-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Laraxior #51439 üzenetére
Ne fossá, szerintem nem gond a meleg. Az elmúlt héten majd minden nap sz.ptam az enyémmel a belvárosban és még csak azt sem éreztem,hogy jön a meleg a blokk felől. Viszont az tény,hogy a sok araszolástól, 1-es, 2-es, 1-es, 2-es, 3-as, 2-es, 3-as, 1-es...nyomorgástól kicsit másképp viselkedik. Nem tudom mitől, de én is érzem,hogy kicsit darabosabb. Aztán közúton meghajtom és no problem.
Ez a blokk, ami neked is van, eléggé túl van biztosítva, nem is tudom mi kéne ,hogy megfőjön...
Más: GPS. Ma voltam Pakson, mondom akkor telefonnal navigálok, mert letalálok, de ott fene se tudja merre. 10 fele mentem, tök jó volt, bár néha a nap miatt lóf.szt se láttam, igo pöpecül tette a dolgált az almás mobil 6-os verzióján.
Visszafele viszont mondom jövök Waze -vel, hátha jobban látom...elindulok, pár perc múlva fekete képernyő...azanyád...megáll...."a készülék túlmelegedett, szüksége van ,hogy lehűljön...," Jóvan, megyek tovább, 50km múlva megállok...mondom, akkor legyen iGO, lehet a waze terheli....de akkor már a tanktáska gps helyére teszem, lássuk úgy milyen...sz.r, még annyit se látni... persze 5 perc múlva ugyanúgy túlmelegedett és megállt. Hagytam a francba.
Konklúzió:
-Tanktáskába GPS rossz ötlet. Nem látod annyira se és még az útról is le kell venned a szemed.
- GPS tartó önmagában alig használható, ha már van pár centis árnyékolója akkor tökéletes. Én is csinálok rá valamit.
- Telefonnal GPS-elni melegben...nem ajánlatos. Gondolom itt a töltés amúgy ami melegíti, nem maga a gps szoftver.Ami viszont jó volt...na az a túraplexi...Olyan simán tekertem vele a 120-130-at, hogy meg se éreztem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest