Az itteni topiclakok veret szivom szerelesnel, ezzel, hogy nem veszek magyar motort, mert ganyolnak. Mint altalaban az emberek. Elobb vesznek alkatreszt, minthogy megvan a hiba.
Nem ertem mi az altalam emlegetett szarfos kategoria, en nem is emlitettem, hogy ebbe a kategoriaba esne a te motorod. Veletlenu sem a te motorodrol volt szo. Csupan mondtam hogy elofordulhat minden ellenere az.
Bemutatkozom gyorsan akkor
En nehez ember vagyok. De amikor szereltem profi voltam, es kibaszott profi. A leghulyebb kerdessel oda lehetett jonni, az otthon megganyolt motorral. El volt kerve az ara, es nem kerdeztem semmit, nem hivtam fel az ugyfel figyelmet arra ,hogy fasz. Mert az amator dolog. Lebaszni az ugyfelet.
Egy-ket mondat hianyzik szerintem a hirdetesbol:
A klasszik - aki ismeri a tipust, annak nem kell bemutatnom
Aztan - a legendasan elnyuhetetlen honda
Vagy - (ez a legfergebb, ez azonnal leoltja a vele egyet nem ertoket) a hozzaertok szamara igazi kulonlegessegEn is tudom mit kell megnezni, mondjuk olyat nem mernek allitani, hogy atbaszni nem tudtak.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #92217 üzenetére
Egyebkent igy hogy ismerem a munkassagodat, nem gondolnam, hogy barmi baj van a motorral, de az jutott eszembe, hogy az ilyen regenyt iro emberek altalaban nagyon nehez ugyfelek, es ha lehet elkerulom az ilyen hirdetest. Az eddigi tapasztalataim alapjan. Nem teged akarlak itt basztatni, de nekem az effajta hirdetes nem szimpi. Persze ha jo aron van jo motor ezt is leszarom, nem errol van szo.
Akarhogy vigyazhat ra, meg lehet karcmentes, az elofordul ennel is, hogy a leereszto csavar menettel egyutt jon ki, mert a nyomatekkulcsot nem ismerte. Meg jopar dolgot, amit ha felismerek, akkor kb elkuld a picsaba, hogy o mennyire vigyazott ra, es ne kossek bele a motorba, stb.
Ami meg mindig megeri, mert az idom a sok penz, nem egy helicoil. De amiket ezek hinni szoktak, es beszelgetni veluk az nekem 1 ev minusz az eletembol.
Ennpont a rovid hirdetest szeretem, a nagyonszep kertben lefotozott draga auto melletti motorral. -
Topiccsendőr
addikt
de minek koltesz addig, amig nem is biztos, hogy azt kell venni? elso ramodnasra veszel hajtokart is?
oempartsra felmesz, (bar azt nem szeretem) vagy beirod a google ba hogy mit keresel. mit szeretnel venni. az eredeti suzuki huzos ar lesz, a kedvenc rendelos oldalamon a ketto darab tuszelep es feszek illetve uj o gyuru - 90 eur.
kinai olcsobb lesz.
de lehetoleg a vassarlas elott allapitsa meg egy hozzaerto hogy MI A HIBA. -
Topiccsendőr
addikt
Ismerem ezt a feszultseggel rugdosos kutyut, az egyik mamis tanar kiprobalta, es ujsagolta, hogy mar ket teljesen halott akkut felelesztett vele, es legalabb 3 napig birjak, sot, mar toltest is felvesznek...
En nem hiszek benne, de egy 8 eves gyari yuasat k.isten, hogy semmi nem fog feleleszteni. Ha valakinek mas tapasztalata van, es kiprobalta, akkor termeszetesen paradigmat valtok. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #92190 üzenetére
A haboru es beket vegigolvastam a vfr kepek alatt. azt olvastam ki, hogy te ebbe a motorba 13 000 kmt raktal?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
CyberPunk666 #92176 üzenetére
Azert csekkold le, mert lehet benezett valamit.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
CyberPunk666 #92167 üzenetére
Van olyan, ami utcai hasznalatnal 30 e kmt kibir.
Van, amelyik 1000 alatt elkopik. Fugg a betet osszeteteletol. Gyari ilyen hamar nem szokott.
Mint korabban emlitettem, nem markat kell nezni. A brembonak ahogy nezem, 3 kevereke van ehhez a motorhoz. Most talald ki, melyik milyen...Hany mm van meg hatra?
-
Topiccsendőr
addikt
A szivato valszeg mukodik. En innen a netrol az eroben erzekelt zavarok alapjan azt mondom, hogy - mostfigyejje - befolyt a karbi. Miota varom, hogy olyan szavakat hasznaljak, mint a nagy szakemberek.
Szoval ez alapjan, te most uzemmelegre melegitetted egy hengerrel, mikozben a masik henger vegig kapott benzint, es azert folyik orran- szajan. Szepen lemosattad az olajat a hengefalrol benzinnel, es felhigitottad az olajadat is, ugyhogy nyertel azonnal egy olajcseret is a fo hibaelharitas melle.
Akkor itt az ideje, hogy elvidd szervizbe. Nem egy hengerrel, hanem futoval. -
Topiccsendőr
addikt
Karbibol csopog valami- ez nem a benzin hibaja, hanem valamilyen tomites.
Ha 1 henger megy, az sok minden miatt lehet, de benzin ilyet nem csinal. Esetleg valamilyen uszobaj, ami miatt az egyik henger rengeteg benzint kapott es nem gyulladokepes a keverek. De lattam en mar olyat is, hogy kifujt a hengerfejtomites egyik pillanatrol a masikra, es egyhengerezett, stb. Eleg sok dolog lehet, es 100 hogy nem a benzin -
Topiccsendőr
addikt
válasz
FIREBLADE78 #92063 üzenetére
Utana meg fizetos lesz a vizsga.
Meg van hatarozva, hol legyen a fenyvisszavero prizma, es a rendszam. Azert szuletnek ezek a megoldasok. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
zgospel #92046 üzenetére
Igen, gondoltam, de a hang miatt felaldozod a motorfek utani finom gazreakciot, amit ugyancsak megerzel, mint negativ videlkedes kanyarban. (Bar sokan eszre sem veszik)
Altalaban a japanok elolre raknak puha rugot. Az, hogy a vazat meg a lengovillat erezd, ahhoz szerintem gyorsabban kene menni.
De nekem tokmindegy, kitalalhatunk ezer ellenervet, de ez nem annyira bonyolult es draga dolog.
annyit kell csinalni, hogy a sulyodra legyen belove a rugo, mert ezt 2006 ig a japan motorok nem tudjak. 2006 tol is csak korlatozott tipusok.
Csupan rugo cserevel sokkal jobb lesz egy gyarilag szar motor.Fekbeteteknel a marka nem igazan szamit.
egy newfren keverek valamelyik motornal a legjobb, valahol a trw, es valahol a brembo. Illetve a neves gyartok mint brembo, nem fognak jo minosegu beteteket gyartani olyan tipusu motorokhoz, amihez nem kell. Pl 125 os kategoriahoz, es olyan motorokhoz, amikkel nem mennek gyorsan, es ahol nincs nagy szukseg ilyenre. Ezert irtam, hogy ezt tapasztalattal lehet megtudni, mashogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest