- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Aktív témák
-
válasz
[lAyCsI] #17751 üzenetére
Azt megköszönném
Bár nekem a fogaskerék mindent üt, még azt is ami az újban jobb. Meg ez a vtec sem tetszik az újban... Marketingnek tartom
(#17752) TayRol
Le kell bratyizni rendőrrel, aki bejelenti, hogy elestél, futómű elment, és kivonja a forgalomból addig, amíg műszakin nem bizonyítod, hogy tök jó a motor. Elveszik rendszámot is, így nincs mire fizetni kötelezőt, és a bónuszt sem bukhatod el(elvileg)
(#17753) NINJA_V
Nem borult. Belementek autóval. Kb 20al. Attól eldőlt balra, azért van a jobb oldali tükörtartó konzol elhajolva. De nincs semmi annyira szétszakadva, hogy komolyabb károsodásra kellene következtetni. Belengettem, fékeztem tekertem, nem éreztem hibát. Bár elindítani így nem lehet, de majd kiderül. Nem hinném, hogy baja van. tele van oszták autópálya-matircával, szóval nem hiszem, hogy kamu a "túrázásra használt" szöveg.
Meglátjuk
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest