Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)

Hozzászólások

(#29763) TayRol


TayRol
veterán

Na, en sem usztam meg baleset nelkul a nyarat...

Jovok Reitter Ferencrol a Vagany utcara, jobbrol buszsav, eppen elfogy, amikor egy X5-os bomos nagyon huzza ram a kormanyt. Nezek hatra a jobb vallam felett, hogy mennyi van meg, amikor elottem egy A vectra satufeket nyom. Semmi nem volt, mar a zebran tul mentuk, a lampat meg nem ertuk el. En meg szepen hatulrol bele, pedig mar indexeltem jobbra, hogy kanyarodok el. En voltam a f@sz, mert nem tartottam megfelelo kovetesi tavolsagot. (olyan 2 meter volti).
Szoval olyan 30-cal mentem, fek, ABS, bele a hatuljanak a sarkaba (ha nincs abs. valszeg elcsusztam volna). Az benyomodott, lokos szettorott meg az egyik lampa is, en meg kezenalltam a kormanyon. Gondoltam a motor elejenek is annyi...
Manus melle mentem, kerdezte jol vagyok-e, aztan tovabbment. En felrealltam, megneztem a motort, semmi baja, az elso sarvedorol lejott a festek szepen ossz-vissz. Eleje nem ment el a motornak, utanaja jottem melozni, semmi gond nem volt.

Ez van, tanultam az esetbol. Bar ez egy rossz beidegzodes nalam, meg az autos multambol. Vizsgan is kaptam hibapontot, mert tul kozel mentem az elottem allo autohoz. Ezentul jobban figyelek erre.
De amugy a bmw-s is rohadjon meg.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.