Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
válasz
Topiccsendőr #5774 üzenetére
Oda megyek 2-3szor nyáron. Reggel megyek, másnap este jövök. Jössz?
-
Chieftec
őstag
Es honnan kerjek mercit?
[link]
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #5783 üzenetére
ó he, oszt 10 fokban én csak kocsiba ülök
a magácska Mzettjét meg féltem hogy rommá törömtudom, mindent kibír
-
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
válasz
jasszer #5784 üzenetére
ugyan már, nem kell berezelni.
......bár most hogy mondjátok, majdnem minden évben meghalnak páranMeg amikor volt tavaly a mezőberényi streetfighter show, este mikor vonult a nép, Békéscsabánál is elestek 2-en...Szerencse, hogy helyben volt. Lehet kihagyom akkor idén kunmadarast ott úgyis csak a gyorsulás szokott lenni meg a streetfighter verseny, de nálunk sokkal többen vannak minden évben.
Vazze, ide is féltek lejönni, mi? Most én vagyok messze tőletek
-
zsoltee10
addikt
válasz
Chieftec #5785 üzenetére
Ilyen időben? Életveszélyes. Hagyd a fenébe. Csúszik minden, k hideg van, és tiszta dzsuva lesz a sós, szutyoktól szerencsétlen motor. Én 2 barátomnak hoztam haza autóval motort az utóbbi 1 hónapban.
bajnokpityu: Asszem.
Nekem LeoVince dob van a gépen, nagyon brutális hangjuk van ezeknek.
-
Chieftec
őstag
Helo
Akarok venni most egy mocit, szerintetek ilyen idoben milyen lenne sajat laban elhozni? ~150km
-
Topiccsendőr
addikt
-
ALI_G
veterán
válasz
zsoltee10 #5773 üzenetére
A Pirates haverom volt nagy magyarország túrán
Tuti nem bírnám ki.
Meg voltak Horvátban, oda hívrtak is, csak az is MC-s túra volt én meg sose leszek color-os.Persuader, azért Balcsira is lemehetnénk kollektívan, kár hogy eladtuk a nyaralónkat (abból lett a motor
na jó, nem, egy akkora ótvar odu volt a nyaraló, én sátorban aludtam volna mint abban a faházban
).
ui.: lécci akkor ugorjunk már be Egyiptomba is egy kanna benzinért
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #5772 üzenetére
134 km
több mintha elmennék Kunmadarasra (na oda is azért illene egyszer elmennem idén is, asszonpajtinak nagyon tetszett
).
De mivel Kakucsra nem sajnálok elmenni, ide is ellátogatok, na de mikor lesz a futamod, vagy mikor mész ki? Honlapjuk van? Vagy ez mi?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu #5775 üzenetére
Sztm nincs okod magyarázkodásra, én az előbb szétoffoltam ezt a topicot...
-
zsoltee10
addikt
válasz
Menjünk. Mikor, hova?
bajnokpityu: Véletlenül egy citromsárga er-6?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
én most annak örülnék,ha megmaradna a motorom...1-2 km már ajándék.
amugy sajnálom a bunkó stilusom.igazán nem rosszindulat,inkább fellelkesülés 1 téma iránt.amugy egyik legszebb,tisztább motorhang pont egy ER6os volt bodis dobbal,amit valaha hallottam.itt lakott a házban a srác.jobb ébresztőhangot el sem lehet képzelni
-
Topiccsendőr
addikt
Horvátországba valaki?
-
zsoltee10
addikt
Nekem még nincs semmi konkrét, de szeretnék valami hosszabb lélegzetvételű túrát. 2000km minimum.
Ha nem jön senki,megyek egyedül.
Amúgy tervben van egy Ukrajna túra (Krím-fsz.m mint végső célpont)
Szeretnék idén eljutni a Plitvicei tavakhoz, meg a Tátrába, Ausztriába. Ezeken kívül itthon tuti lesz megint 4-5 kisebb (6-800km) túra. Legalább annyit kellene teljesíteni idén is mint tavaly. -
ALI_G
veterán
lol:
A meglepetés a beiktatott kis pihenő során ért, amikor az eredményt akartam szemrevételezni a lábtartóra szerelt kis koptatóbütykön. Na, azon nem látszódott semmi, ellenben a fékkar behajlott, valamint a kipufogó alján is megjelent néhány apróbb karcoska. Vakarták is fejüket a konstruktőrök, lehet, hogy kicsivel hosszabb bütyköt kellett volna rakni arra a lábtartóra? -
ALI_G
veterán
Ki milyen túrára megy nyáron, ami már tuti?
Én biztos megyek idén is párszor Dédestapolcsányba megmászni a kékest meg ezeket eger körül és valószínűleg megyek Romániába is túrázni a Pirates Family MC-vel, 4 napos yeah!
Ha marad zsé akkor még biztos megyek idén is Szelidre meg Pécsre MC-s buliba.
De mindenek előtt kakucsringre megyek ki, remélem nem egyszer.
Motoros oktatásokról tud valaki valamit? Ami olcsó. Kakucson tudom, hogy van, de most az oldal nem műxik. Meg írta itt valaki, hogy szokott lenni Hungaroringen is rendőrök által tartott oktatás ami olcsó, vagy talán ingyenes, ez asszem szezon elején szokott lenni. Jó lenne pár ilyen tréningre ellátogatni, mert tavaszra elfelejtek még kanyarodni is -
bajnokpityu
félisten
600RR:
-
bajnokpityu
félisten
hu milyen weblapokat találtam :
16kgm ezres gixer
tl1000 12kgm
-
bajnokpityu
félisten
amugy nem volt igazam,hazudtam,elnézést.a zx9 és nagy V2 összevetésében.tényleg erősebb alul a tl1000,de nem sokkal (kis köbcentinél jelentősebb a különbség).viszont az apriliánál nagyobb a nyomatéka a zx9nek,ugyhogy azért nem mondanám,h V2 alázza a sor4et.
ráadásul ha a zx9 ábrát megszorzom 1000/900addal,akkor máris igazam lesz.(de pl TDM850et tuti alázza) annyival erősebbek,nyomatékosabbak is a mai ezres sor4esek.és ez a szerencsétlen zx9 még karbis.ha kapott volna inkejtort fénykorában,akkor,mivel karbit nem lehet egyszerre hangolni alsó és felső fordulatszámra,csunyán elbánt volna.
nem ezen kéne filóznom,inkább meló,ugye?
keresgéltem :
-
ALI_G
veterán
válasz
zsoltee10 #5751 üzenetére
Hát igen, kicsivel többet eszik, de legalább visít
viccelek. Én minden motor hangját szeretem, amikor meghallok egy V2-t az utcán, pl ducatti, ahogy megcsavarja a bajszát alacsony fordulatról és csak úgy ugrik, na akkor van egy kisebb org*zmusom
de a sor 4-es is nagyon baba 10000 rpm körül, főleg ha nem gyári a dob.
Sor2-ből ott van még a GS 500, persze ER6 után nem váltanék én se vissza. BMW meg szerintem egy rossz ár-érték arányú gép, és még csak nem is tetszenek.De mert túrán milyen a masinéria? Elülöd a seggöd?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
zsoltee10 #5760 üzenetére
az adatok önmagukban nem jelentenének semmit.egy görbe többet érne.de most te pont ugyanazt mondod amit én.
én nagyobb köbcentiről beszéltem
MZ1000, TDM900 elég nagy sor2,nem?
amugy az,h sor2 vagy v2 működésileg azonosak,csak másképp álnak a hengerekna ezt jól megaszontam,mi?
ezt irtam:" a kis fogyi ,meglepő nyomaték csak a kis köbcentisekre igaz kategóriatársaikhoz képest." -
zsoltee10
addikt
válasz
bajnokpityu #5754 üzenetére
Én a saját tapasztalataimra, és a számokra is hivatkozva mondtam a véleményem.
Nézzük az én motorom kategóriatársait:
Kawasaki er-6 - 72LE@8500rpm 66Nm@7500rpm
Honda CBF600 - 78LE@10500rpm 58Nm@8000rpm (2008 - 59Nm@8250)
Yamaha FZ6 - 78LE@11500rpm 51,6Nm@10000rpm (98LE, 63NM@10000)
Suzuki Bandit 650 85LE@10500rpm 61,5Nm@8900rpm
Suzuki SV650 72LE@9000rpm 64Nm@7200rpmA fenti adatok is alátámasztják, amit mondok. Nem én találtam ki ráadásul.
Az ER-6 nyomatékát csak az SV közelíti meg, de az meg jóval többet eszik nála. Ezt se én találtam ki, egyrészt általánosan elfogadott dolog, hogy a V motor nem túl takarékos. A sor4-ek pedig mind többet esznek, mint a sor2 kawám.
Szóval összegezve én azt látom, hogy a sor2 a legnyomatékosabb, és a legtakarékosabb is. A V motor hangja jobb egy picit, de a járáskultúra, és a fogyasztás lehúzza.
Én most csak erről a kategóriáról beszélek. Másrészt nincs is a nagyobb kategóriákban sor2, szóval nincs mivel összevetni. -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
#25954560 #5687 üzenetére
Időben attól függ mikor hozod, ugyanis mellette suliba járok így csak a nyáron és januártól februárig "érek rá" ilyen nagyobb munkákra, egyébként csak hétvégente tudom csinálni.
De időben minden a grafika bonyolultságától függ. Ha komoly a grafika akár 1,5-2 hét is lehet mire elkészül+ a sisak (nehezebb festeni mert "gömb"). -
bajnokpityu
félisten
válasz
zsoltee10 #5751 üzenetére
ez a nyomaték dolog V2,sor2 esetén amugy csak érzésre igaz.voltak fent nyomatéki görbéről összehasonlitó képek zx9ről meg asszem ezres SVről.mindenki magyarázott,h V2 középtartományban jól odabasz.hát nem.végig a zx9 volt felül...
aztán a gyárilag a 140lovas zx9 fogyiban 5 liter körül volt 140-es tempóban,hogy csomót kerekezett vele a srác.a szuper injektoros hondám többször volt koppgázon,h tartsam a tempót(megpróbáljam tartani),és a túrafogyim 6.5-7 azonos tempó mellett.
dögös hang izlés dolga,azért meghallgatnám a mostani kiégett leomat az igénytelen sornéggyel. vagy akár a régi F2esemet a yoshi matricással. én is bele voltam zugva a 2 hegeresekbe, de a kis fogyi ,meglepő nyomaték csak a kis köbcentisekre igaz kategóriatársaikhoz képest.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Flashback #5747 üzenetére
megkérdeztem a srácot,aki még mindig árulja az F2esemet.hogy hogy áll a gép.
minden kopo alkatrész rendben van,49333on áll óra(valós).hátsó gumi egyetlen ami kell(én belealkudnám).
lényeg:kivülről ujrafestve(én kevertem még ki anno,nagyon jól egyezik a szin) az oldalidom,de gyári,és nem kellett műanyagozni még,csak a fejét(a képen láttad,h zuzottan vettem anno).40nél adtam el anno,akkor szeleplapkák,vezműlánc,szinkron,olaj,KnN,uj puig plexi,yoshi szinkron kerül hozzá.kapott uj feszszabit meg akksit.meg majdnem uj hátsó gátlót,állitható csillapitással,ez nagyon jól működik. megvan gyári plexi,dob(yoshi van rajta,kőkemény hanggal). irányára 620.
tömören ennyi,kaptam még 2 képet róla.ha érdekel,felveszlek MSNen,átküldöm.
-
zsoltee10
addikt
Valami ilyesmire gondoltam. Sose lesz sor4 motorom.Sor2 a legjobb. Dögös hang, nagy nyomaték, kis fogyasztás.
15000km-re vetítve az átlagfogyim 4,4l/100km. Túrákon jellemzően 3,8-4,2 között eszik. LEgkisebb fogyim 3,75 volt, ekkor egyedül poroszkáltam a környéken, Mecsekben, Orfű, ilyesmi. 80-90 körül mentem kb.
Picit túrásabb lenne, sosem adnám el. Az egyetlen értelmes váltás a BMW F800ST lenne. Nincs más sor2 túragép. A Yamaha TDM nem tetszik. A BMW meg egyelőre drága, szóval ráér.Van valakinek kedve idén valami hosszabb túrához? Szal ilyen 2000km minimum.
Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest