Hirdetés
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Láttatok most valamerre nagyobb akciót? kesztyű, sisak, bőr ruha?
-
TayRol
nagyúr
nem hiszem, hogy ez lesz, asszonynak nem tettszik a neve es nem akar `kinai` motort.
maradtak a vegen az 500-asok (eees esetleg a cbf 250...): gs 500 (leghutes), cb 500 es er5, (mindketto vizes es mind karbis).
szerintem a jovo honapban elkezdunk nezegetni, de szvsz az unnepek miatt csak januarban lesz erdemleges dolog. ha van valami fejlemeny, irok.
mar csak egy szakit kell szereznem, aki eljon velem megnezni a vasakat...
[ Szerkesztve ]
-
[lAyCsI]
addikt
-
TayRol
nagyúr
válasz Topiccsendőr #30710 üzenetére
azert irtam idezojelben a kinait. de legyen koreai.
-
félisten
válasz Topiccsendőr #30709 üzenetére
Vicc. Mondjuk van 2006-os, feketevazas GT650S 560e-ert, azzal azert nehez versenyezni.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
TayRol
nagyúr
Ducati Monster 600-rol valakinek tapasztalata?
-
TayRol
nagyúr
válasz Integra #30717 üzenetére
ahh , nekem az nem kellene. a biciklim nagyobb. asszony duki manias, miota meglatott 3 eve egy piros monsteren egy lenyzot, o is azt akar. csak ezeket mar az elejen kizartuk, mert nem bizom a 10 eves olasz motorokban.
te nem krav-magaztal? asszony erre jar mar nemtom miota, es engem is csabit... -
TayRol
nagyúr
es ez a suzuki szerintetek? kutyacsonttal leultetnem egy 3 centit, oszt jovan.
-
FABRICIUSZ
tag
Micsoda marketing mondat (ellenben az 1200 köbcenis tesvérrel, mely csupán 5 fokozatú váltóval rendelkezik). Volt 600-as om és van 1200-em és ugye nem kell említeni hogy az 1200-es en 5 fokozat is bőven elég , Nem kell váltogatni , csak gázt adni ha előzni akarok .
[ Szerkesztve ]
FABRICIUSZ
-
Integra
titán
válasz FABRICIUSZ #30728 üzenetére
én eltudnék fogadni a cb1300-on is egy hatodik fokozatot a fogyasztás csökkentés miatt
ettől függetlenül tény, hogy 5 fokozat is bőven elég annak a gőzmozdonynak....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
FABRICIUSZ
tag
válasz TayRol #30727 üzenetére
Jól néz ki az biztos .
Az ültetés nem biztos hogy kellene csalós az ülés kialakítása, lehet inkább ráültetném a nejedet egy ilyenre vagy épp pont erre a mocira. Igaz férfiként én 168 vagyok és( igaz nem teli talpal ) nem gond az 1200 sem . A volt 600-as om jóval alacsonyabb és az ülés is alacsonyabb és puhább volt.FABRICIUSZ
-
FABRICIUSZ
tag
válasz Integra #30729 üzenetére
1300 cm motorkerékpár 126 lóerő = alacsony fogyasztás // alacsony fogyasztás = 1300cm motorkerékpár 126 lóerő.
Sehogy nem tudom összerakni .
Csak Al Bundy it tudom idézni ( nincs szervókormány , 5 gallont eszik 100-on a fék se jó , kit érdekel . Hihihihihi )
Csak hülyéskedek .
FABRICIUSZ
-
TayRol
nagyúr
válasz FABRICIUSZ #30730 üzenetére
mindenkepp kiprobalja majd, csak a mostani 650-esbol kiindulva magas neki. amugy 170 centi.
-
Integra
titán
válasz TayRol #30734 üzenetére
szerintem is.
de azt hiszem ennél a generációnál már marad így, mert ahhoz az egész motort átkell programozni, dög nagy meló, meg gondolom az új cb (ha lesz..) akkor már euro4 lesz meg minden új lesz rajta. talán a blokk marad, de nem tartom kizártnak az aluhídvázat sem. mondjuk pár kg mínusz azért nem lenne rossz...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
félisten
while (!sleep) sheep++;
-
Nippon
őstag
válasz Integra #30743 üzenetére
Nem a dömpingáras motorokról beszélek, hanem arról, hogy soha nem ér annyit a CB amennyit van pofájuk elkérni érte. Nekem is tetszik, meg jó is, de valójában egy elavult foshalom. Semmi nem indokolja, az árát. Ezért nem is valószínű, hogy emelnek az árán ha kijön egy frissebb. De úgysem fog...
-
Nippon
őstag
Felejtsd el gyorsan, ha nem akarsz sírást. A Buell a mérhetetlen szopásra éhezők gépe... Nálam volt kölcsön, tetszett, élveztem is de azért dobott egy check engine-t, és megette az összes olajat az 5000 km-ert futott blokkjával. A gyújtás is szarakodott.
Találkoztam egy Ulysses-es kollégával a benzinkúton, ő is mesélte, hogy sok gyíkja van a gépének. Megnézte ő is az olajat, abban sem volt egy csepp sem, legalábbis a pálca csontszáraz volt. 1,2 liter olaj van az 1.2-es blokkban...
Keress valami mást, tényleg! -
Barohawk
aktív tag
Sziasztok
Én is motoros vagyok egy CBR 600 F2-est nyúzok.
Amit szeretnék kérdezni töletek tudtok-e ausztriai vagy olasz kereskedoket ahol nagyon kedvező áron lehetne motorhoz jutni.
Segítségeteket köszönöm''Stressz nélkül az élet unalmas lenne''
-
Integra
titán
válasz Nippon #30745 üzenetére
nem kötekedés képpen, de nézz rá bármelyik motorra ma.
melyik indokolja az árat, ami rajta van? mindegyik megvételkor veszít kapásból 20%-ot az értékéből.
12ezer euros motort 1 évesen már 8ezer körül megkapni. olyat, ami még csak 10e km-t se ment. ez van. az elavult foshalommal meg nem tudok vitatkozni, nem is kívánok....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Barohawk
aktív tag
válasz bajnokpityu #30749 üzenetére
cbr 600-asom olaszból van és 20.000 lemotorozott km után szerencsére nem volt nagyobb gondja.
Viszont kellene pályagépnek valami olcsó nagymotor
Ezért érdeklödöm.''Stressz nélkül az élet unalmas lenne''
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Suzuki topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- OLED TV topic