Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz Shin Chen #139709 üzenetére
Hát, valahol értem is, mert szar, amikor az embernek a munkáját nem fizetik ki. De ezzel a "majd én megmutatom, hogy velem nem lehet szórakozni", meg a "nehogymár nekem kelljen könyörögnöm a pénzemért" hozzáállással nem igazán tudok azonosulni.
Nézettség és kommentgyűjtés szempontjából viszont nagyot mennek ezek a videók, amivel egyrészt bevételt generál magának, másrészt a további parnerek felé magasabb számokat tud mutatni, harmadrészt meg a potenciális partnerek felé tudja mutatani, hogy így jár mindenki, aki megpróbál vele kikezdeni! Tehát ő csak nyer ezzel...*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
dellfanboy
őstag
válasz Shin Chen #139709 üzenetére
azért mert 1-2 ügyintéző nem tud rendet tartani az asztalán (ráadásul saját munkaasztal!) és ezért nem fizetnek ki időben 1-2 szállítót az elég cink. főleg ha ne adj isten olyan partnerrel szerződsz aki a szerződésbe írt egy kis kellemes kötbért. szerencsére dodor még nem tart itt, ő csak utólag szokott anyázni, bár nem értem a felháborodását se mert a video elején mondja hogy az összeg-pénz nem izgatja (2pnél) mert csak párszázezerről van szó. akkor miért nem kssolt?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs