- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
spa belga pálya egy k2-essel, nagyon zsír
szívesen mennék én is, de kanyarban szép 240-nel menni
-
Probiker
aktív tag
Hát igen, robogósok 90%-ának B-s jogosítványa van, azt se tudják hogy kell sávot váltani, kanyarba besorolni.
Nem egyszer volt olyan, hogy mentem volna el egy robogós mellet (motorral) és mikor majdnem mellette vagyok elkezd balra indexelni és hirtelen beugrik bal oldalra :S Ez a kedvencem......
A másik, hogy felnyitható bukósisakot jobb menet közben lecsukni az állrészét. Nekem is felnyitható bukóm van, és áldom az eget, hogy mikor defektet kaptam le volt csukva. Ha nem lett volna, most igen szép arcú embör lennék -
bajnokpityu
félisten
egyetértek,én is elbasztam elején,de most már tényleg gyönyörűen érzem normális útviszonyoknál,mennyire nyomhatom a féket kocsiba.meg miután nincs semmi fölös kütyü a lábam meg a fékpofa között,ezért nagyon jól érezni is a határt.másik,h esőben nem motozok.
talán megmentett volna mindkét balesetemtől az ABS sztem,mert annyra minimális fékerőnél blokkolt,h nem volt mit szabályozni a lábamba épitett ABSel.
-
Autónál, ha normális lenne az oktatás színvonala, és nem merülne ki a szabályok ismertetésében, akkor abs nélkül is meg lehetne állni.
Motornál gáz, de aki 200al megy vizes úton, az meg is érdemli. Rajta pedig az abs sem fog segíteni. Nem mondom, hogy nincs értelme, de, ez az egész azért van, mert az emberek nem tudnak vezetni, és mindenféle (gyaran tönkremenő
) kütyüt kell rakni az autóba.
-
zsoltee10
addikt
Nekem van ABS a motoron, és erősen javaslom. Eddig kb. 3szor mentett meg, bár lehet, hogy az adott szituációban eleve nem mertem volna nagyot fékezni ABS nélkül. Egyszer kanyarban jártam úgy, hogy hirtelen szűkült a kanyar, és hátsó fékkel, meg mélyebbre döntéssel próbáltam befordítani a kanyarba. Blokkolt volna a hátsó kerék, mert közben ilyen sóderes kavicsos szutyok volt az aszfalton. Ha ott kiment volna a segge, akkor az idomok árán már bejött az ABS. Aztán egyszer nedves úton kellett hirtelen fékeznem egy autó miatt, semmi gond nem volt, dolgozott elöl-hátul, és simán meg tudtam állni, nem csúszkált semerre. Alapvetően ad egy biztonság érzetet, persze azért nem kell szándékosan forszírozni a dolgot.
Van sebességhatár. Nekem kb. 10-12km/h felett lesz aktív, alatta nem. Én úgy gondolom, hogy azért, mert ilyen kis sebességnél ha rásatuzol, megáll, mielőtt a kerék blokkolna, és pont kioldja a féket, mire megállnál. -
ALI_G
veterán
ja, pont az amit mond persu. Képzeld el azt a helyzetet, hogy tötyögsz városban, pillanatra elbambulsz, észreveszed, hogy megálltak előtted, húzol egy satut és vagy kicsúszik alólad a motor ha hirtelen cselekedtél, vagy nem. Az ABS megfogja még a poros vacak uton is a kereked (állítólag).
Mondjuk biztos van egy sebesség korlát mint a kocsikban, hogy addig nem kapcsol be. -
Nem értem ezt a világot, de komolyan.
RRből naked bájkot csinálnak, mert az a menő.
Néked bájkból meg sportgumival szerelt lassan-lassan gyorsasági motort. Kilómizéria itt is felütötte a fejét.
Miért nem lehet minden sportmotor agyonburkolt disznó dög, a pucéritást meg hagynák meg a nékedbájkoknak.Összevissza mennek, mint gólyafos a levegőben
Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- AM 5 lapok
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest