- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Mindig egy varossal arrébb gurultunk az eső elől... De a végén csak keresztül kellett menni rajta, ha haza akartunk érni
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
válasz runner 125 #55512 üzenetére
Én bicikliről ültem a 750-esre Még robogón sem ültem soha, nem hogy vezetni
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz Yoshida #54160 üzenetére
Motoros topikban pont nem téma a nyugdíjas kor
Abból kiindulva, hogy tegnap majdnem felkenődtem egy Suzuki szélvédőjére, mert neki éppen előzhetnékje volt, még kedvesen intett, hogy ne haragudjak, mondjuk 100-al a padkán, meg az út menti kavicsban menni nem egy jó ómen...*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
válasz stereodead #54050 üzenetére
Kék nem biztos, hogy jó dolog, inkább fehér lenne a megfelelő.
-
Laraxior
titán
Én ma bőrben toltam, nem is akkor van a gond amikor rajtad van és szakad a víz rólad, de amikor hazaérsz és nem tudod levakarni a cuccot, mert rád van tapadva, na az a durva
Holnap rövidnadrág, póló kombó lesz[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Ő is fel volt öltözve, az esélyt megadta magának, mégis történhetnek olyan dolgok amikor sem ruha, sem sisak nem menti meg az életed.... kedden lesz a temetés
-
Laraxior
titán
válasz FIREBLADE78 #53552 üzenetére
Amúgy sem kötelező tartozék az irányjelző a motorra, így sosem kell használni
-
Laraxior
titán
válasz Bogyó bá' #53477 üzenetére
Yamaha szalonból...
meg még egy, bár ő már nagyon idős...
Bár nem tudom milyen típusút szeretnél*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
válasz FIREBLADE78 #53367 üzenetére
Nem hiszem, h nagyon ment volna, az auto hatulja nem igazan van behorpadva. Szerintem csak siman rosszul esett. De egyelőre senki nem mond semmit. De vegulis mindegy, az életébe került
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
GSX 750F-en is megvan ez a jelenség. Főleg ha hidegebb az idő. Szivatóval indít, beindul, szivató visszatol, gáz húz, leáll Szerintem normális jelenség, ha rajta marad a szivató amíg elér a hőmérsékletet, akkor nincs ilyen. Télen nekem rendszeresen csinálja, ha vissza van tolva teljesen a szivató, húzom, húzom a gázt, de nem megy, aztán visszahúzom kicsit a kart és úgy megugrik, hogy alig bírok megmaradni rajta
-
Laraxior
titán
válasz Bogyó bá' #53224 üzenetére
Lehet csak ez az én dilim, de én olyat keresnék ami régóta van egy tulajnál. Sem kereskedés, sem külföldi nem játszik. Itthoni a legtisztább. Kereskedőre eleve úgy nézek, hogy ott minden gyanús.
(#53227) runner 125:
Láncszett cseréről megnéztem a papírt is km szerint fel van írva + dátum. Elvileg még lehet vele menni 10k+ km-t.
Az a gond, hogy lassan 10 éves motor, és nem dőlt el? Nem borult? Nem estek vele? Ez a gyanús. Mert ha van rajta dőlés, már viszem is, de így....
Az enyém 2005-ös, esni nem estek vele, de dőlni dőlt, meg ugye nálam is, véletlenül. Idomon megvan a nyoma, meg a fékkaron. Semmihez sem nyúltam, a fékkar azóta is görbe, de az idomokon még rajta vannak a gyári matricák. De ezen a VFR-en semmi... túl tiszta, ami már gyanút kelt, kombinálva azzal, hogy kereskedés[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Ezzel mi nem stimmel? Tavaly is bent voltam megnézni, akkor 1,6 millió volt, idén levitték 1.42-re, megint bementem, készséges volt az ürge, indítás után egyből kérdezte, megyek-e vele egy kört, egy kurva karc nincsen rajta, forgalmija is rendben van, oké a gumik régik, de még bírják, most meg 1,349 millió.
Anno nem engedtek egy fillért sem a kiírt árból...
Régebben volt itt helyben is szervizelve a kis füzete szerint, komolyan nem értem.
Tetszik a motor, simán bevállalnám, de nem vagyok benne biztos, hogy minden oké vele, elég jó az ára és még mindig ott van...(#53222) V.Stryker: Találkozz GSXF-es arcokkal nézd meg az övükét, hogy milyen állapotban van. Az enyémben 3szor annyi km van, de még sosem volt se bontva se cserélve a láncon és a fékbetéten, olajokon kívül.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Meséltem régebben, hogy találkoztam egy ürgével, most vett motort, egy tizenpár éves BMW-t, több évig garázsban állt, nem használta senki, még az eredeti 2001-es gumi van rajta, mindössze 17ezer km-el.
Na itt van pár kép róla, most találkoztam megint vele
Annyit mondott, hogy az első féknél valami az állástól elbaszódott, oxidálódott, de azt megcsináltatta,azonfelül szépen üzemel neki, már több mint 20k km van benne*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
válasz runner 125 #52020 üzenetére
Ezt most nem értem
(#52019) polimorf : Azért mondom, sosem ültem másik motoron, sosem kértem el másét, hogy menjek vele, ezért nincs összehasonlítási alapom De nincs gondom most ezzel sem, lassan meglesz a 10.000km amióta megvettem, tavaly október, és eddig egy kerékcsapágyon kívül semmit nem kellett rákölteni.
-
Laraxior
titán
válasz Something_ #52016 üzenetére
Csak 6-osban 160 felett Nem olyan vészes, csak érzem hogy rezonál
De a rosseb tudja, sosem ültem más motoron, úgyhogy azt se tudom mi számít annak, meg mi nem*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
Hazaértem a nyaralásból, 1005km-t mentem összesen Kurvajó vót
Nem olyan kényelmetlen a motor így elsőre, persze kipróbálnék egy igazi túramotort. Olyan 7ezres fordulatnál, ~160km/h már eléggé rezonál a lábtartó Azt sajnálom, egyébként teljesen rendben van.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Something_ #51668 üzenetére
Engem autopalyan kapott el a jég
Ráadásul ugy volt hogy csak Füredről atgurulok Siofokra, amikor indultam, még 30fok volt,elég lesz a póló rövidnadrág kombó
Hát nem lett... Oda es vissza is agyonvert a jég*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Most vettem az r17-nel elore. Dunlop Roadsmart 31,5k volt szerelessel egyutt. 3ezer a szereles, pedig ott vettem naluk
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Na legurultam Tihanyig, ott egy kis seta, aztan vissza, úgy tűnik rendben van a motor. Pestet nem csipazza
-
Laraxior
titán
válasz Topiccsendőr #51408 üzenetére
Elol jott ki a fust a kormany es a tank között, kozelebbit nem neztem, leallitottam egyből.
-
Laraxior
titán
Na a pesti araszolasban csak megfőtt a motor...
Füstölt, alig vette az egyest, alacsony fordulaton kattogott, kerregett, rohadtul beszartam
De aztan eljottem a Balatonig ott már minden oké volt, gondolom visszahűlt rendesen, vagy rosseb tudja.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
Holnap megyek az első hosszabb utamra, a Balatonra. Mit kell átnézni a motoron?
Gumikat felfújtam, benzin csurig, olaj van benne, lánc befújva. Olajat kell magammal vinni? Két periódus között nem kellett utánatölteni (5500km), de még sosem mentem vele 50km-nél többet egy huzamban Láncfújót eltettem, általában minden tankolás után befújom (250-270km)[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Czimby #50888 üzenetére
Akkor holnap guruljak vissza? De ha ennyire tele van akkor lehetséges hogy tulfolyik valahol? Mondjuk 25kmt mentem vele allt egy fel napot aztan vettem eszre az olajfoltot. Ami nem biztos h az enyém, ezert kérdezem h ha sok van beletoltve akkor azzal mi van...
Szűrőt is cseréltem.
Belenyomtam a betöltő nyilason keresztül benzincsovet de nem tudtam kiszivni semmit. Ugyhogy marad a leereszto csavar.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz V.Stryker #50873 üzenetére
De nekem nem ez az első olajcserém Ezelőtt nem volt gond, ott előttem csinált az ürge mindent, az olajszűrőt meghúzta rendesen az biztos, meg az egész procedúra már 3-4 napja volt...
De mintha kicsit a felső szintjelző felett lenne a szint... De majd megnézem még egyszer. Két hét múlva tiplizek a Balatonra, szeretnék motorral menni,nem akarom betolni semmilyen szervízre53250-el vettem, most 60060 van benne 54400-nál cseréltem olajat, meg most 59600-nál.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Ha olajcserénél több olajat öntenek vissza, akkor az kifolyik valahol? Mert most találtam egy foltot a motor alatt.... Bár nem emlékszem, hogy ott volt-e amikor leparkoltam
-
Laraxior
titán
A mai világban az is baj, ha valaki őszinte... főleg az hogy nehéz kiszúrni, hogy ki őszinte és ki hazudja le a csillagokat is az égről. Én is ha visszatekerem az órát, majd 70ezerről 30 ezerre, a szervízfüzetet kidobom a picsába, akkor majdhogynem kutya nem mondja meg, hogy ebben ennyi van. Vagy legalábbis arra a km állásra ami a műszakin volt.
-
Laraxior
titán
válasz Daywalker #50694 üzenetére
Nem különösebben foglalkoztat, csak megyek majd hosszabb távra, gondoltam hátha van jótékony hatása, valami plusz adalék vagy tudomis én. OMW-nél szoktam tankolni, sima 95-öt. Nekem megfelelő.
Másik kérdésem, számolgattam, nagyjából jövőre szeretném lecserélni a motort, mennyire nehezíti meg a dolgom eladásnál a sok km? Fényezés bizonyíthatóan gyári, minden vezetve van új korától, pecsétes szervízfüzete van, bontva sosem volt a motor, sem a váltó.
Azért gondolom az lesz az első kérdés, hogy mennyi a km ha nem írom ki a hirdetésbe, ha meg kiírom, akkor meg kevesebben keresnek.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
Évente egy szezont futott
Akkor ez a benzintéma dolog, úgy érzem eléggé tapasztalat szerzésen alapul.Érdemes kipróbálni mindet, aztán amelyik jobb az maradhat.. Motorvezérlő felismeri a nagyobb oktánszámot egyáltalán?
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz V.Stryker #50044 üzenetére
6ból visszavágod egy kuplunggal 3-ba mindjárt nem kell a féket használni
Csak óvatosan mindenesetre, könnyen jön a baj, főleg így az elején. Első 1000km alatt pl lámpánál nem gurultam előre, előzni sem előztem, a max sebességem sem volt sosem több a megengedettnél.
De én sosem ültem motoron, ez az első. 3 hét múlva megyünk a Balatonra, jó kis út lesz, Debrecen-Alsóörs, meg egy kis kóválygás Pesten.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
válasz V.Stryker #50041 üzenetére
Hát nem tudom, az a kuplungkar nem az én kezemre van kitalálva, épphogy a középső ujjammal elérem, jóformán csak az az egy ujj kopik a kesztyűn eléggé látványosan Lassan ki fog lyukadni, szerintem bazi távol van a kormánytól, megjegyezném, nincsen nagy lapátkezem...
-
-
Laraxior
titán
válasz Something_ #49408 üzenetére
Ma jött velem szembe egy motoros rendőr... még intett, zavaromban nem intettem vissza
Na majd legközelebb*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
válasz V.Stryker #48989 üzenetére
5 liter az AVG a 750-es GSXF-nek. Ha nagyon cibalod akkor esetleg felmehet 6ra. Nekem télen volt 6liter amikor csak gurultam vele pár km-t. De azota se lattam annyit, pedig mindig osztok szorzok tankolas utan. Ma pl 5,07-et mértem, pedig volt benne risza bőven Jövő héten megyünk olajcserere, olyan 4és fél ezer km lesz benne, de nem várom meg a 6ezret.
-
Laraxior
titán
Nem tudom mennyire tapadt, annyira sosem próbálgattam. Nincsen se bukógombám, se bukócső, nem hiányzik anyagilag egy restaurálás...
Meg, na.. nem merem annyira megdönteni. Ez van. 4000km-t mentem vele, azelőtt nem volt semmim, csak bringa, örülök, hogy nem álltam vele fejre*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
Kezdő vagyok, nem kell meglepődni azon sem ha fordítva ülök rá. Én nem döntögetem annyira, le is maradok mindig a csoporttól, de nem is sietek sehova Majd idővel megtanulom, hogy mit, mikor, mennyire lehet...
-
Laraxior
titán
Mesélte a szerelősrác, hogy volt aki csak a kapuig jutott, olyan lendülettel indult kifelé
Az idei szezont már kibírja a hátsó, majd év végén kap az is egy ilyet és akkor le van tudva jó időre.
-
Laraxior
titán
Gumicsere letudva, legalábbis elöl. Meddig kell ezzel vigyázni? Gondolom középen hamarabb bekopik mint a szélein
-
Laraxior
titán
Nekem is 5-6l között van, tavaly inkább 5, most már kicsit bátrabb vagyok így belekóstol a 6-ba is
-
Laraxior
titán
válasz Something_ #48115 üzenetére
De gondolom szabad levegőn azért csak odabasz neki a reggeli pára, nedvesség, stb, azért gondoltam hogy gyakrabban kell fújni, ill hogy ti hány kmenként kenitek.
-
Laraxior
titán
Van olyan aki kint tárolja a motorját, leponyvázva?Asszem talán HGabor89.
De végülis bárkitől kérdezem, hogy a kint tárolt motor láncát sűrűbben kell fújni? Olyan létezik, hogy féktisztítós takarítás után kicsit sűrűbben kell neki a matéria? Gondolom azért csak lemosunk róla mindent...*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
válasz FIREBLADE78 #47920 üzenetére
Lánctisztítóból érdemes sima féktisztítót venni, a Unixnál 800ft-ért van, lehozza a koszt teljesen frankón, pont most vettem. A kenőspray meg szinte mindegy, nekem Valvoline van, 3000pénzért.
-
Laraxior
titán
Az A2-es kategoriaban 400ccm-ig vezethetőek a motorok nem? A többi feltétel mellett....
1. hsz.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz V.Stryker #47682 üzenetére
Olyat keress, ami régóta van egy tulajnál.
Az első amit kinéztem, az első gazdás volt, azt elvitték, ehhez az volt írva, hogy másfél évesen vették, 8000km volt benne. Mondani bármit lehet, de a forgalmi is bizonyította, a szervízkönyv is rendszeresen pecsételve, aláírva, idomok szépen illeszkednek, törésre utaló nyom nincsen, borulni borult álló helyzetben. Előfordul, mégiscsak lassan 10 éves.
Októberben vettem, azóta 4000km-t tettem bele, elsőkerék csapágyat cseréltek,azonfelül csak ami kötelező, olaj, lánc...*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
[link]
Nagy méretű képek!Azt hittem nagyobb motor... Ugyfest h meregzsak vegre lattam eloben is. Vállalható, bár az a 140LE, 200Nm kicsit ijesztonek hangzik.
Ezzel meg talalkoztam eloben. Tök normalis volt a srac, sajnos azt mondja hogy nagyon szervizigenyes. Pedig elfogadnam, akar egy simat is nem az rsv4-et
-
Laraxior
titán
Gyarapodunk...
-
Laraxior
titán
Kicseréltem a levegőszűrőm.... röpke másfél óra alatt
A végén végülis beindult a motor, annak ellenére, hogy egy csavart nem tudtam hova tenni*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- DUNE médialejátszók topicja
- Digitális Állampolgárság Program
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen routert?
- Bluetooth hangszórók
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...