Hirdetés
Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Kasza08 #29350 üzenetére
álmodban gondolom az a poros fehéraszfalt volt Fóton. Egy hatszázassal is simán végrehajtod mindezt. Nagyon jó móka, addig amíg nem akarsz megállni hirtelen, pl a haverod benézte a kereszteződést, és azonnal le kell fordulni, nahát az első kerék ilyenkor olyan flottul megáll...
Explosión de dos tiempos
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #29352 üzenetére
az a műszerfal, anyám... műremek
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Prof01
veterán
-
félisten
Na eldolt, huzok ki Londonba...a problema csak annyi, hogy tele van kamerazva + traffipaxozva
while (!sleep) sheep++;
-
Gaboman
nagyúr
2000 évjáratú Bandit 600ról mi a véleményetek?
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
veterán
válasz Topiccsendőr #29351 üzenetére
Fehér aszfalt az mókás, főleg ha vizes. Már majdnem burkáltam kétszer vifferrel ilyen szaron... Baracskáról kifele régi hetesen van ilyen "aszfalt". 70el mentem, elkezdtem megelőzni egy autót, amint húztam rá egy hangyányi craftot, úgy megindult a hátulja, hogy már láttam magam előtt ahogy szedegetem össze a fejidom darabjait. Életveszélyes a fehér út komolyan... (pedig akkor még volt minta a gumin )
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
[lAyCsI]
addikt
válasz Topiccsendőr #29336 üzenetére
haver mondta hogy készül egy cikket írni az 1000-es sportmotorok utcán való használatáról... nem fogsz meglepődni
-= No way back from Here =-
-
Gaboman
nagyúr
Eladom,veszek helyette egy olcsóbb túramotort és mellé ha jól alakul a helyzetem egy Supermotot.
A Supermotozásról nem tudok leszokni,egyszerűen hiányzik,és ha túrázni akarok ott lesz egy Bandit vagy akár másmilyen gép,és ha baromkodni támad kedvem akkor meg egy SC625,SMC660,XR650R.
Teljesen más feeling de van olyan jó mint túrázgatni,sőt!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Topiccsendőr
addikt
válasz [lAyCsI] #29364 üzenetére
És lesz százalékos pontozás ilyen témakörökben:
- városi használat (Oktogon-Nyugati): x%
- macskakövön tapadás teljesen nyitott fojtószeleppel: x%
- rossz útburkolaton (15 kátyú/m2): x%
- önkormányzatoktól kisebb támogatást kapó, szegényebb külkerületek még nem leaszfaltozott mellékutcáin használhatóság: x%
- autópálya , kanyar nélkül kb 15 km hosszan: x%És akkor bevezetnék a mínusz százalékokat is . Asszem.
Explosión de dos tiempos
-
Topiccsendőr
addikt
Ebbe 40 000 van, ha nem ütötték elmegy még 10-15 ezret. Szép, meg megy is, hangja is jó
Ez drága, meg hisztis, viszont elfenekeli az összes eddigit. Mindenhogyan.
tudom, erre csak nekem van szükségem, meg csak nekem tetszik, dehát mindenki ezt csinálja
Explosión de dos tiempos
-
Prof01
veterán
válasz Topiccsendőr #29376 üzenetére
999 helyett inkább 848. Sztem sokkal szebb.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #29382 üzenetére
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Prof01
veterán
válasz Topiccsendőr #29378 üzenetére
Akkor itt van ez: [link]
Haverom (17éves ) ment ezzel és azt mondta nagyon brutális.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
válasz Boci_83 #29384 üzenetére
Hát figy, ez nem japán. Ducati mégis csak a motorok királya.
Ha azt nézzük a 848 olyan árban van, mint az R1 (4,5 milla) nem is mondanám annyira vészesnek. Itt van pl. egy GSX-1000R áraban.
De ahogy néztem a használtak árait... nagyon is jók, főleg külföldön.
Reg adó nélkül 2-2,5 millió alig használt pár ezer km-est kapni.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Boci_83
őstag
válasz Topiccsendőr #29389 üzenetére
Hát hogy máshogy? Különben nem nagyon bírnám feltenni..
TayRol: Baromi jó! Sokkal jobban észre vesznek az úton, de nem villognak le, nem bántja a szemüket, igaz eléggé ki van emelve a motor hátulja nekem, így lefelé világít.
Nem igaz hogy nem kell használni távolsági fényszóró, mert ugyanúgy kell, én legalábbis használok, éjszaka kevés azért, de szélesebben terít. Elsőre furcsa volt a fénye, és mivel autóba nem nagyon ültem az elmúlt pár hónapba, az autó által képzett sárgás fény lett a furcsa a xenon után.
Én nem bántam meg, és még "raj" is![ Szerkesztve ]
-
-
Boci_83
őstag
válasz Topiccsendőr #29393 üzenetére
Használtan vettem konzollal együtt a gátlót!
Xenon témához: Az említett hibákból nálam semelyik sem tapasztalható, tény hogy olvastam én is erről hogy voltak ilyen gondok pl Gixxer 1000 K2-nél.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz Topiccsendőr #29392 üzenetére
a nagy aramfelveteltol felek en is. 20-25k indulasnal. mondjuk nekem nincs semmi idom a motoron, valahova fel kellene fogatni es elrejteni a trafot. meg gagyit nem akarok venni. utanajarok a dolognak, meglatom, mi lesz.
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest